Kingfish Drybag 2L

Lille Drybag fra Kingfish til din pung, mobil og nøgler

119,00 DKK

Kingfish har lavet en miniput drybag, til dig der aldrig ved hvor du skal gøre af dine nøgler, pung og mobiltelefon

Den smarte lille drybag fås i både sort og grå og er produceret i et slidstærkt mateiale. Tasken kan holde din madpakke tør, eller opbevare dine nøgler, pung og mobiltelefon et tørt sted. Perfekt til dig der har en flåde til undervandsjagt. 

Drybaggen holdes tæt ved en særlig rulle-lukkemetode

Den vandtætte taske holdes tæt ved den særlige måde at lukke den på. Du ruller fra toppen og så langt ned, du kan komme. Når du har rullet folden i bund, klipser du de to ender sammen med spændet. 

Drybaggen fylder stort set ingenting og er nem og praktisk at have med på farten

En ekstra smart egenskab for drybaggen er at den kan pakkes sammen og ikke fylde meget mere end en flad notesbog. Det gør den ideel til dykkerture og eller dykkerferien, hvor du normalt har en masse udstyr med i forvejen. 

Læg mærke til at der ikke medfølger en strop til denne drybag. Du kan i stedet for, bruge klipsen der sidder i toppen og klipse den på andet udstyr. Feks. en anden Kingfish Drybag eller en undervandsflåde til UV-jagt.

Specifikationer
SKU D50*2L
Brands Kingfish
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?