KingKlub Workshop: Intro til Tec

30. januar kl. 17.00

Gratis workshop for dig som er nysgerrig på teknisk dykning! - Deltagelse kun for medlemmer af KingKlub. Hvis du er logget ind på siden som KingKlub-medlem kan du lægge turen i indkøbskurven. Er du ikke medlem endnu, så bliv det lige her

Intro til Tec - Ud med myter og ind med fakta!

Er du nysgerrig på, hvad teknisk dykning egentlig er for en størrelse? Denne aften skal der snakkes og afprøves elementer af teknisk dykning!

Vi starter i teorilokalet med at diskutere forskelle og ligheder mellem rekreationel dykning og teknisk dykning. Her vil vi gennemgå filosofi og tørtræne nogle af de øvelser, der er en del af de essentielle færdigheder hos en teknisk dykker.
 
Vi kigger på udstyr, hvilke forskelle der er i forhold til det rekreationelle grej, og hvorfor.
 
Efterfølgende tager vi i poolen og afprøver de ting, som vi har snakket om.
 
Efter denne aften skulle det være klart at teknisk dykning er omgivet af en masse myter, og at teknisk dykning i sig selv kun er et værktøj til at få udvidet den tid, vi har til oplevelser i vandet.
 
Aftenen bliver afholdt af én Kingfish's garvede tekniske instruktører, som har stor erfaring inden for feltet og en masse gode historier at dele ud af!
 

Sted: Kingfish, Tullinsgade 4, 1618 København V
Tid: Kl. 16.30 (hvis du har alt dit eget udstyr, kan du vente med at komme til kl. 17.00)

NB! Husk at leje udstyr hvis du mangler, fx dragt, flaske, bly osv., da der ikke er udstyr til dig inkluderet i aftenen.

Specifikationer
SKU KK-tec
Stock Message ledige pladser: %qty%
Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
  • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
  • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!