Information om, hvor du står som kunde

Information om Coronavirus

Sidst opdateret den 23. marts 2020, kl. 17:46

Kære kunde

Vi vil som ansvarlig virksomhed støtte op om at komme bedst muligt ud af krisen. I Kingfish tager vi derfor vores forholdsregler i en tid, hvor vi alle skal tage ansvar og passe på hinanden. I det følgende kan du læse om, hvordan vores forholdsregler har betydning for dig som kunde i Kingfish.

Vi følger med i udviklingen og vurderer løbende situationen

Vi følger med i udviklingen og vurderer løbende situationen i forhold til de anbefalinger og råd, sundhedsstyrelsen og staten kommer med. Det er klart, at vi tager situationen meget seriøst og selvfølgelig ikke ønsker at bidrage til smittespredningen og et fælles kollaps af sundhedsvæsenet.

Rejsebureau

OBS: Hjælpepakke til rejsebranchen

I sidste uge opfordrede Dansk Rejsebureau Forening alle danske rejsebureauer til at ”indstiller refundering af aflyste rejser” og i denne uge kom regeringen med en hjælpepakke til rejsebranchen på 1,5 mia. til at håndtere de annullerede rejser frem til 13. april.

Derfor kan vi med ro i sindet fortælle at:

”Rejsegarantifondens dækning er blevet udvidet til at dække pakkerejser, som er blevet aflyst pga. Udenrigsministeriets skærpede rejsevejledninger, vedrørende corona-smitte, i perioden 13. marts–13. april 2020.”

Rejsegarantifonden kan ikke på nuværende tidspunkt sige, hvornår tilbagebetaling vil finde sted, men de vil gøre alt, hvad de kan, for at det kommer til at gå så hurtigt som overhovedet muligt.

Vi har fuld fokus på dig

Regeringen forhandler i næste uge det praktiske omkring udbetalingerne og vi afventer derfor, hvordan vi skal håndtere de nye udmeldinger. For os er det vigtig at give dig denne nyhed, så du ved at vi har fuld fokus på hvad der sker og for at kunne give dig den bedste service i disse tider.

Tak for din forståelse og tålmodighed. Vi i Kingfish glæder os til at kunne melde tilbage når lovforslaget er vedtaget med alle detaljer på plads.

_______________________________________

Annuller eller ombook din rejse

Du kan stadig ombooke din rejse og under normale tider, hvor myndighederne advarer mod ikke-nødvendige rejser til et specifikt land, giver det også mulighed for at afbestille din rejse omkostningsfrit, såfremt det er inden for 14 dage, og få pengene tilbage senest 14 dage efter afbestillingen. MEN.

Bemærk, at i den nuværende krisesituation, har Dansk Rejsebureau Forening, per 15. marts 2020, opfordret alle danske rejsebureauer til at stoppe refunderingen af aflyste rejser.

Mens vi afventer forhandlingerne med regeringen.

  • Du er selvfølgelig sikret din rejses økonomiske værdi, dvs. du ikke mister nogen penge – men du får dem ikke retur på nuværende tidspunkt.
  • Hvornår og hvordan du får penge retur eller ombooker din rejse, drøftes lige nu mellem regeringen og erhvervslivet.
  • Under alle omstændigheder anbefaler vi, at du kontakter dit forsikringsselskab for at søge dækning


I samme sekund vi har klarhed om de nye regler, behandler vi sagerne i datorækkefølge.


Vi beklager selvfølgelig og håber samtidig på forståelse for denne nærmest krise-situation, som ingen kunne have forudset.

Butikken

Kingfish holder åbent, men med særlige forholdsregler

Butikken og rejsebureauet holder åbent og telefoner samt mails vil blive besvaret. Vi sætter ekstra håndsprit rundt i butikken, og vi opfordrer til god håndhygiejne og almindelig sund fornuft. Ingen kropskontakt, kram eller håndtryk. Der vil være noget af vores udstyr, man ikke kan prøve i butikken. Vi opfordrer til, at du i stedet gør brug af Kingfish’ 90 dages returret, hvis du gerne vil handle udstyr hos os, du ikke kan prøve i butikken.

Kurser & Udstyr

Kurser og udlejning af udstyr og andre arrangementer er sat i bero ind til 13. april

Vi aflyser alle kurser og udlejning ind til 13. april. Du har fuld returret og får dine penge tilbage, hvis du skal på kursus i perioden ind til. Vi tager forbehold for, at der kan gå et par ekstra dage end normalt, før du får dine penge retur. Der er også mulighed for, at vi kan ombooke dit kursus til en anden dato, så du stadig har mulighed for at bygge videre på din dykkerkarriere.

Webshoppen

Er åben og nu med 20 % rabat på udstyr til og med 13. april

Vores webshop er en optimal løsning for dig at handle på, uden at komme i kontakt med andre. Vi sender ordrer ud som normalt, men tager forbehold for ændringer hos vores fragtleverandør. Vi har 90 dages returret. 

Vi opdaterer løbende og tager forbehold for ændringer 

Først og fremmest er det vigtigt, at vi står sammen og løfter opgaven i flok, så vi kan komme igennem krisen - både som enkeltpersoner og som samfund. Vi behandler derfor situationen med stor alvor. Vi tager forbehold for ændringer i vores nuværende udmelding, og vi vil løbende komme med relevante opdateringer til vores kunder. Tjek eventuelt opdateringsdatoen øverst på siden. Tak for din forståelse.

Q&A Ofte stillede Spørgsmål

FAQ / Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med Corona

Rejsebureau:
Hvis jeg har bestilt en rejse til et land, Udenrigsministeriet ikke anbefaler, at man rejser til, hvad gør jeg så?

Du kan stadig ombooke din rejse og under normale tider, hvor myndighederne advarer mod ikke-nødvendige rejser til et specifikt land, giver det også mulighed for at afbestille din rejse omkostningsfrit, såfremt det er inden for 14 dage, og få pengene tilbage senest 14 dage efter afbestillingen. MEN.

Bemærk!, at i den nuværende krisesituation, har Dansk Rejsebureau Forening, per 15. marts 2020, opfordret alle danske rejsebureauer til at stoppe refunderingen af aflyste rejser.

Læs mere ovenfor under Rejsebureau og den nye Hjælpepakke fra regeringen.

Rejsebureau:
Har jeg stadig mulighed for at ombooke min rejse til et senere tidspunkt

Ja du mister ikke nogen penge og kan ombooke din rejse til en gang ude i fremtiden

Rejsebureau:
Kan jeg komme i kontakt med jer og tale om min allerede købte rejse

Ja vi har bemanding på telefonen 33 13 83 83 og på mail rejser@kingfish.dk, men vi beder om tålmodighed da vi er bliver nødsaget til at sende en del medarbejdere hjem med statens hjælpelønpakke. Derfor er der pt heller ingen bemanding i Rejsebureauet, men butikken er åben.

Kurser:
Hvad gør jeg, hvis jeg er i gang med et kursus eller skal starte på et kursus snart?

Kurser der er i gang eller starter nu aflyses til og med 13. april. Du kan vælge at få alle pengene refunderet eller blive ombooket til en anden dato, så du har mulighed for at gennemføre dit dykkerkursus på et senere tidspunkt. 

Du kan her finde alle vores fremtidige dykkerkurser, hvis din drøm om at dykke stadig er intakt. Tag et kig i vores kalender her.

Kurser:
Hvornår kan jeg forvente at starte på mit kursus?

Vi følger løbende med i udviklingen, men det er klart at vores eget og alle vores kursisters helbred kommer i første række. Kurserne vil derfor først blive genoptaget, når vi vurderer, at det er sikkert og uden risiko. Vurderingen sker ud fra Sundhedsstyrelsen og Statens anbefalinger.

Udstyrsudlejning:
Hvornår kan jeg leje udstyr til dykning og UV-jagt hos Kingfish igen?

Vi følger nøje med i udviklingen af corona-pandemien, men kan af gode grunde ikke vide, hvordan situationen ser ud i morgen eller om to uger. Udlejning af vores udstyr vil blive åbnet, så snart vi vurderer, at det er forsvarligt igen. Den vurdering bliver taget på baggrund af Sundhedsstyrelsens og statens anbefalinger.