Udsolgt

Frivannsliv Flexi Snorkel

Snorkel der holder til det hele!
249,00 DKK
Dykning
Undervandsjagt
Snorkling
Fridykning

Super lækker og fleksibel snorkel til undervandsjagt og fridykning

Det ligger nok lidt i ordet, men snorkelen fra Frivannsliv er virkelig behagelig at svømme med. Nogen gange kan man helt glemme at den er der. 

Mundstykket er muligvis det mest behagelig emundstykke på markedet

Frivannsliv har gjort alt for at lave et så blødt og behageligt mundstykke muligt. Som dykker og undervandsjæger kan man have tendens til at bide i mundstykket og det kan skabe det vi kalder kæbetræthed. Med et blødt mundstykke, vil du opdage at trætheden i kæben og tænderne bliver væk i længere tid og du kan helt fjerne risikoen for at skulle døje med ondt i kæbe og tænder. 

Snorkel kan klare lidt af hvert og kan krølles sammen, så den fylder mnimalt

Snorklen er virkelig robust og tåler stort set alt. Den er lavet af gode materialer og på en sådan måde, at du kan krølle snorklen sammen, så den stort set ingenting fylder. Der medfølger en snorkelstrop, så du kan justere snorklen i forhold til masken. 

Undgå at skræmme de store fisk væk, med en snorkel uden bundventil

Når du jæger under vandet, er det en rimelig stor fordel at du ikke skræmmer fiskene væk med din snorkel. En bundventil på snorkelen vil larme og skabe unødvendige bobler i vandet, når du puster ud. Så undgå larm med en snorkel uden bundventil. 

Har du spørgsmål til produktet eller brug for yderligere vejledning?

Husk at vi hos Kingfish altid er klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan selvfølgelig også skrive en mail til os på: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU FLEXI
Bundventil Uden ventil
Bølgebryder Uden bølgebryder
Brands Frivannsliv
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?