Garmin Swim™ 2 - Svømmeur

Svøm hvor som helst og træn alle steder med Garmin Swim™ 2, et GPS styret svømmeur. Brug dit Garmin Swim™ 2 i en pool eller i åbent vand og hold styr på din puls og track din distance direkte fra håndleddet.

Garmin Swim™ 2 kan også tracke dit pace, hvor mange svømmetag du tager, hvilken type svømmetag du laver og hvor langt du kommer per svømmetag.

1.949,00DKK

Svøm hvor som helst og træn overalt med Garmin Swim™ 2

Garmin Swim™ 2 er et smartwatch med indbygget GPS til svømning i både pool og åbent vand. Garmin Swim™ 2 er designet til at overvåge puls og registrere din distance, tempo, antal svømmetag. Kort sagt hjælper Garmin Swim™ 2 dig med at måde din svømmeeffektivitet og sætte nye mål for din svømning.

Garmin Swim™ 2 kan alt det du har brug for som svømmer

Med Garmin Swim™ 2 kan du måle din puls på håndleddet uden at du skal bøvle med pulsmålerrem. Derudover kan dit svømmeur give dig tempoalarmer, log øvelser og med Critical Swim Speed, får du at vide hvornår du skal sætte farten op eller ned. Alt dette er med til at hjælpe dig med at forbedre dine svømmeteknikker og fremme din svømning.

Svømmeuret har en lang batterilevetid og stopper automatisk når du gør det

Uret stopper automatisk med at måle dine data, når du stopper. På den måde kan du koncentrere dig om at få vejret og slappe af, uden at skulle skynde dig ned på håndleddet og stoppe målingen. Garmin Swim™ 2 har en batterilevetid på 7 dage, uden at du skal lade batteriet op igen.

Garmin Swim™ 2 har både en Åbent Vand- tilstand og en Pool-tilstand

Ved hjælp af den indbyggede GPS kan du træne i søer, have og floder, mens du registrerer din distance, tempo, svømmetag, hastighed for svømmetag, distance for svømmetag og SWOLF ( ). Du kan også gøre brug af de avancerede poolfunktioner, bla. Automatisk hvile, der giver dig mulighed for at registrere dine pauser med to typer af timere.

Garmin Swim™ 2 er mere end ”bare” en svømmecomputer

Selvom svømmeuret hedder Swim™ 2, kan du bruge uret til mere end ”bare” at svømme. Svømmeuret kan nemlig også registrere dit stressniveau og minde dig om at du skal slappe af eller foretage en kort vejrtrækningsøvelse. Du kan også holde øje med din krops energiniveau og holde styr på din form og tælle dine skridt. Til sidst er der indbyggede sports-apps, så du kan træne cardio, cykling, konditionstræning, løbetræning og meget mere.

Specifikationer for Garmin Swim™ 2 svømmeur

• Fysisk størrelse: 42 x 42 x 11,4 mm (passer til håndled på 129-179 mm)
• Display størrelse: 1,04” (26,3mm i diameter)
• Display opløsning: 208 x 208 pixels
• Kan aflæses i sollys
• Vægt: 36 g
• Indbygget hukommelse: 50 timers aktivitetsdata
• Smartphone kompatibel: Iphone og Android

Specifikationer
SKU 010-02247
Transmitter Uden transmitter
Medfølgende manual På dansk
Brands Garmin
Product upsell image /g/a/garmin-swim-2-sort-1.jpg
Product travel image no_selection
Product card image /g/a/garmin-swim-2-sort-1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?