Garmin Instinct

Et fedt og super ideelt sports ur til den aktive der elsker at lege og dyrke naturen, havet og sig selv.

Garmin Instinct er perfekt til dig der står på PaddleBoard. 

2.399,00 DKK

Garmin Instinct er dit nye robuste sports ur med GPS - perfekt til dine Stand Up Paddle ture

Garmin har lavet et virkelig fedt og robust ur med multi-GNSS-satellitunderstøttelse og outdoor sensorer. Brug Garmin Instinct som dit sports ur til dine Stand Up Paddle ture, når du er ude og løbe, sejle, surfer og meget mere.
Kortlæg, registrer og synkroniser dine Stand Up Paddle ture og del den med familie og venner. Du kan selvfølgelig også bruge din tracking til at finde tilbage til den fede SUP rute du var på for en måned siden.
 
Garmin Instinct indeholder et væld af sports-apps, du har direkte kontakt til via håndleddet. Hold øje med din pulsmåling og stressniveau for en mere aktiv og sundhed hverdag.
 

Trackback rutevejledning, Multi-GNNS-understøttelse og ABC-sensorer i dit Garmin Instinct Sports ur

Med Trackback rutevejledning kan du finde den direkte vej hjem igen, hvis du ønsker at finde den samme vej hjem, som du tog ud på.
 
Multi-GNSS understøttelsen giver dig mulighed for at få adgang til en lang række globale navigations-satellitsystemer (GPS, GLONASS og Galileo), for at spore i mere krævende terræn og omgivelser, hvor almindelig GPS ikke er nok.
 
Med ABC-sensorer kan du navigere i din rute, holde øje med højdemåling, trykhøjdemåler til at overvåge vejret og et treakset elektronisk kompas. 
 

Garmin Instinct er bygget efter militærstandarder og kan holde til lidt af hvert

Garmin Instinct er bygget til at kunne klare at få stød. Instinct skal bruges og leves med og derfor er det bygget i henhold til den amerikanske militærstandard 810 for varme, stød og vandtæthed helt ned til 100 meter.
 
Den fiberforstærkede polymerurkasse giver urkassen en øget holdbarhed og det forstærkede display er modstandsdygtigt overfor ridser og har en høj kontrast, så det kan aflæses i sollys.
 
Remmen på Garmin Instinct er specialfremstillet, så silikoneremmen er fuldt ventilerende og har to aftagelige remholdere, der giver en sikker pasform og samtidig sørger for, at remmen ikke hægter sig fast i ting.
 

Garmin Instinct har en høj batterilevetid

Garmin Instinct har et internt, genopladeligt litiumionbatteri, der giver dig op til 14 dage i smrtwatch tilstand, op til 16 timer i GPS-tilstand og op til 40 timer med UltraTracTM batteritilstand. 
 

Derfor skal du vælge Garmin Instinct Tactical modellen

Med tacticals stealth mode, kan du skjule dig selv, ved at deaktivere og stoppe med at lagre og dele din GPS-position, samt deaktivere den trådløse forbindelse og kommunikation. Du kan skifte mellem dag og nattevisning, så du kan aflæse displayet med nattesynsbriller og derudover får du en endnu længere batterilevetid, da uret kan oplades via solens stråler, hvis du træner eller udforsker i solen.
 

Derfor skal du vælge Garmin Instinct Solar modellen

Solar er til dig der surfer eller dyrker havet oven på bølgerne. Med Garmin Instinct Solar modellen får du kan du registrere antallet af bølger du har surfet, den maksimale opnåede hastighed, og den tilbagelagte afstand ved hjælp af surfingaktivitetsprofilen. Ved blot at kigge på håndleddet kan du få data om havet og holde dig opdateret omkring havforholdende og tidevandet, så du kan fange den perfekte bølge. Med Pulse OX kan du holde øje med hvor godt din krop absorberer ilten, lave søvnovervågning og højdeakklimatisering. Derudover kan Solar modellen ligesom Tactical, oplades via solens stråler og dermed holde batteri i længere tid.
 

Garmin Instinct - til dig der elsker at være ude i naturen

 

Specifikationer
SKU 010-02064
Brands Garmin
Product travel image /g/a/garmin-instinct-solar-grafit.jpg
Product upsell image no_selection
Product card image /g/a/garmin-instinct-solar-grafit.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
  1. Garmin Descent MK2 - Dykkercomputer
    Tilbudspris 9.999,00 DKK Normalpris 10.699,00 DKK
  2. Garmin Descent MK2i - Dykkercomputer
    Tilbudspris 11.599,00 DKK Normalpris 12.399,00 DKK

Hvad leder du efter?