Dykkerpiger

Vinterdyk i Limhamn

Lagerstatus: Vælg dato...

299,00 DKK

Kom med på weekend-vinterdyk med KingKlub på vraget "Queen of Spades".
Halv pris og gratis grill til KingKlub-medlemmer, men ikke-medlemmer er også meget velkommen!

* Påkrævede felter

299,00 DKK

Vinterdyk på Queen of Spades

Det er ingen aprilsnar, at vi laver en lille tur til Sverige lørdag d. 1. april, så vi kan komme i vandet mens det stadig er lyst. Efter vi har lavet et dyk får vi lidt at spise inden turen går hjem igen.

Er du medlem af KingKlub får du som altid halv pris på turen og evt. udstyrsleje og i dagens anledning også gratis frokost - Er du ikke medlem betaler du fuld pris og kan tilkøbe grillpakke til 65kr. i menuen til højre.

Stedet

Under overfladen findes der to plateauer på henholdsvis 3-4m med stenbund og 9-10m med alger og lerbund, der let rodes op og mindsker sigtbarheden markant. Man kan vælge at svømme mod sydvest eller nordpå.

Mod sydvest (290 grader) ligger der vraget af den gamle toldkrydser "The Queen of Spades", som sank under bugsering. For at finde vraget, skal man ned til andet plateau og følge kanten i ca. 10 min (der er 130 meter fra trappen og ud til vraget), så kan man ikke undgå at finde det. Ca. halvvejs til vraget, vil man støde ind i nogle isskilte, der ligger på bunden. Vraget er ca. 15 meter langt og 4-5 meter bredt. Der ligger en afreven del ca. 5 meter nordvest for vraget, og inde i vraget ligger der en motor.

Svømmer du mod nord, vil du komme til kaj-pælene, som man kan svømme rundt om. Her er der oftest mange fisk. Husk på, at der kan være en risiko for at blive fanget i fiskesnøre eller tov hvis der er mange fiskere på kajen. Der ligger flere armeringsjern mod nord. Flere har punkteret tørdragter her igennem tiden. Pas på og sørg for at du ikke er den næste!

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish Dive & Travel
 • Afstand fra Kingfish: 43 km / 45-50 minutter
 • Max dybde: 10-12m
 • Type: naturdyk / vrag
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver
 • Afgang fra Kingfish: kl. 9:00
  Ved leje af udstyr er mødetid senest kl. 8.30!

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge (og du får en brobizz udleveret).

 • Kør over Øresundsbroen. Tag første afkørsel efter broen (Limhamn). Følg skiltningen mod Limhamn og kør lige ud i de to første rundkørsler. Tag tredje afkørsel i den tredje rundkørsel (Annetorpvängen). Annetorpvängen bliver til Kalkbrottsgatan.
  Følg skiltningen til Ön og drej til venstre i krydset i Limhamn, når der skiltes denne vej. Kør over broen og drej til højre af første vej, når du er på Ön. Følg denne ligeud og kør ud på grusvejen. Når du når den store sten, er du fremme. Køreturen tager ca. 50 minutter fra Kingfish til Ön.
 • GPS lokation: 55.591934, 12.925281
 • Adresse: Ön, Limhamn, Malmö, Sverige

Limhamn

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk