Dykkertur i Furesøen

Furesøen

Lagerstatus: Vælg dato...

199,00 DKK

Ferskvandsdyk med god dybde og mulighed for at se tandsættet på den berygtede Furesøgedde.

* Påkrævede felter

199,00 DKK

Vi har indhentet tilladelse fra Skov og Naturstyrelsen til at foretage dyk i Furesøen.

Vi parkerer ved Marinaen, og går højre om til den sidste bådbro. Herfra svømmer vi 100 meter ud og får et smukt udsyn over områdets skønne natur inden vi går ned. Vi dykker ned til ca. 12 m. dybde, undervejs kigger vi efter større fisk og krebs. Hele tiden holder vi øje med den store sorte skygge af Loch-Furesø-Gedden.

Tilbage mod lavere vand vil vi se skallerne foran hullerne, hvor de mange store flotte krebs bor - Hvis du lyser ned i hullerne kan du se krebsene, og ofte kan du også møde dem udenfor hullerne… og vil nu begynde at tænke på citronen, hvidløg og glæde os til den ventende grill.

Vi afslutter dykket på 3-4 m dybde, hvor der er mest at se på, gamle træer og mange små krebs og mindre fiskeliv gemmer sig i sivene. Hvis du ser noget blinke i skæret fra den nedgående sol, så skynd dig at afslutte dykket! - Det kan være det er den berygtede Furesøgedde der ligger i vandkanten og venter på et uforsigtigt barn, hund eller dykker!

Furesødykket er et rent adrealindyk med mulighed for både at møde Loch-Furesø-Gedden og knibske krebs, så udsøgt at én af vores kunder har sammenlignet dykket med dyk ved Cocos Islands!

Hen over sommeren og efteråret kan sigten godt drille lidt, men så er der god mulighed for at få øvet sin opdriftskontrol og kompasfærdigheder. Dykker du tæt på bunden vil du næsten altid finde masse af liv.

I Furesøen findes masser af galiziske sumpkrebs, som er en invasiv art, der fotrænger den hjemmehørende flodkrebs. Den er derfor ikke omfattet af fredning eller mindstemål, så snup endelig en krebs eller 2 med hjem til middag!

Detaljer:

 • Afstand fra Kingfish: 23 km 35 minutter
 • Max dybde: 18m
 • Type: Ferskvandsdyk
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Mødetider
  - Kl. 16.45 hvis du har ALT udstyr (inkl. tank og bly)
  - Kl. 16.30 hvis du skal leje udstyr (også tank og bly)
  - Afgang kl. 17:00

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge.

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk