Lars Kirkegaard er din rejseleder Glade undervandsfotografer Dyk med skildpadder i Egypten Samira Liveaboard Liveaboard er den bedste måde at dykke på når du er undervandsfotograf De smukkeste solnedgange Legesyge delfiner Grouper der svømmer rundt om koralrevet Smukt ovenlys i grotten Nyd solopgang og solnedgang på havet Tag billeder af de smuke koralrev Nøgensnegle gør sig altid godt på et billede St. Johns Cave

Fotorejse med Lars Kirkegaard

Lars Kirkegaard er en af Skandinaviens mest erfarne undervandsfotografer- og undervisere, der hvert år afholder foredrag og workshops samt deltager som dommer i fotokonkurrencer. Han samarbejder nu med Kingfish, hvor han tilbyder en fantastisk fotosafari i det sydlige Rødehav og ved St John's. 

Om fotorejsen

Denne tur er for personer med særlig interesse for fotografering og filmoptagelser og henvender sig til alle, der vil lære at forbedre deres undervandsfotografering, hvor undervisningen foregår i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Lars vil være behjælpelig hver dag gennem hele turen og ligeledes vil en håndfuld af Lars' personale også være klar med gode råd. Niveauet af viden er højt, og rejsen er til enhver, der gerne vil kombinere det at lære med at dykke. Hvis du kun har et GoPro- eller et gammelt kamera gør det ikke noget, da det er personen bag kameraet, der er vigtigst for Lars og hans hold.

Hele turen har til formål at "have en god ferie" og om at få de bedste billeder, og det er vores erfaring, at være omkring mange mennesker, der alle har det samme formål, vil gøre det nemmere for dig netop at opnå det formål. 

Om Lars Kirkegaard

Lars har taget undervandsbilleder i mere end 25 år og har en baggrund som Commercial Studio Photographer og Graphic Management ekspert. Udover at lave en masse TV-arbejde for både danske og tyske kanaler, ejer han også sin egen online-butik, FOTOGRAFIT.eu, hvor han sælger undervandsfotoudstyr til hele Europa.

I løbet af de sidste 10 år har Lars også afholdt undervandsfotokurser i hele Norden. Han har tidligere kørt flere fotorejser, disse også sammen med nogle af verdens mest anerkendte undervandsfotografer, som f.eks. Alex Mustard, Keri Wilks og den norske makroekspert Christian Skauge. 

Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at prøve et udvalg af Nauticam vådlinser og iDivesite fotolygter, som Lars tager med.

Program over din store oplevelsestur

Dag 1: Ankomst til Egypten og transfer til båden, hvilket tager ca. 3½ time.
Dag 2-6: Fem fulde dykkerdage med dykning på Fury Shoals, St. Johns, Sataya og Elphinstone Reef. Forvent 3-4 dyk om dagen inkl. natdyk, når disse er mulige.
Dag 7: To morgendyk inden vi kommer tilbage til havn i løbet af eftermiddagen.
Dag 8: Transfer til lufthavnen og tilbage til Danmark.

 Alle entusiaster er velkomne!

Deep South – perfekt til vidvinkel og makroentusiaster

På fototuren kommer vi til at udforske koralrevene i det allersydligste af Rødehavet - kun 40 km fra grænsen til Sudan. Her vil du komme til at dykke på fantastiske revformationer med huler og gennemsvømninger, ligesom at nogle af de sundeste koraller i Rødehavet findes her. Du kan forvente masser af fisk og marineliv, godt makroliv og der er også mulighed for at møde delfiner på Sataya eller hajer på Elphinstone.

Imponerende revformationer ved Fury Shoals og St. John's 

Vi besøger St. John's rev og Fury Shoals i løbet af ugen og disse steder kan du se frem til at se nogle af de flotteste koralrev, som Rødehavet har at byde på. Der findes masser af forskellige fisk og varieret marineliv, og koralrevene har skabt smukke undervandslandskaber med vægge, store koralblokke, gennemsvømninger og de berømte huler ved St. John's. 

Svøm med delfiner ved Sataya Reef

Dette område har smukke rev, der er værd at dykke på, og det er også kendt for at være ofte besøgt af vilde delfiner, så måske du er heldig!

Dyk med hajer på lodrette vægge ved Elphinstone

Elphinstone er dykning i verdensklasse og behøver næsten ingen yderligere introduktion. De lodrette vægge tiltrækker mange pelagiske dyr som f.eks. store stimer af tun og barracuda, og dette site giver dig de bedste chancer for at dykke med større hajer som hammer-, silke- og grå revhajer. 

Den eksakte rute kan ikke garanteres og er afhængig af vind og vejr. 

Samira Liveaboard

Vi har hyret den store og veldrevne liveaboard Samira til denne fotorejse. 

Her kan du se mere fra nogle af de dykkersteder, vi kommer til at besøge

Gennem undersøiske huler og nærkontakt med muræner og hajer
Tæt på napolensfisk og store fiskestimer
Behagelig atmosfære på båden og dykning med baracudaer og skildpadder

Mere information om din fotorejse

Nedenunder har sammenfattet flere detaljer om, hvad der gør denne tur helt speciel.

Hvordan turen vil fungere

Rejsen er ikke en workshop, men en almindelig liveaboard med det overordnede tema: Foto, video, lys og redigering. Båden kommer til at ankre op ved sites, hvor det er nemt at arbejde med kameraet. Hovedformålet med dykkeguiden vil være at holde øje med dig, mens du tager billeder, fremfor at tage dig med rundt på en sightseeing under vand. 

I løbet af ugen kommer der til at være flere sessioner, hvor vi evaluerer billeder og taler om nogle af de spørgsmål, der måtte opstå. Dette giver dig en enestående mulighed for at forbedre dine kundskaber, lære at bruge dit kamera og samtidig have en fantastisk tur. Der vil være forskellige nationaliteter, der deltager i turen, så sessionerne vil foregå på engelsk, men vi kan helt sikkert holde nogle mindre sessioner for kun et par stykker, hvis der skulle være et behov for dette.

Hvilket kamera har jeg brug for?

Alle er velkomne og for os er det ligemeget, hvilken type kamera, du bruger. Så uanset om du har et GoPro eller et gammel videokamera går det an! Holdet er mere interesseret i personen bag kameraet.

Det er en god ide at medbringe en bærbar, da vi kommer til at lave en masse redigering om aftenen. Det er på dette tidspunkt at du vil feedback fra både Lars og de andre dykkere på båden.

Vi sørger for at der vil være ekstra ferskvandstanke ombord, såvel som oladerstationer til dit kameraudstyr. Men da vi er på båd, er det vigtigt, at du husker at have en god selvdisciplin omkring dit eget udstyr. 

Pris på fotosafari med Lars Kirkegaard

Inkluderet på din liveaboard:

- Fly: Kastrup - Hurghada t/r
- Lars Kirkegaard som rejseleder
- 7 nætter på liveaboard
- 5½ dages dykning
- Alle måltider på liveaboard
- Sodavand/vand/te/kaffe på liveaboard
- Transfers
- Nitrox
- Tanke & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr 125,- pr. faktura)
- Fly andre steder end fra Kastrup (vi hjælper gerne med dette)
- Miljø/havne/marineparkgebyrer & fuel surcharge (90 Euro - betales lokalt)
- Udstyrsleje
- Drikkepenge
- Forsikringer
- Visum til Egypten (betales ved ankomst - ca 30 Euro)
- Evt. opgradering til kahyt på øvre dæk med havudsigt (DKK 999,-/person)

Fotorejse med Fotografit & Lars Kirkegaard - Egypten - Nov 2020

DKK 13.799 (inkl. fly)

International fotorejse med Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT. Besøg Deep South & St. Johns og bliv bedre til din undervandsfotografering.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 14. november 2020
Varighed 8 dage
Sæson Efterår i Rødehavet
Bemærkninger For alle med interesse for foto!
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email