Harness & Vinger

Vi forhandler vinger og bagplader til teknisk dykning setup af dykkerudstyr fra IST og Hollis. Omend bagplade og vinger førhen primært blev benyttet af tekniske dykkere har flere og flere rekreative dykkere med god grund fået øjnene op for de fordele der er ved at dykke med bagplade og vinge.

DIR style harness:

DIR står for "Doing It Right". DIR style harness betyder bl.a. derfor at konfigurationen/udstyret er så simpelt som muligt. På en DIR style harness vil du f.eks. 100% selv kunne bestemme hvor dine D-ringe skal sidde og du har intet andet end selve webbingen/gjorden at forholde dig til. Det gør konfigurationen super simpel og overskuelig i en evt. nødsituation. Med DIR fravælger du komfort og detaljer. F.eks. kan en DIR style harness være sværere at komme ind og ud af. Med en DIR konfiguration satser du på det simple og sikre.

DeLuxe style harness:

Med en DeLuxe style harness får du mere komfort i form af f.eks. polstringen i skulderstropperne og hurtigspænderne som gør udstyret nemmere at få af og på. Du kan stadig til en vis grad selv justere D-ringene, men ikke på samme måde som på DIR style harnessen. Vælg en DeLuxe style harness hvis du satser på komfort og detaljer.

1 til 40 af 46
pr. side
1 til 40 af 46
pr. side