Spar op til 26%

Frivannsliv Optimal EVO 2 7mm Våddragt

Fremragende våddragt til undervandsjagt.

OBS! Det er vigtigt du læser Open Cell dragter - info og vilkår.

2.499,00DKK Regular Price 3.399,00DKK

Et skridt i den rigtige retning! Frivannsliv har forsøgt at producere en våddragt med miljøet i tankerne

Våddragt fra Frivannsliv er lavet fra limestone, der giver en mere grøn produktion. Faktisk udledes der helt op til 72% mindre CO2 end andre dragter. Derudover bruges der mindre vand og kemikalier til produktionen af Frivannsliv EVO 2. Derudover er våddragten bla. lavet af gamle bildæk og vandflasker.

En håndsyet kvalitetsvåddragt til den nordiske undervandsjæger i open cell, der giver ekstra varme og større fleksibilitet!

Efter flere års testning er norske Frivannsliv nu klar med en forbedret udgave af den ekstremt populære EVO dragt. Med Optimal EVO2 får du - kort sagt – en blødere, stærkere og bedre dragt! Open cell våddragter holder endnu bedre på varmen, end "alm." våddragter gør. Det gør den fordi den rå neopren på indersiden holder utrolig godt på vandet. Det vil sige at vandgennemstrømningen i dragten bliver minimal og din krop skal bruge mindre energi på at varme dig op. Samtidig får du mere stretch i dragten, der gør den mere fleksibel end andre våddragte. 

Unisex våddragten har en fantastisk pasform og er god til alle kropstyper

Med en helt speciel neoprentype ”S Foam FHA” får du en dragt, der er blødere og endnu mere fleksibel end før.

Dragten er unisex og dens ekstreme elasticitet, blødhed samt forbedringer på facon og snit gør, at den passer til de fleste kropstyper! Du vil opleve at den er langt lettere at få af og på, end andre dragter på markedet. Den smyger sig behageligt om din krop og giver dig en virkelig god bevægelsesfrihed, uanset om du er høj og slank eller lav og rund.

Slidstærkt gummi på knæ og albuer giver en våddragt der både er super holdbar og har en fremragende bevægelsesfrihed

Dragtens knæbeskyttere er lavet af slidstærkt gummi, hvilket er meget mere elastisk og giver dig en bedre bevægelighed end med kevlar, som typisk bruges på andre dragter. Ladepladen strækker sig helt ned til maven, hvilket gør det muligt at lade harpunen uanset om dine arme er korte eller harpunen er meget lang.

Med et formsyet design vil du opleve en hætte, der smyger sig om dit hoveds facon

Med et formsyet design vil du opleve en hætte, der smyger sig om dit hovedets facon, uden at stramme eller genere. Hætten dækker din pande og hage og beskytter derfor mod både koldt vand og smertefulde møder med brandmænd. Med den fantastiske elasticitet og ekstra plads omkring halsen, vil du mærke hvordan du helt ubesværet kan trække vejret inden et neddyk.

På ydersiden er dragten beklædt med hurtigtørrende og ekstremt elastisk nylon

”S Foam FHA” neoprenen er mindre følsom overfor fx. neglemærker. På ydersiden er dragten beklædt med hurtigtørrende og ekstremt elastisk nylon, hvilket giver dig en virkelig slidstærk og fleksibel yderside. Dragten er desuden testet ned til 60 meters dybde, for at sikre at dragten ikke komprimeres permanent.

Her finder du de lækre detaljer for Frivannsliv Optimal EVO 2 7mm:

 • Norsk design - håndsyet kvalitet
 • Neoprentype S Foam FHA – Ekstra blød og fleksibel
 • 7mm tykkelse – holder dig varm hele året rundt
 • Slidstærk og hurtigtørrende nylon på ydersiden
 • Formsyede ærmer, bukseben og hætte
 • Åbne afslutninger på hætte ærmer og ankler = ingen syninger der kan gå op eller genere huden
 • Stropper til ophæng af bukserne
 • Nye knapper på bæverhalen, der er lette at betjene

Har du spørgsmål til våddragten?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København, eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU F-EVO2
Dragt til Unisex
Brands Frivannsliv
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
 • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?