Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021

Få steder leverer så høj koncentration af hajer, mantarokker, delfiner og pukkelhvaler som dette øparadis i hjertet af Stillehavet. Her er drømmerejsen over dem alle!

Se video
Stop

Rejseperiode

17. september - 4. oktober 2021

Varighed

19 dage

Sæson

Bedste sæson for dykning og vejr, samt pukkelhvaler

Highlights

Vægge af hajer, mantarokker, delfiner og pukkelhvaler.. i ét dykkerparadis!
57.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Ørige i Stillehavet med bountyøer og unik storvildtsdykning

Atollerne i Fransk Polynesien er indbegrebet af palmeøer med kridhvide strande og krystalklart varmt vand. Øriget ligger i hjertet af Stillehavet og er hjemsted til nogle af de mest fantastiske dykkersteder der findes i verden, især når det kommer til store dyr og hajer!

Stimer af hajer, store mantarokker, nysgerrige delfiner og snorkling med pukkelhvaler og deres unger

På denne grupperejse besøger vi tre forskellige øer, og du kommer til at opleve de absolut bedste atoller for dykning i Fransk Polynesien - Rangiroa og Fakarava. Disse to er i særdeleshed kendt for kæmpe stimer af hajer, store mantarokker, legesyge delfiner og et enormt fiskeliv kombineret med spektakulære undervandslandskaber. Dertil er september højsæson for kæmpe pukkelhvaler og vi har inkluderet en bådtur som giver os mulighed for at snorkle med hvalerne ud fra hovedøen Tahiti.

Drømmerejsen over dem alle og ægte "bucket list" materiale

Kombinationen af storvildtsdykning i verdensklasse og et paradis ørige, gør dette til én af de mest ultimative dykkerrejser - og drømmerejser - du kan komme på. Fransk Polynesien er i sandhed en ægte "Bucket List" destination som skal opleves mindst én gang i livet!

Sunde koralrev med et kæmpe fiskeliv i krystalklart vand

Oveni kommer sunde koralrev der byder på storslåede landskaber af hårdkoraller med store mantarokker, nysgerrige delfiner og et fremragende undervandsliv med kæmpe fiskestimer, samt masser af mindre dyr der gemmer sig i koralrevet. Og alt sammen kan opleves i krystalklart varmt vand med helt op til utrolige 50meter sigtbarhed.

Fakarava - hvor de allerstørste stimer af hajer findes!

Fakarava ligger afsides og uberørt hen, og dyrelivet her er så unikt, at området er udpeget som et naturreservat af UNESCO. Højdepunkterne er strømdyk ved det store nordlige Garaue Pass som byder på meget variation med stimer af hajer, ørnerokker, napoleonsfisk og store pelagiske fiskestimer. Det sydlige Tamakohua Pass er kun 200m bredt, men står absolut ikke i skyggen af sin storebror. Her er ligeså dramatisk og fyldt med liv og det er på ydersiden af det sydlige pas at vi forventer at dykke med de allerstørste stimer af grå revhajer!

Vi rejser selvfølgelig i den bedste sæson hvor det regner mindst

Vi rejser i den bedste sæson for vejr hvor det regner mindst i Fransk Polynesien. Vandtemperaturen ligger på ca. 26 grader og sigtbarheden er normalt omkring 30meter.

Se store stimer hajer og kæmpe fiskestimer

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse fra Danmark. Ankomst til Tahiti aften og 5min transfer til vores luksus strandresort.
 • Dag 2
  • Efter morgenmad tager vi ud for at lede efter kæmpe pukkelhvaler at komme i vandet og snorkle med. Eftermiddagen er til afslapning eller til at udforske Tahitis smukke natur.
 • Dag 3
  • Efter morgenmad dykker vi 2 dyk hvoraf det ene er fodringsdyk efter hajer. Eftermiddagen er til afslapning, til at udforske Tahitis smukke natur eller evt. en ekstra tur på vandet efter pukkelhvaler.
 • Dag 4
  • Mulighed for en sidste tur efter pukkelhvaler om formiddagen, inden vi vi har indenrigsfly til Rangiroa og kort transfer til vores lækre strandresort. Resten af dagen til afslapning.
 • Dag 5 - 8
  • 4 dage med dykning og afslapning. Rangiroa er især kendt for mantarokker, legesyge delfiner og masser af hajer.
 • Dag 9
  • Indenrigsfly til Fakarava og kort transfer til vores lækre strandresort. Resten af dagen til afslapning.
 • Dag 10 - 14
  • 5 dage med dykning og afslapning. Fakarava er kendt for kæmpe fiskestimer, ørnerokker, napoleonsfisk og især deres enorme 'vægge' af hundredevis af hajer!
 • Dag 15
  • Mulighed for bare at have fødderne i sandet, at besøge en perlefarm eller endnu mere dykning.
 • Dag 16
  • Efter en rolig morgen flyver vi med indenrigsfly til Tahiti om eftermiddagen og derfra videre hjem mod Danmark sen aften.
 • Dag 18
  • Ankomst Danmark (grundet tidsforskel springer vi dag 17 over :))

Dyk med store dyr i overflod

Fransk Polynesien leverer store dyr i et antal og en variation som kun få steder kan prale med. Mange dykker destinationer reklamerer med hajer, men det er svært at tænke på en, der leverer dem i den vanvittige overflod som Rangiroa og Fakarava. Her får du mulighed for at dykke med grå-, sort- og hvidtippede revhajer, hammerhajer (både scalloped og greater!), silkehajer, sølvtippede hajer og endda tigerhajer, men det er især de gigantiske stimer af grå revhajer der har fået atollerne på verdenskortet for dykkere, og det er ikke unormalt at opleve over 200 hajer svømme forbi på én gang!

Sunde koralrev med et kæmpe fiskeliv i krystalklart vand

Oveni kommer sunde koralrev der byder på storslåede landskaber af hårdkoraller med store mantarokker, nysgerrige delfiner og et fremragende undervandsliv med kæmpe fiskestimer, samt masser af mindre dyr der gemmer sig i koralrevet. Og alt sammen kan opleves i krystalklart varmt vand med helt op til utrolige 50meter sigtbarhed.

Tahiti - Kæmpe pukkelhvaler med deres unger & fodringsdyk efter tigerhajer

Fra august til oktober besøges Tahiti af pukkelhvaler der kommer for at kælve deres unger. På denne rejse har vi inkluderet en bådtur efter pukkelhvalerne hvor vi kan få mulighed for at komme i vandet og snorkle ved siden af disse majestætiske giganter og deres unger - en oplevelse der efterlader uudslettelige minder. På Tahiti tager vi også på hajfodringsdyk i "White Valley" og har mulighed for at komme tæt på mange forskellige hajer - deriblandt den store tigerhaj vhis vi er lidt heldige.

Rangiroa - Nysgerrige vilde delfiner, mantarokker og stor variation

Højdepunkterne er strømdyk i det store Tiputa Pass der fører dig gennem kanaler og landskaber, hvor du kan forvente at støde på store stimer revhajer såvel som skildpadder, stimer af snappers og mantarokker. Derudover er Rangiroa kendt for at have meget venlige og nysgerrige delfiner som du også har en rigtig god chance for at komme til at dykke med, og hvis du er heldig møder du en tigerhaj eller en greater hammerhaj. Udforsk også Tiputa Reef og Nuhi Nuhi’s smukke koralhaver med masser af fiskeliv og masser af liv imellem korallerne.

Fakarava - hvor de allerstørste stimer af hajer findes!

Fakarava ligger afsides og uberørt hen, og dyrelivet her er så unikt, at området er udpeget som et naturreservat af UNESCO. Højdepunkterne er strømdyk ved det store nordlige Garaue Pass som byder på meget variation med stimer af hajer, ørnerokker, napoleonsfisk og store pelagiske fiskestimer. Det sydlige Tamakohua Pass er kun 200m bredt, men står absolut ikke i skyggen af sin storebror. Her er ligeså dramatisk og fyldt med liv og det er på ydersiden af det sydlige pas at vi forventer at dykke med de allerstørste stimer af grå revhajer!

Anbefalet erfaring

Mange af de allerbedste dyk foretages i kraftig tidevandsstrøm. Derfor anbefaler vi minimum 30 dyk + advanced certifikat (eller tilsvarende) til denne dykkerrejse til Fransk Polynesien. Derudover kræver vores lokale dykkercentre at man har dykket indenfor de sidste 12mdr for at undgå genopfriskningskursus.

Fakaravas nordlige pas med kæmpe variation, mantarokker og hajstimer

Fordringsdyk efter tigerhajer på Tahiti

Kort

Dykkerresorts i Fransk Polynesien

Vi bor på tre flotte strand resorts der passer perfekt til drømmerejsen.

 • På Tahiti bor vi på Intercontinental Tahiti Resort & Spa i Garden Rooms.
 • På Rangiroa bor vi på Maitai Resort Rangiroa i Garden Bungalows.
 • På Fakarava bor vi på Havaiki Pearl Resort i Beach Bungalows.


Udover det er lækre resorts er omgivelserne de helt rigtige for denne drømmerejse, og på Rangiroa og Fakarava kan du glæde dig til at have små revhajer svømmende omkring benene på dig lige ud fra stranden.

InterContinental Tahiti Resort & Spa

Luksus resort på Tahiti ud til havet og med flere lækre pools. Dykkercentret ligger onsite så dette er samtidig det bedste valg ifht. hvalture og dykkerture.

Vis detaljer

InterContinental Tahiti Resort & Spa

Generelt:

InterContinental Tahiti Resort & Spa ligger på hovedøen Tahiti, smukt omkrandset af vulkaner, palmer og turkisblåt vand. Og så ligger det kun 5 min. kørsel fra lufthavnen.

Med 245 værelser er der rig mulighed for at vælge hvilke værelse og omgivelser du ønsker at bo i, om det så er midt i det grønne med udsigt til palmer og bambus eller i bungalows der står på søjler ude i vandet.

Alle værelser er designet i Polynesisk stil, masser af plads, store badeværelser med badekar, balkon eller terrasse, aicondition, safe-box, køleskab med mulighed for minibar, kaffe og the, tv samt wifi.

Værelser:

Standard og superior værelser:
er på godt og vel 28 m2 med egen stor balkon, panoramaværelserne er lidt større: 38,5 m2, der er mulighed for udsigt over den frodige have eller den blå lagune.

Junior Suite Overwater Lagoon Bungalows:
Som navnet antyder ligger disse bungalows ud over lagoonen. De er bygget på pæle, så du har vand hele vejen rundt om og under dig. Værelserne er min. 37 m2, med soveværelse, loungeområde og egen privat solterrasse, med udsigt til lagunen. Hvis du ikke kan få nok af vand, ligger disse værelser også tæt på infinity pool'en.

Suiter:
Overwater Motu Villa Suite er på 65 m2 og terrassen er på 30 m2, der plads til fire voksne eller 2 voksne og to børn.
Antarès suiten har ikke noget udendørsareal, men tilgengældt er der rigeligt plads indenfor med sine 115 m2, der indeholder seperat lounge, spisestue og privat bar.

Faciliteter:

2 restauranter, 2 pools, bar/lounge, roomservice, fitnesscenter, udendørs tennisbane, spa, renseri og vaskeri.

Maitai Resort Rangiroa

Maitai er et lækkert resort beliggende i en palmehave direkte ud til havet. Med pool og en super restaurant er det dit helt rigtige valg på din dykkerrejse til Rangiroa. 

Vis detaljer

Maitai Resort Rangiroa

Generelt:

Maitai Rangiroa ligger på en kridhvid sandstrand, helt ud til det indbydende turkisblå vand. Omkrandset af koralrev, frodige palmer og havudsigt, finder du her den hel rigtige østemning.

Hotellets 36 rumlige og velindrettede bungalows er alle udført i polynesisk stil. De er indrettet med eget bad/toilet, aircondition, minibar, køleskab og TV. Der er mulighed for at vælge bungalows med udsigt til det blå hav eller de grønne palmer.

Når dagens dykning er overstået, nydes maden og havudsigten fra hotellets restaurant "Le Lagon Bleu", der byder på et velassorteret menukort med både polynesiske og franske retter.

Værelser:

Garden” Tapa” Bungalow:
Standard bungalow med møbleret balkon og udsigt til haven. Der er dobbeltseng, med mulighed for to enkeltsenge, hvis dette ønskes.

Garden ”Vini” Bungalow:
Større bungalow med møbleret balkon og udsigt til haven. Dette værelse er større end ”Tapa” værelset og har udover dobbeltseng også en sovesofa.

Lagoon Bungalow:
Større bungalow med havudsigt. Stort badeværelse med seperat bad og toilet. Privat møbleret balkon, på første parket ud til lagunen.

Faciliteter:

Restaurant, både inde og ude, bar, pool, Wi-Fi, vaskeri og safetyboks.

Pearl Havaiki Fakarava

Pearl Havaiki er et ægte strandresort med turkisblåt vand lige ud fra den kridhvide sandstrand. Idyllisk og autentisk og vores favorit på Fakarava.

Vis detaljer

Pearl Havaiki Fakarava

Pearl Havaiki er simpel og charmerende. Dette Guesthouse ligger på den smukke atol Fakarava, helt ud til vandkanten og med en lækker strand. Du kan praktisk taget gå fra din hytte, med snorkel, finner og maske og direkte ud i lagunen, der indbyder til svømning, snorkling og dykning.

Generelt

Autentisk polynesiske hytter på stranden, med udsigt til lagunen eller den grønne frodige have. Værelserne er intime og hyggelige og du oplever her den ægte øhavsstemning. Resortet vender mod vest og som bonus har du mulighed for at opleve de smukkeste solnedgange ud over lagunens turkisgrønne og blå farver.

Værelser

Bungalow Beach:
ligger på stranden med udsigt lige ud til lagunen, dobbeltseng, egen terasse, eget bad med varmt vand og aircondition, hvilket betragtes som en en luksus på disse kanter.

Bungalow Garden:
er hævet op et par meter over jorden, med panoramaudsigt ud til palmer og den grønne have, har dobbeltseng, eget bad (koldt vand) og loft-ventilator.

Faciliteter

Egen restaurant, bar/lounge, mulighed for leje af kajak og cykler, egen perlefarm som helt klart er et besøg værd.

Grupperejse til Fransk Polynesien


Inkluderet på rejsen:

- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- Fly: København – Tahiti t/r
- Indenrigsfly: Tahiti - Rangiroa - Fakarava - Tahiti
- 3 nætter på Tahiti på Intercontinental Resort i Garden Room
- 5 nætter på Rangiroa på Maitai Resort i Garden Bungalow
- 7 nætter på Fakarava på Havaiki Pearl i Beach Bungalow
- 1 bådtur efter snorkling med pukkelhvaler på Tahiti
- 20 guidede båddyk i Fransk Polynesien
- 1 dag med 2 guidede båddyk på Tahiti inkl. hajfodringsdyk (del af ovenstående 20dyk)
- 4 dage med 8 guidede båddyk på Rangiroa (del af ovenstående 20dyk)
- 5 dage med 10 guidede båddyk på Fakarava (del af ovenstående 20dyk)
- 1 dagsudflugt til Fakaravas sydlige "Tamakohua Pass" (del af ovenstående 20dyk)
- Morgenmad på Tahiti
- Morgenmad & aftensmad på Rangiroa og Fakarava
- Alle transfers i Fransk Polynesien
- Fri Nitrox
- Komplet leje af udstyr**
- Skatter (Tourist Tax 5%, VAT 5% og Service Charge 4%)
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke Inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer & visum
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Drikkepenge
- Lokale lufthavnsskatter ved afrejse 
- City tax (ca. 20kr/prs/nat - betales lokalt)
- Evt. tilvalg af ekstra dyk som f.eks. hajfodringsdyk på Tahiti og ekstra snorkelture efter pukkelhvaler.

**Desværre ingen rabat hvis du medbringer dit eget udstyr.

Aktiviteter i Fransk Polynesien

Tahitis - regnskove, kajakture eller en ægte polynesisk spa

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien, og det er her du har størst mulighed for at dyrke aktiviteter over havets overflade. Du kan blandt andet trekke i regnskove, besøge museer, tage på et af de lokale markeder, shoppe perler fra de lokale perlefarme, surfe eller hvad med at leje en kayak eller et par vandski. Slut eventuel dagen af med en gang selvforkælelse i form af ægte polynesisk spa.

Rangiroa og Fakarava - besøg en perlefarm og nyd en cocktail i solnedgangen over atollen 

Da der er mere vand end land på Rangiro og Fakarava, foregår de fleste aktiviteter i nærheden eller på vand. Tag f.eks ud og se de lokale perlefarme, gå på opdagelse på en af de utallige uudforskede strande, lej en kano eller kajak eller udforsk en af de nærliggende atoller. De kan også bare slappe af efter dagens fantastiske dyk, nede på stranden med en drink i hånden og nyde udsigten ud over lagunen.

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Truk Lagoon - Grupperejse Liveaboard Jan 2021
  21. januar - 4. februar 2021
  42.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Galapagos Liveaboard Grupperejse okt 2021
  16. - 26. oktober 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)