Foredrag | 10 genveje til at blive en bedre UV-jæger | Morten Villadsen

Kom til en inspirerende aften den 30. maj, kl. 18:30 i Kingfish på Scandiagade 15, hvor Morten Villadsen giver dig 10 genveje til at blive en bedre undervandsjæger.

99,00DKK

Få 10 genveje til at blive en bedre UV-jæger

Du er lige kommet i gang med at undervandsjage, har lyst til at prøve det eller faktisk gjort det i et par år. Uanset om du er øvet eller begynder, er fællesnævneren, at du gerne vil blive bedre. Men hvordan?

Morten Villadsen kommer til dette foredrag med 10 genveje, du kan skyde, hvis du gerne vil udfordre dig selv, udvikle dig som undervandsjæger og ikke mindst komme hjem med flere fisk på middagsbordet.

Undgå at spilde tiden

Det er ikke altid nok bare at træne meget. Det handler også om, hvordan du gør det og endnu vigtigere - hvordan du undgår at spilde tiden. 

Foredag med erfaren UV-jæger og fridykker

Morten Villadsen har en stor viden og erfaring inden for både UV-jagt og fridykning. Han er netop nu aktuel med bogen "Undervandsjagt", har været på landsholdet i både fridykning og UV-jagt og desuden været Danmarksmester i begge sportsgrene.
 
k
Tag med til foredraget den 30. maj 2022 kl. 18:30 og bliv en bedre UV-jæger. Vær sikker på at få en plads og tilmeld dig allerede nu. 
Specifikationer
Dato 30. maj 2022 i København
SKU FOREDRAG220428K
Product travel image /m/o/morten-villadsen-foredrag_2.jpg
Product upsell image /m/o/morten-villadsen-foredrag_2.jpg
Product card image /m/o/morten-villadsen-foredrag_2.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
  • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
  • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?