Kursus

Introkursus i Havsvømning

Går du rundt med en drøm om at dyrke havsvømning eller åbent vandsvømning? 

Så tag et introkursus med Camilla Salling Olsen og lær de basale teknikker og alt du skal vide om sikkerhed i vandet. 

249,00 DKK

Lær at svømme uden for svømmehallens faste rammer og kom trygt i gang med Havsvømning

I det åbne vand ligger uanede mængder af oplevelser og venter på dig. Du kan blive udfordret på teknik ved at svømme i bølger, du kan opleve naturen fra en ny vinkel og du får et skud endorfiner af en ny kaliber efter en tur i det åbne vand.

Camilla Salling Olsen tager dig med ud i det åbne vand og viser dig alle de oplevelsesmuligheder, åbent vandssvømning tilbyder. Samtidig klæder hun dig på til, at du efter introduktion kan starte dit havsvømme-eventyr på egen hånd.

Læs mere om hvordan du kommer godt i gang med havsvømning her.

Kurset varer 2 timer og vil omfatte en introduktion til havsvømning, en gennemgang af udstyr og tid og rum til at fordybe os i de grundlæggende svømmeteknikker, samt blive skarp i sikkerheden i vandet.

1. Udstyr
2. Grundlæggende teknikker
3. Sikkerhed

Selve kurset vil have en varighed på ca. 2 timer. Det kan variere en smule alt efter deltagerantal, vind og vejrforhold.

Vi mødes ved Havnebadet Sluseholmen kl. 17.30 og fordyber os i havsvømningen to timer frem.

Du skal være komfortabel med vand og kunne svømme for at deltage på vores introkursus i havsvømning

Der er et par forudsætninger du skal opfylde for at kunne deltage på vores Havsvømnings introkurser. Du skal føle dig tryg i vand og kunne svømme min. 100 m uden pause.
I det åbne vand svømmer vi for at se naturen over som under vandoverfladen og derfor er det vigtigt at du har mod på at have hovedet i vand. Det er vigtigt at du føler dig komfortabel med vand og ikke er bange for at skulle bevæge dig i vandet.

Introkurset er for alle der ønsker at komme i gang med havsvømning

Havsvømning er for hele familien, uanset om du er 12 eller 75 år. Alle der er glade for vand, kan få glæde af et Havsvømnings intro kursus.

Børn mellem 12-15 år skal dog være i følgeskab med en voksen. Alle under 18 år skal medbringe en skriftlig tilladelse fra en forældre/værge, med mindre disse selv deltager.

(Har du børn under 12 år, anbefaler vi at du booker et privat familie kursus i stedet, så vi kan planlægge det i jeres tid og tempo.)

249,- Medbring eget udstyr
150,- lej “komplet havsvømme pakke” i Kingfish 1 døgn

Udstyr til havsvømning: våddragt, havtaske, sokker, handsker, briller/maske og hætte

Du skal bruge en våddragt, havtaske, badehætte og svømmebriller - er vi i den kolde sæson anbefaler vi også sokker og handsker.

Har du ikke dit eget udstyr kan du leje det i Kingfish, det skal afhentes og returneres i butikkens åbningstid. Det kommer i en taske så du kan have det med på cykel.

Vi anbefaler at du også medbringer

Udover “havsvømme pakken” er alt du skal medbringe: godt humør, en flaske vand og måske en energibar eller lignende samt badetøj og håndklæde.

Det er en god idé at tænke i at skabe en god oplevelse også bagefter, så når du kommer kold op af vandet, kan det være godt med varmt tøj, varme drikke og en stor jakke. Evt. vanter og hue.

Mød Camilla Salling Olsen her

Specifikationer
Kursustype Begynderkursus
Organisation Kingfish kurser
SKU HAVINTRO
Product travel image /i/n/introkursus-havsv_mning-2.jpg
Product card image /i/n/introkursus-havsv_mning-2.jpg
Product upsell image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
  • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
  • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?