Spar op til 10%

Garmin Descent MK2s Dykkercomputer

Garmin Descent MK2s er  en super lækker dykkercomputer, med masser af funktioner, smukt og elegant design og et robust ydre. 

Størrelse på urets hus: 43mm

7.664,00DKK Regular Price 8.549,00DKK

Descent MK2s er en lækker dykkercomputer og Multisport GPS Smartwatch fra Garmin – ideel til dig der dyrker havet både over og under overfladen

Garmin har lanceret Descent MK2s - en dykkercomputer med Multiport GPS Smartwatch funktion. MK2s er lillebroren til Descent MK2. Ikke fordi den kan mindre, tværtimod, men fordi Dykkercomputeren MK2s er designet i en mindre udgave, der størrelsesmæssigt minder mere om et almindeligt håndledsur end MK2 og MK2i.

Urstørrelsen på MK2s: 43 MM
Urstørrelsen på MK2 og MK2i: 52 MM 

Den alsidige Descent MK2s er til dig der er aktiv både over og under overfladen

Descent MK2s er lavet til dig, der nyder havet og vandet både over og under overfladen. Descent MK2s kan med de nyeste funktioner bruges til både dykning, undervandsjagt, fridykning, havsvømning, surfing, Paddleboard, kajak og meget mere. Træning og aktivitet på land er ligeledes en del af Descent MK2s’ Mulitsport Smartwatch.

De mange Dive Modes gør Descent MK2s til den ultimative dykkercomputer

Brug dykkercomputeren til alle former for dykning. Med de mange forskellige "dive modes" kan du indstille den til både single og multi gas (inklusiv nitrox og trimix), gauge, apnea, apnea hunt og lukket circulær rebreather.

Robust dykkercomputer med et friskt, elegant design og nye spændende farver

Garmin har rystet posen og designet en sindssygt lækker, elegant og robust dykkercomputer, der kan tåle at blive brugt. Tag den med på dykkereventyret, når du jager under overfladen, fridykker, surfer de fedeste bølger eller nyder roen på et Paddleboard. Descent MK2s kan fås i tre nye og sprøde farver og med et friskt design og lækre detaljer. Du får her en vanvittig lækker dykkercomputer med utrolig mange funktioner.

Descent MK2s har et mindre Display end Descent MK2

Hvor MK2 har en urstørrelse på 52mm, har MK2s et display på 42mm. Og det kan mærkes når det sidder på armen. Nogen foretrækker et så stort display som muligt, hvor andre (måske særligt kvinder) foretrækker et mindre display og dermed et mindre ur, der også kan fungere som et almindeligt hverdag sur, når det ikke bruges som en dykkercomputer.

Opbevar og analysér data fra op til 200 dyk via Garmin Dive App

Som noget nyt kan du nu logge op til 200 dyk via Garmins Dive Log og dele dine dyk med venner og bekendte via Garmins Dive App. Med den indbyggede logbog kan du nemt analysere dine dyk.

Download appen på din smartphone eller tablet, log og del dine dyk. Søg efter foretrukne dykkersteder eller find et nyt. Få flere detaljer og flere data fra hvert dyk. Par appen med dit Garmin Descent dykkerur og upload automatisk dine dyk. Du kan også altid logge dine dyk manuelt uden en Garmin Descent dykkercomputer.

Dykkercomputeren MK2s har en håndledsbaseret pulsmåler, så du kan holde øje med dit helbred

Computeren kan registrere dine udmattelsesniveauer og transmitterer samtidig dine pulsdata direkte over til din Garmin app, så du efter endt aktivitet kan analysere din præstation. Track dit helbred og generelle velbefindende 24/7 med Pulse Ox3 sensoren. Pulsmåleren virker dog kun, når den har direkte kontakt til din hud.

Derudover kan du som noget nyt, få det fulde overblik over din søvnrytme, hvornår du rammer din REM søvn og om du har et uhensigtsmæssig høj stressniveau med Garmins Advanced Sleep monitoring.

Som kvinde har du nu også mulighed for at tracke og holde styr på din menstruationscyklus. Hold øje med symptomer og sørg for at få nok ernæring med Garmins Women’s Health Tracking.

Garmin Descent MK2s er mere end ”bare” en dykkercomputer

Brug din dykkercomputer til at betale for dagligvarerne når du er ude at handle med Garmin Pay eller lyt til din yndlingsmusik når du er ude og løbe, Paddleboarder eller andet, via din dykkercomputer og Spotify. Du kan også modtage beskeder fra din mobiltelefon direkte til dit håndled med Smart Notifications.

Batterilevetid for Descent MK2s dykkercomputeren fra Garmin

 • Smartwatch: op til 7 dage
 • Batterispare-tilstand: Op til 21 dage
 • GPS: Op til 18 timer
 • GPS + musik: Op til 6 timer
 • Maks. batteri GPS-tilstand: Op til 32 timer
 • Dykkertilstand: Op til 30 timer

Specifikationer
SKU 010-02403
Transmitter Uden transmitter
Brands Garmin
Product card image /s/o/sort-4_1.jpg
Product travel image /s/o/sort-4_1.jpg
Product upsell image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
 • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Garmin Descent MK2i - Dykkercomputer
  Special Price 9.824,00DKK Regular Price 11.649,00DKK
 2. Garmin Swim™ 2 - Svømmeur
  1.554,00DKK Regular Price 1.949,00DKK
 3. Garmin Instinct
  1.999,00DKK Regular Price 3.299,00DKK

Hvad leder du efter?