Fordele ved at rejse med Kingfish

Med pakkerejseloven i baghånden - udsøgt forbrugerbeskyttelse

Fordele ved at have pakkerejseloven i baghånden

Du tænker måske ikke lige over det, men der kan være meget store fordele (også økonomiske) ved at købe en pakkerejse gennem dit rejsebureau. Når du handler med Kingfish og køber en af vore rejser – det være sig en grupperejse med dansk rejseleder, eller en skræddersyet rejse (de individuelt arrangerede rejser), er du omfattet af rejsegarantifonden – men ikke mindst pakkerejseloven og den meget høje forbrugerbeskyttelse, den giver.

Et rimelig opdateret eksempel kunne være Sterlings, Spanairs, Tyrkietekspertens eller Malevs konkurser. Har du købt din egen rejse, ville du miste værdien af flybilletterne og skulle selv ud og købe nye. Men med pakkerejseloven i ryggen, sørger vi i Kingfish, i et sådant tilfælde, for nye billetter til din rejse.

Et andet eksempel kunne være sådan noget som urolighederne i Egypten, eller askeskyen fra vulkanudbruddet på Island – forhold som forhindrer dig i at rejse. I tilfælde som disse, vil Kingfish, forsøge at finde en ny destination til dig, eller refundere din rejse ifølge pakkerejseloven.

Skulle det ske, at noget ikke fungerer på rejsen – et lokalfly i Sydamerika, Asien eller Afrika er aflyst eller lignende, så har I tilsvarende stor sikkerhed, som rejsende med Kingfish. I det tilfælde ville vi igen sørge for vidererejse uden omkostninger for vore rejsende. Kort sagt, en rejse arrangeret af Kingfish, giver sikkerhed og tryghed udover den gode kvalitet.

Tryghed på rejsen

Kingfish er med hele vejen, lige fra planlægningsfasen til du er hjemme igen - den individuelt arrangerede rejse betyder dermed ikke, at man overladt til sig selv. Har du behov for hjælp, er der altid en person at tale med. Kingfish har erfaringerne fra egne oplevelser, og er et dansk rejsebureau underlagt dansk lovgivning som skaber tryghed.

Enkelte flybilletter kan være lidt billigere hos online bureauer, men går noget galt eller skal der ændres i billetter, er man ofte henvist til store call-centre som ligger i udlandet.

Hos Kingfish er der personlig kontakt - både på destinationen, på alarmnumre og her på kontoret - og vi hjælper med dine ændringer, og sørger for, at hele rejsen hænger sammen fra start til slut.

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk