Jak Boeno Quartz Coral 7mm Våddragt - mænd

Ny Jak Boeno våddragt med spritnyt design i røde og sorte nuancer.

2.599,00 DKK

Jak Boeno Quartz Coral er nyeste skud på stammen

Med Jak Boenos nye Quartz Coral våddragt i open-cell, får du en fantastisk våddragt til undervandsjagt og fridykning. Våddragten kommer i en tykkelse på 7mm, hvilket betyder at det er en dragt du kan bruge stort set hele året. Med våddragten her, får den nordiske undervandjager det maksimale ud af pengene.

Du får en virkelig behagelig open-cell våddragt med ekstra stretch – optimal bevægelsesfrihed

Våddragten er lavet Yamamoto 100 % chloropren gummi, der har en høj grad af isolation og stor elasticitet, hvilket gør Quartz Coral våddragten endnu mere fleksibel og behagelig at have på. Du får altså en følelse af maksimal bevægelsesfrihed, når du svømmer i vandet.
Vævet af mikrofiber polyester og Invista Lycra er bla. Materialer der giver dig ekstra fleksibilitet i våddragten og lader samtidig et minimum af vand trænge ind i dragten.

Nyt design i rød og sort for super camouflage i de fleste undervandsmiljøer

Det nye camouflage design i rød og sort giver en fantastisk camouflageevne i langt de fleste vandmiljøer og samtidig en super sprød dragt, der skiller dig ud fra mængden, når du er på land.

Ekstra beskyttelse på knæ, albuer og bryst

Våddragten er udstyret med ekstra beskyttelse på bryst, knæ og albuer. Puden på brystet gør det lettere og mere behageligt at lade harpunen og den ekstra beskyttelse på knæ og albuer giver våddragten ekstra levetid, da det ofte er de områder der bliver udsat for slag og skrammer.

Det rigtige valg, hvis dit hjerte banker for miljøet

Våddragten er lavet af Yamamoto Limestone neopren. Et innovativt ikke-petroliums baseret materiale, der giver en langt bedre og mere grøn produktion. Derudover bruges der mindre vand og færre kemikalier og genbrugsmaterialer som gamle bildæk og plastikflasker er en del af produktionen af våddragten.

Hvorfor skal du vælge en Open - Cell våddragt?

Den store forskel på en almindelig og en open-cell våddragt er materialet på indersiden af dragten. På indersiden af en open-cell våddragt finder du rå neopren, der klistrer til din krop når du tager dragten på. Heldigvis er der en smart og nem måde, at komme udenom det problem.

Hvis du skyller våddragten og dig selv med shampoo eller balsam, glider du i dragten uden problemer. Når du har fået den på, giver den til gengæld en langt bedre varme og større fleksibilitet.

De områder der er ekstra udsat, når du dykker (bryst, knæ og albuer) har fået tilsat et ekstra lag neopren for beskyttelse.

Du kan læse mere om Open-Cell våddragter og hvordan du bruger den lige her. 

Har du spørgsmål til produktet eller vil vide mere om størrelser?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83 eller skriv til os på mail: dyk@kingfish.dk

Book en rådgiver og få hjælp og vejledning

Book en af vores rådgivere i butikken, rejsebureauet og kursuscenteret. Vi står klar med personlig ekspertrådgivning, når du har tid. Mød os i butikken eller lad os ringe dig op. Book en tid her.

Specifikationer
SKU JB-7MM-MC
Dragt til Mænd
Brands Jak Boeno
Product upsell image no_selection
Product card image /j/a/jak-boeno-quartz-coral-uvjagt-v_ddragt-1.jpg
Product travel image /j/a/jak-boeno-quartz-coral-uvjagt-v_ddragt-1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
  • Gratis retur ved ombytning af vareGratis retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?