Spar 20%

Kingfish Drybag 30-80L

Praktisk og slidstærk Drybag med skulderstropper, ekstra lomme med lynlås og to flaskeholdere.

Fås i to størrelser. Den eneste forskel på de to tasker er størrelsen. 

399,00DKK

Opbevar dit tøj et tørt sted. Med en Kingfish Drybag får du en stor, rummelig og vandtæt taske med skulderstropper, ekstra lomme og flaskeholdere - perfekt til dig der elsker naturen

Vores største og mest rummelige drybag kan du selvfølgelig også få i både sort og grå. Den vandtætte rygsæk er produceret i et lækkert og slidstærkt materiale og fås i to størrelser. Perfekt til dykkerturen, ferien, sejlturen eller en tur i skoven. Kort sagt kan drybaggen bruges til det hele og holder dit tøj og andre egendele tørt. 

En særlig lukkemetode gør at du får en helt vandtæt taske

Den vandtætte taske holdes tør ved hjælp af en særlig lukkemetode. Du lukker åbningen og ruller fra toppen og så langt ned du kan komme, hvorefter du folder bunden og klipser de to spænder sammen. Hurtigt og nemt.

Pak den vandtætte rygsæk sammen, så fylder den ingenting. Perfekt til feriekufferten

En ekstra smart feature ved drybaggen er, at du kan pakke den sammen til en størrelse der sagtens kan være i en kuffert uden at optage al pladsen. Så får du en stor, rummelig og vandtæt taske med på dykkerferien.

Du får både bløde skulderstropper, et ekstra rum til nøgler og pung, samt to flaskeholdere

Vores model på 30 og 80L har et par ekstra features, der gør taskerne ekstra lækre. For at gøre taskerne mere komfortable er der to skulderstropper, så du kan bære din drybag som en almindelig rygsæk. Derudover får du et ekstra lille rum til dine nøgler, pung eller mobil, samt to flaskeholdere. Så går du aldrig ned på væske!

Specifikationer
SKU D50XX
Brands Kingfish
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?