Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse

Grupperejse til et ægte dykkerparadis - Raja Ampat

Tag med på denne grupperejse til Raja Ampat hvor intet mindre end et vaskeægte dykkerparadis venter på at slå benene væk under dig. Dette afsidesliggende hjørne af Indonesien er et utroligt smukt og frodigt øhav med azurblåt vand og vilde ”mushroom” øer, som bør opleves, mens det endnu er totalt uopdaget af masseturisme.

Tropisk dykning med verdensrekord i antal arter

Raja Ampats koralrev har slået verdensrekord i antallet af forskellige arter talt på bare ét dyk, og vi vil godt love dig at du på denne dykkerrejse kommer til at opleve jomfruelige koralrev og en overflod af undervandsliv, som ikke findes andre steder i verden. Dette er i sandhed "the final frontier", og det kan siges meget simpelt - tropisk dykning findes bare ikke bedre end Raja Ampat.

På din dykkerrejse til Raja Ampat forelsker du dig ikke kun i dykningen og i øhavets ufattelige skønhed, men også i den tidslomme som vil få dig til at sammenligne alle andre dykkerrejser med dengang du var ved Raja Ampat – stadig ét af de mest jomfruelige paradiser på vores jord.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Danmark.
Dag 2: Ankomst til Jakarta og videre med indenrigsfly til Sorong.
Dag 3: Ankomst tidlig morgen til Sorong og bådtransfer til resort i Raja Ampat. Indkvartering og eftermiddagsdyk.
Dag 4 – 12: Fuldt program med masser af båddyk i området såvel som ubegrænset dykning på resortets flotte husrev. Vi har også mulighed for kajakture og jungleture.
Dag: 13: Bådtransfer fra resort til Sorong og indenrigsfly til Jakarta. Overnatning på hotel.
Dag 14: Tidlig morgenfly mod Danmark og hjemkomst samme aften.

3 båddyk om dagen og ubegrænset dykning på husrev

På denne dykkerrejse til Raja Ampat har vi 9 dages dykning med 3 båddyk/dag + ubegrænset dykning og snorkling på husrevet inkluderet. Derudover har vi inkluderet en heldagsudflugt hvor vi dykker "The Passage" samt "Manta Sandy" (det bedste dykkersted for mantarokker) såvel som en dagstur til et flyvrag fra 2. Verdenskrig. Læs mere nedenfor.

Verdens bedste dykning

Raja Ampats smukke koralrev er helt konkret bevist at have den største artsrigdom i verden, og det er meget tydeligt at se på de enorme mængder fisk og marineliv, der dominerer dykningen. Her finder du alt fra makro i absolut verdensklasse, enorme fiskestimer på tusindvis af rev- og pelagiske fisk, patruljerende hajer, store mantarokker og de sundeste og flotteste koralrev. Dykningen ved Raja Ampat er i det hele taget et slaraffenland for UV-fotografer eller dykkere, der bare ønsker suveræn dykning!

Utallige arter!

Vi bor midt i det bedste dykkerområde med kun 5min til ”Cape Kri”, som er det koralrev, hvor verdensrekorden for antallet af forskellige arter er sat, og som nok er Raja Ampats allerbedste rev. I dette område dykker vi bogstavelig talt i en fiskesuppe med kæmpe stimer fisk som bl.a. sweetlips, store bumphead parrotfish, barracuda og trevally, alt imens grå revhajer patruljerer revkanterne i søgen efter deres næste måltid. Der er også mange wobbegong hajer, der gemmer sig mellem koralknoldene og så er der makroliv i verdensklasse med alt fra nøgensnegle, frogfish, ghost pipefish og sea moths til nye arter af pygmæ søheste,som for nylig er blevet opdaget i Raja Ampat.

Vi rejser i den bedste sæson

Vi har planlagt denne dykkerrejse i den bedste årstid for vejr og for dykning i Raja Ampat. Lufttemperaturen er ca. 30 grader, vandtemperaturen er 28-29 grader, og sigtbarheden ligger normalt mellem 15-30m.

Husrevet fuld af makroliv

På denne dykkerrejse har vi ubegrænset adgang til resortets husrev som starter helt oppe ved overfladen og skråner stejlt nedad til ca. 40meters dybde. Husrevet byder på super dykning og snorkling med bl.a. babyrevhajer, bambushajer, muræner, masser af makroliv og en stime af jacks, der har deres hjem imellem de koraller, der gror på bådebroens pæle.

Mantarokker

Vi får også muligheden for at dykke med mantarokker på ”Manta Point”, hvor de store yndefulde dyr søger ind på rensestationer for at blive renset for parasitter og dermed giver os mulighed for at komme helt tæt på dem. Dykning med mantarokker er intet mindre end en oplevelse for livet.

The Passage - grottedykning og væltede træer bevokset med koraller  

På denne grupperejse har vi inkluderet en heldagsudflugt til dykkerstedet ”The Passage”, der udgøres af en tidevandskanal, som ligger imellem to jungleøer. Dykket starter i en grotte og fortsætter helt inde ved bredden af passagen, hvor vi dykker imellem træstammer, som er delvist væltet ned i saltvandet og er overgroet med store flotte blødkoraller. Da dykket foregår på lavt vand, har vi hele tiden udsyn til trækronerne oven vande, hvilket giver en surrealistisk og helt speciel dykkeroplevelse, som du aldrig vil glemme, og dette er et must på enhver dykkerrejse til Raja Ampat.

Flyvrag fra 2. verdenskrig

Vores dykkercenter har også fundet flere flyvrag fra 2. verdenskrig, som vi har mulighed for at udforske. På denne grupperejse har vi inkluderet en dagstur til nærliggende Wai Island hvor vi dykker på vraget af et P47D jægerfly fra 2. Verdenskrig såvel som udforsker de lokale rev omkring øen.

Skøn indlogering få minutter fra Raja Ampats bedste dykkersites

På denne dykkerrejse til Raja Ampat bor vi på Kri Eco Resort, som ligger på den lille paradisø Kri Island ca. 2 timer i speedbåd fra Sorong.

Resortet åbnede i 1994, som det allerførste dykkerresort i Raja Ampat og har derfor en fantastisk beliggenhed nær de allerbedste dykkersteder i Raja Ampat. Det ligger f.eks. kun 5min fra ”Cape Kri”, som nok er Raja Ampats allerbedste dykkersted såvel som det koralrev, hvor verdensrekorden for den største artsrigdom er sat.

Vi bor i charmerende "Superior Water Cottages" der er bygget i naturlige materialer på pæle over vandet og har egen terrasse med hængekøje og flot havudsigt.

Store dyr og imponerende fiskeliv - der slår dine ben væk!

Inkluderet:

- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- Fly: København – Jakarta t/r
- Indenrigsfly: Jakarta - Sorong t/r
- 10 nætter i Superior Water Cottage på Kri Eco Resort
- 1 nat på hotel i Jakarta
- 9 dages ubegrænset dykning i Raja Ampat**
- 1 dagsudflugt til "The Passage" og "Manta Sandy"
- 1 dagsudflugt til Wai Island med flyvrag fra 2. Verdenskrig
- Alle måltider & snacks på resort
- Morgenmad på hotel
- Vand/the/kaffe på resort
- Alle transfers inkl. bådtransfers
- Fri Nitrox (32%)
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer & visum
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Drikkepenge
- Leje af udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 25 USD)
- Raja Ampat Marinepark gebyr (ca. 83 Euro)


**Dykkerpakken inkluderer 3 guidede båddyk/dag indenfor en 10km radius af resortet såvel som ubegrænset dykning på husrevet. Pga. religion dykkes der ikke båddyk fra fredag kl. 18 til lørdag kl. 18, men her kan stadig dykkes på husrevet og der er også mulighed for kajakture og en sightseeing tur ind i junglen efter de sjældne paradisfugle, som kun findes i denne del af verden.

Raja Ampat - Indonesien - Grupperejse Feb 2018

DKK 29.999,00 - UDSOLGT !
Grupperejse til Raja Ampat der har verdens største arts-diversitet såvel som hajer og mantarokker.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 9. februar 2018
Varighed 14 dage
Sæson Bedste sæson for vejr, revhajer og mantarokker
Bemærkninger Dykkerparadis med de bedste koralrev i verden
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: