Fransk Polynesien - en perlekæde af drømmeøer Koralrev fyldt med hajer Snorkling med pukkelhvaler ved Tahiti Dyk med delfiner på Rangiroa Overflod af hajer på Fakarava Rangiroas fantatiske atol Svæv over fantastiske korallandskaber Dyk med store mantarokker Stimer af pelagiske dyr - ørnerokker Revhajerne kommer ind i lagunen på lavt vand Paradiset venter... Pukkelhval med unge ved Tahiti Store dyr overalt Nyd en cocktail med solnedgangen over Stillehavet Fransk Polynesien - en drømmerejse Nærkontakt med hajer En nysgerring skildpadde hilser på Fransk Polynesien Tahiti

Ørige i Stillehavet med bountyøer og unik storvildtsdykning

Atollerne i Fransk Polynesien er indbegrebet af palmeøer med kridhvide strande og krystalklart varmt vand. Øriget ligger i hjertet af Stillehavet og er hjemsted til nogle af de mest fantastiske dykkersteder der findes i verden, især når det kommer til store dyr og hajer!

Stimer af hajer, store mantarokker, nysgerrige delfiner og snorkling med pukkelhvaler og deres unger

På denne grupperejse besøger vi tre forskellige øer, og du kommer til at opleve de absolut bedste atoller for dykning i Fransk Polynesien - Rangiroa og Fakarava. Disse to er i særdeleshed kendt for kæmpe stimer af hajer, store mantarokker, legesyge delfiner og et enormt fiskeliv kombineret med spektakulære undervandslandskaber. Dertil er september højsæson for kæmpe pukkelhvaler og vi har inkluderet en bådtur som giver os mulighed for at snorkle med hvalerne ud fra hovedøen Tahiti.

Drømmerejsen over dem alle og ægte "bucket list" materiale

Kombinationen af storvildtsdykning i verdensklasse og et paradis ørige, gør dette til én af de mest ultimative dykkerrejser - og drømmerejser - du kan komme på. Fransk Polynesien er i sandhed en ægte "Bucket List" destination som skal opleves mindst én gang i livet!

Sunde koralrev med et kæmpe fiskeliv i krystalklart vand

Oveni kommer sunde koralrev der byder på storslåede landskaber af hårdkoraller med store mantarokker, nysgerrige delfiner og et fremragende undervandsliv med kæmpe fiskestimer, samt masser af mindre dyr der gemmer sig i koralrevet. Og alt sammen kan opleves i krystalklart varmt vand med helt op til utrolige 50meter sigtbarhed.

Fakarava - hvor de allerstørste stimer af hajer findes!

Fakarava ligger afsides og uberørt hen, og dyrelivet her er så unikt, at området er udpeget som et naturreservat af UNESCO. Højdepunkterne er strømdyk ved det store nordlige Garaue Pass som byder på meget variation med stimer af hajer, ørnerokker, napoleonsfisk og store pelagiske fiskestimer. Det sydlige Tamakohua Pass er kun 200m bredt, men står absolut ikke i skyggen af sin storebror. Her er ligeså dramatisk og fyldt med liv og det er på ydersiden af det sydlige pas at vi forventer at dykke med de allerstørste stimer af grå revhajer!

Dagsprogram - Tahiti, Rangiroa & Fakarava

Dag 1: Afrejse fra Danmark. Ankomst til Tahiti aften og 5min transfer til vores luksus strandresort.

Dag 2: Efter morgenmad tager vi ud for at lede efter kæmpe pukkelhvaler at komme i vandet og snorkle med. Eftermiddagen er til afslapning eller til at udforske Tahitis smukke natur.

Dag 3: Efter morgenmad dykker vi 2 dyk hvoraf det ene er fodringsdyk efter hajer. Eftermiddagen er til afslapning, til at udforske Tahitis smukke natur eller evt. en ekstra tur på vandet efter pukkelhvaler.

Dag 4: Mulighed for en sidste tur efter pukkelhvaler om formiddagen, inden vi vi har indenrigsfly til Rangiroa og kort transfer til vores lækre strandresort. Resten af dagen til afslapning.

Dag 5 - Dag 8: 4 dage med dykning og afslapning. Rangiroa er især kendt for mantarokker, legesyge delfiner og masser af hajer.

Dag 9: Indenrigsfly til Fakarava og kort transfer til vores lækre strandresort. Resten af dagen til afslapning.

Dag 10 - 14: 5 dage med dykning og afslapning. Fakarava er kendt for kæmpe fiskestimer, ørnerokker, napoleonsfisk og især deres enorme 'vægge' af hundredevis af hajer!

Dag 15: Mulighed for bare at have fødderne i sandet, at besøge en perlefarm eller endnu mere dykning.

Dag 16: Efter en rolig morgen flyver vi med indenrigsfly til Tahiti om eftermiddagen og derfra videre hjem mod Danmark sen aften.

Dag 18: Ankomst Danmark (grundet tidsforskel springer vi dag 17 over :))

Vi rejser selvfølgelig i den bedste sæson hvor det regner mindst

Vi rejser i den bedste sæson for vejr hvor det regner mindst i Fransk Polynesien. Vandtemperaturen ligger på ca. 26 grader og sigtbarheden er normalt omkring 30meter.

Dyk med store dyr i overflod

Fransk Polynesien leverer store dyr i et antal og en variation som kun få steder kan prale med. Mange dykker destinationer reklamerer med hajer, men det er svært at tænke på en, der leverer dem i den vanvittige overflod som Rangiroa og Fakarava. Her får du mulighed for at dykke med grå-, sort- og hvidtippede revhajer, hammerhajer (både scalloped og greater!), silkehajer, sølvtippede hajer og endda tigerhajer, men det er især de gigantiske stimer af grå revhajer der har fået atollerne på verdenskortet for dykkere, og det er ikke unormalt at opleve over 200 hajer svømme forbi på én gang!

Sunde koralrev med et kæmpe fiskeliv i krystalklart vand

Oveni kommer sunde koralrev der byder på storslåede landskaber af hårdkoraller med store mantarokker, nysgerrige delfiner og et fremragende undervandsliv med kæmpe fiskestimer, samt masser af mindre dyr der gemmer sig i koralrevet. Og alt sammen kan opleves i krystalklart varmt vand med helt op til utrolige 50meter sigtbarhed.

Tahiti - Kæmpe pukkelhvaler med deres unger & fodringsdyk efter tigerhajer

Fra august til oktober besøges Tahiti af pukkelhvaler der kommer for at kælve deres unger. På denne rejse har vi inkluderet en bådtur efter pukkelhvalerne hvor vi kan få mulighed for at komme i vandet og snorkle ved siden af disse majestætiske giganter og deres unger - en oplevelse der efterlader uudslettelige minder. På Tahiti tager vi også på hajfodringsdyk i "White Valley" og har mulighed for at komme tæt på mange forskellige hajer - deriblandt den store tigerhaj vhis vi er lidt heldige.

Rangiroa - Nysgerrige vilde delfiner, mantarokker og stor variation

Højdepunkterne er strømdyk i det store Tiputa Pass der fører dig gennem kanaler og landskaber, hvor du kan forvente at støde på store stimer revhajer såvel som skildpadder, stimer af snappers og mantarokker. Derudover er Rangiroa kendt for at have meget venlige og nysgerrige delfiner som du også har en rigtig god chance for at komme til at dykke med, og hvis du er heldig møder du en tigerhaj eller en greater hammerhaj. Udforsk også Tiputa Reef og Nuhi Nuhi’s smukke koralhaver med masser af fiskeliv og masser af liv imellem korallerne.

Fakarava - hvor de allerstørste stimer af hajer findes!

Fakarava ligger afsides og uberørt hen, og dyrelivet her er så unikt, at området er udpeget som et naturreservat af UNESCO. Højdepunkterne er strømdyk ved det store nordlige Garaue Pass som byder på meget variation med stimer af hajer, ørnerokker, napoleonsfisk og store pelagiske fiskestimer. Det sydlige Tamakohua Pass er kun 200m bredt, men står absolut ikke i skyggen af sin storebror. Her er ligeså dramatisk og fyldt med liv og det er på ydersiden af det sydlige pas at vi forventer at dykke med de allerstørste stimer af grå revhajer!

Anbefalet erfaring

Mange af de allerbedste dyk foretages i kraftig tidevandsstrøm. Derfor anbefaler vi minimum 30 dyk + advanced certifikat (eller tilsvarende) til denne dykkerrejse til Fransk Polynesien. Derudover kræver vores lokale dykkercentre at man har dykket indenfor de sidste 12mdr for at undgå genopfriskningskursus.

Aktiviteter i Fransk Polynesien

Tahitis - regnskove, kajakture eller en ægte polynesisk spa

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien, og det er her du har størst mulighed for at dyrke aktiviteter over havets overflade. Du kan blandt andet trekke i regnskove, besøge museer, tage på et af de lokale markeder, shoppe perler fra de lokale perlefarme, surfe eller hvad med at leje en kayak eller et par vandski. Slut eventuel dagen af med en gang selvforkælelse i form af ægte polynesisk spa.

Rangiroa og Fakarava - besøg en perlefarm og nyd en cocktail i solnedgangen over atollen 

Da der er mere vand end land på Rangiro og Fakarava, foregår de fleste aktiviteter i nærheden eller på vand. Tag f.eks ud og se de lokale perlefarme, gå på opdagelse på en af de utallige uudforskede strande, lej en kano eller kajak eller udforsk en af de nærliggende atoller. De kan også bare slappe af efter dagens fantastiske dyk, nede på stranden med en drink i hånden og nyde udsigten ud over lagunen.

Dykkerresorts i Fransk Polynesien

Vi bor på tre flotte strand resorts der passer perfekt til drømmerejsen.

 • På Tahiti bor vi på Intercontinental Tahiti Resort & Spa i Garden Rooms.
 • På Rangiroa bor vi på Maitai Resort Rangiroa i Garden Bungalows.
 • På Fakarava bor vi på Havaiki Pearl Resort i Beach Bungalows.


Udover det er lækre resorts er omgivelserne de helt rigtige for denne drømmerejse, og på Rangiroa og Fakarava kan du glæde dig til at have små revhajer svømmende omkring benene på dig lige ud fra stranden.

 • InterContinental Tahiti Resort & Spa

  InterContinental Tahiti Resort & Spa

  Luksus resort på Tahiti ud til havet og med flere lækre pools. Dykkercentret ligger onsite så dette er samtidig det bedste valg ifht. hvalture og dykkerture.

 • Maitai Resort Rangiroa

  Maitai Resort Rangiroa

  Maitai er et lækkert resort beliggende i en palmehave direkte ud til havet. Med pool og en super restaurant er det dit helt rigtige valg på din dykkerrejse til Rangiroa. 

 • Pearl Havaiki Fakarava

  Pearl Havaiki Fakarava

  Pearl Havaiki er et ægte strandresort med turkisblåt vand lige ud fra den kridhvide sandstrand. Idyllisk og autentisk og vores favorit på Fakarava.

Her kan du opleve dykningen på de øer vi besøger på rejsen.

Se store stimer hajer og kæmpe fiskestimer

Fransk Polynesien - Rangiroa mix dykning

De nysgerrige vilde delfiner på Rangiroa

Fransk Polynesien - Rangiroas delfiner

Fakaravas nordlige pas med kæmpe variation, mantarokker og hajstimer

Fransk Polynesien - Fakarava mix dykning

Fordringsdyk efter tigerhajer på Tahiti

Fransk Polynesien - The White valley

Grupperejse til Fransk Polynesien


Inkluderet på rejsen:

- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- Fly: København – Tahiti t/r
- Indenrigsfly: Tahiti - Rangiroa - Fakarava - Tahiti
- 3 nætter på Tahiti på Intercontinental Resort i Garden Room
- 5 nætter på Rangiroa på Maitai Resort i Garden Bungalow
- 7 nætter på Fakarava på Havaiki Pearl i Beach Bungalow
- 1 bådtur efter snorkling med pukkelhvaler på Tahiti
- 20 guidede båddyk i Fransk Polynesien
- 1 dag med 2 guidede båddyk på Tahiti inkl. hajfodringsdyk (del af ovenstående 20dyk)
- 4 dage med 8 guidede båddyk på Rangiroa (del af ovenstående 20dyk)
- 5 dage med 10 guidede båddyk på Fakarava (del af ovenstående 20dyk)
- 1 dagsudflugt til Fakaravas sydlige "Tamakohua Pass" (del af ovenstående 20dyk)
- Morgenmad på Tahiti
- Morgenmad & aftensmad på Rangiroa og Fakarava
- Alle transfers i Fransk Polynesien
- Fri Nitrox
- Komplet leje af udstyr**
- Skatter (Tourist Tax 5%, VAT 5% og Service Charge 4%)
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke Inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer & visum
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Drikkepenge
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse 
- City tax (ca. 20kr/prs/nat - betales lokalt)
- Evt. tilvalg af ekstra dyk som f.eks. hajfodringsdyk på Tahiti og ekstra snorkelture efter pukkelhvaler.

**Desværre ingen rabat hvis du medbringer dit eget udstyr.

Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2020 - FÅ PLADSER!

DKK 56.999 (inkl. fly) - FÅ PLADSER!

Få steder leverer så høj koncentration af hajer, mantarokker, delfiner og pukkelhvaler som dette øparadis i hjertet af Stillehavet. Her er drømmerejsen over dem alle!

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 18. september 2020
Varighed 18 dage
Sæson Bedste sæson for dykning og vejr, samt pukkelhvaler
Bemærkninger Vægge af hajer, mantarokker, delfiner og pukkelhvaler.. i ét dykkerparadis!
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email