Liveaboard

Fotorejse med Lars Kirkegaard - Egypten - Nov 2020

International fotorejse med Lars Kirkegaard fra Fotografit. Besøg Deep South & St. Johns og bliv bedre til din undervandsfotografering.

Se video
Stop

Rejseperiode

14. - 21. november 2020

Varighed

8 dage

Kalender

Efterår i Rødehavet

Highlights

For alle med interesse for foto!
13.799,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Fotorejse med Lars Kirkegaard - Egypten - Nov 2020

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Fotorejse med Lars Kirkegaard

Lars Kirkegaard er en af Skandinaviens mest erfarne undervandsfotografer- og undervisere, der hvert år afholder foredrag og workshops samt deltager som dommer i fotokonkurrencer. Han samarbejder nu med Kingfish, hvor han tilbyder en fantastisk fotosafari i det sydlige Rødehav og ved St John's. 

Om fotorejsen

Denne tur er for personer med særlig interesse for fotografering og filmoptagelser og henvender sig til alle, der vil lære at forbedre deres undervandsfotografering, hvor undervisningen foregår i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Lars vil være behjælpelig hver dag gennem hele turen og ligeledes vil en håndfuld af Lars' personale også være klar med gode råd. Niveauet af viden er højt, og rejsen er til enhver, der gerne vil kombinere det at lære med at dykke. Hvis du kun har et GoPro- eller et gammelt kamera gør det ikke noget, da det er personen bag kameraet, der er vigtigst for Lars og hans hold.

Hele turen har til formål at "have en god ferie" og om at få de bedste billeder, og det er vores erfaring, at være omkring mange mennesker, der alle har det samme formål, vil gøre det nemmere for dig netop at opnå det formål. 

Om Lars Kirkegaard

Lars har taget undervandsbilleder i mere end 25 år og har en baggrund som Commercial Studio Photographer og Graphic Management ekspert. Udover at lave en masse TV-arbejde for både danske og tyske kanaler, ejer han også sin egen online-butik, Fotografit, hvor han sælger undervandsfotoudstyr til hele Europa.

I løbet af de sidste 10 år har Lars også afholdt undervandsfotokurser i hele Norden. Han har tidligere kørt flere fotorejser, disse også sammen med nogle af verdens mest anerkendte undervandsfotografer, som f.eks. Alex Mustard, Keri Wilks og den norske makroekspert Christian Skauge. 

Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at prøve et udvalg af Nauticam vådlinser og iDivesite fotolygter, som Lars tager med.

Alle fotoentusiaster er super velkomne!

Se video med behagelig atmosfære på båden og dykning med baracudaer og skildpadder

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Ankomst til Egypten og transfer til båden, hvilket tager ca. 3½ time.
 • Dag 2 - 6
  • Fem fulde dykkerdage med dykning på Fury Shoals, St. Johns, Sataya og Elphinstone Reef. Forvent 3-4 dyk om dagen inkl. natdyk, når disse er mulige.
 • Dag 7
  • To morgendyk inden vi kommer tilbage til havn i løbet af eftermiddagen.
 • Dag 8
  • Transfer til lufthavnen og tilbage til Danmark.

Deep South – perfekt til vidvinkel og makroentusiaster

På fototuren kommer vi til at udforske koralrevene i det allersydligste af Rødehavet - kun 40 km fra grænsen til Sudan. Her vil du komme til at dykke på fantastiske revformationer med huler og gennemsvømninger, ligesom at nogle af de sundeste koraller i Rødehavet findes her. Du kan forvente masser af fisk og marineliv, godt makroliv og der er også mulighed for at møde delfiner på Sataya eller hajer på Elphinstone.

Imponerende revformationer ved Fury Shoals og St. John's 

Vi besøger St. John's rev og Fury Shoals i løbet af ugen og disse steder kan du se frem til at se nogle af de flotteste koralrev, som Rødehavet har at byde på. Der findes masser af forskellige fisk og varieret marineliv, og koralrevene har skabt smukke undervandslandskaber med vægge, store koralblokke, gennemsvømninger og de berømte huler ved St. John's. 

Svøm med delfiner ved Sataya Reef

Dette område har smukke rev, der er værd at dykke på, og det er også kendt for at være ofte besøgt af vilde delfiner, så måske du er heldig!

Dyk med hajer på lodrette vægge ved Elphinstone

Elphinstone er dykning i verdensklasse og behøver næsten ingen yderligere introduktion. De lodrette vægge tiltrækker mange pelagiske dyr som f.eks. store stimer af tun og barracuda, og dette site giver dig de bedste chancer for at dykke med større hajer som hammer-, silke- og grå revhajer. 

Den eksakte rute kan ikke garanteres og er afhængig af vind og vejr. 

Tæt på napolensfisk og store fiskestimer

Samira Liveaboard

Vi har hyret den store og veldrevne liveaboard Samira til denne fotorejse. 

Pris på fotosafari med Lars Kirkegaard

Inkluderet på din liveaboard:

- Fly: Kastrup - Hurghada t/r
- Lars Kirkegaard som rejseleder
- 7 nætter på liveaboard
- 5½ dages dykning
- Alle måltider på liveaboard
- Sodavand/vand/te/kaffe på liveaboard
- Transfers
- Nitrox
- Tanke & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr 125,- pr. faktura)
- Fly andre steder end fra Kastrup (vi hjælper gerne med dette)
- Miljø/havne/marineparkgebyrer & fuel surcharge (90 Euro - betales lokalt)
- Udstyrsleje
- Drikkepenge
- Forsikringer
- Visum til Egypten (betales ved ankomst - ca 30 Euro)
- Evt. opgradering til kahyt på øvre dæk med havudsigt (DKK 999,-/person)

Mere information om din fotorejse

Nedenunder har sammenfattet flere detaljer om, hvad der gør denne tur helt speciel.

Hvordan turen vil fungere

Rejsen er ikke en workshop, men en almindelig liveaboard med det overordnede tema: Foto, video, lys og redigering. Båden kommer til at ankre op ved sites, hvor det er nemt at arbejde med kameraet. Hovedformålet med dykkeguiden vil være at holde øje med dig, mens du tager billeder, fremfor at tage dig med rundt på en sightseeing under vand. 

I løbet af ugen kommer der til at være flere sessioner, hvor vi evaluerer billeder og taler om nogle af de spørgsmål, der måtte opstå. Dette giver dig en enestående mulighed for at forbedre dine kundskaber, lære at bruge dit kamera og samtidig have en fantastisk tur. Der vil være forskellige nationaliteter, der deltager i turen, så sessionerne vil foregå på engelsk, men vi kan helt sikkert holde nogle mindre sessioner for kun et par stykker, hvis der skulle være et behov for dette.

Hvilket kamera har jeg brug for?

Alle er velkomne og for os er det ligemeget, hvilken type kamera, du bruger. Så uanset om du har et GoPro eller et gammel videokamera går det an! Holdet er mere interesseret i personen bag kameraet.

Det er en god ide at medbringe en bærbar, da vi kommer til at lave en masse redigering om aftenen. Det er på dette tidspunkt at du vil feedback fra både Lars og de andre dykkere på båden.

Vi sørger for at der vil være ekstra ferskvandstanke ombord, såvel som oladerstationer til dit kameraudstyr. Men da vi er på båd, er det vigtigt, at du husker at have en god selvdisciplin omkring dit eget udstyr. 

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Norge - Spækhuggere - Grupperejse Jan 2021
  14. - 21. november 2020
  25.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Sydafrika - Sardine Run - Grupperejse Juni 2021
  14. - 21. november 2020
  38.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Galapagos Liveaboard Grupperejse okt 2021
  14. - 21. november 2020
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset