Kursus

Introkursus i Stand Up Paddle

Drømmer du om at komme i gang med Stand Up Paddle, men er lidt usikker på, hvordan man kommer i gang?

Tag på et af vores introkurser i Stand Up Paddle og lær grundprincipperne i SUP. Vi gennemgår udstyr, grundlæggende teknikker, sikkerhed og så tager vi på en hyggelige, guidet og smuk tur gennem Københavns Venedig (Teglværkshavnen i Sydhaven)

395,00 DKK

Introkursus i Stand Up Paddle - Bliv klar til sommerens SUP eventyr

Lær at SUP surfe i Københavns kanaler og kom trygt i gang med SUP
 
Vi tager dig med på en smuk, hyggelig og eventyrlig tur gennem Københavns Venedig (Teglværkshavnen). Efter dit SUP kursus, kan du trygt og roligt tage ud på egen hånd med dit Paddleboard.  
 
Kurset varer 2 timer og vil omfatte en introduktion til sporten, en gennemgang af udstyret og de grundlæggende Stand Up Paddle teknikker, samt en snak om sikkerheden på vandet.
 
Derefter vil vi tage på en hyggelig guidet tour gennem Teglværkshavnen i et behageligt og roligt tempo, så alle kan være med og føler sig trygge. Efter kurset er du klædt godt på, til at tage ud på SUP på egen hånd.

1. Udstyr
2. Grundlæggende teknikker
3. Sikkerhed
4. En guidet tur gennem Teglværkshavnen 

Selve kurset vil have en varighed på ca. 2 timer. Det kan variere en smule alt efter deltagerantal, vind og vejrforhold.

Vi mødes i Kingfish kl. 17.30 og er retur omkring kl. 20.

Du skal være komfortabel med vand og kunne svømme for at deltage på vores introkursus i SUP

Der er et par forudsætninger du skal opfylde for at kunne deltage på vores SUP introkurser. Du skal føle dig tryg i vand og kunne svømme.

En del af læringen er at balancere og lave øvelser på boardet. Derfor er det vigtigt at du føler dig komfortabel med vand og ikke er bange for at falde i vandet.

SUP intro kurser er for alle

SUP er for hele familien, uanset om du er 12 eller 75 år. Alle der er glade for vand, kan få glæde af et Stand Up Paddle intro kursus.

Børn mellem 12-15 år skal dog være i følgeskab med en voksen. Alle under 18 år skal medbringe en skriftlig tilladelse fra en forældre/værge, med mindre disse selv deltager.

(Har du børn under 12 år, anbefaler vi at du booker et privat familie kursus i stedet, så vi kan planlægge det i jeres tid og tempo.)

Kurset er inkl. alt udstyr: board, vest, våddragt

Vi sørger selvfølgelig for at du har alt det udstyr du skal bruge, for at få den bedste oplevelse på vandet. Vi stiller SUP Board, paddle, leash, en våddragt og en svømmevest til rådighed. Så alt du skal medbringe er godt humør, en flaske vand og måske en energibar eller lignende samt badetøj og håndklæde.

Specifikationer
Kursustype Begynderkursus
Organisation Kingfish kurser
SKU Introkursus i Stand Up Paddle
Product travel image no_selection
Product card image /i/n/introkursus-i-sup.jpg
Product upsell image /i/n/introkursus-i-sup.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
  • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
  • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?