Frivannsliv EVO 3 Nordic Premium Våddragt - 7mm

Den nye Frivannsliv EVO 3 Nordic Premiem - springer rammerne for Open-Cell våddragter.

3.999,00DKK

Nu er den nye og banebrydende Frivannsliv EVO 3 Nordic Premium våddragt her endelig og den sætter helt nye standarder for hvad en Open-cell våddragt kan!

Den spritnye EVO 3 Nordic Premiem er her endelig og hold nu op, den er lækker! EVO 3 har en lang række forbedringer fra den gamle EVO 2, og det er virkelig forbeddringer man kan mærke. Ved første øjekast er der ikke sket det store, men undersøger du den nærmere, vil du opdage, at Frivannsliv har lavet en række opgraderinger, du som undervansjæger vil sætte ekstrem stor pris på.

Lad os tage et kig på den.

Våddragten EVO 3 Nordic Premium er blevet betydeligt lettere at tage af på

Hvis du tager et kig i videoen nedenfor, bliver dragtens fleksibilitet demonstreret. Frivannsliv EVO 3 Nordic Premium har lavet en open-cell våddragt med en fleksibilitet, der ikke er set før. Fleksibiliteten gør, at du fremover vil have meget lettere ved at komme i og ud af dragten. 

Ny ekstra forsegling ved hænder, ankler og omkring ansigtet giver mindre vandcirkulation i dragten 

Som du kan se på billederne, er en af de store forskelle på EVO 2 og EVO 3, at der er lagt en ekstra forsegling ind ved hænder, ankler og ansigt. Det betyder at der kommer mindre vand ind i dragten og dermed optimere din evne til at holde varmen i vandet. 

Den enorme bevægelsesfrihed i EVO 3 Nordic Premium våddragten er ikke set tidligere

Våddragten er ekstrem blød og fleksibel og kan udvides betrageligt uden at bruge de store krafter. I videoen demonstreres det, hvordan du kan puste ærmen op til mere en dobbeltstørrelse, udelukkende ved at bruge dine lunge. Det betyder selvfølgelig, at du som undervandsjæger vil opleve en helt ny form for bevægelsesfrihed i dragten, og det gør virkelig en forskel! 

Pasformen i EVO 3 våddragten har også fået sig en opgradering

Hvis du har været så heldig at jage i den gamel EVO 2 våddragt, ved du at selv den gamle EVO 2 havde en fantastisk pasform. Derfor er det næsten svært at forestille sig, at EVO 3 kan gøre det bedre. Men det kan den. 

Dragten er unisex og kan passe til alle kropsformer. Bla. fordi der er så meget fleksibilitet i dragten, tilpasser dragten sig dine kropsformer. 

Utrolig holdbarhed, selv for en Open-Cell våddragt

Dragten har en eminent holdbarhed. Vi anbefaler at du tager et kig i videoen og ser det med dine egne øjne.

Den rigtige våddragt til dig der tænker på miljøet

Som med den gamle EVO 2 er den nye Frivannsliv EVO 3, lavet fra limestone, der giver en grønnere produktion. Faktisk udledes der helt op til 72% mindre CO2 end ved produktionen af andre dragter. Derudover bruges der mindre vand og kemikalier til produktionen af Frivannsliv EVO 3 Nordic. Våddragten er bla. produceret af gamle bildæk og vandflasker.

Har du spørgsmål til Frivannsliv EVO 3 Nordic Premium?

Hos Kingfish står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon:+45 33 13 83 83 eller skrive en mail til: dyk@kingfish.dk

Book en rådgiver

Som noget nyt kan du nu booke en rådgiver og få hjælp og vejledning til valg af den rette dykkerudstyrs pakke. Book din tid her og spring køen over i butikken.

Specifikationer
SKU F-NORDIC37
Dragt til Unisex
Brands Frivannsliv
Product upsell image /f/r/frivannsliv-evo3-nordic-premium-forfra_1.jpg
Product card image /f/r/frivannsliv-evo3-nordic-premium-forfra_1.jpg
Product travel image /f/r/frivannsliv-evo3-nordic-premium-forfra_1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareGratis retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?