Dykkerkurser

Dykkerkursus i København

Lær at dykke og tag på oplevelse under havets fascinerende overflade

Går du med en drøm om at udforske havet under overfladen? Så er du havnet det helt rigtige sted. Kingfish er både Danmarks, Nordeuropas og Københavns største dykkerskole, hvor vi hvert år uddanner mere end 500 nye glade Open Water dykkere. Vi har mere end 20 års erfaring med at uddanne dykkere på alle niveauer - fra helt nye dykkere til erfarne dykkere, der ønsker at forbedre deres dykkerteknik eller nå helt nye dybder.


Dykkerkursus hos Kingfish - Lær at dykke

Herunder finder du vores dykkerkurser til dig der vil lære at dykke

Dykkerkursus - Videregående kurser for dig der vil blive en bedre dykker

Herunder finder du alle vores dykkerkurser til dig der vil blive bedre til at dykke


(57 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Dykkerkurser til alle niveauer

Vi tilbyder en bred vifte af dykkerkurser, der dækker alt fra grundlæggende dykkerkurser som vores PADI Open Water kursus til specialkurser i dykkerteknikker som nitrox-dykning, dybde- og natdykning samt undervandsfotografering. Alle vores dykkerinstruktører er certificerede PADI-instruktører der kommer med solid erfaring, så du kan være sikker på, at modtage den bedste dykkertræning.

Lær at dykke på et PADI Open Water Dykkerkursus

Har du aldrig dykker før, tilbyder vi et PADI Open Water Diver kursus, der er en omfattende uddannelse i grundlæggende dykkerteknikker og sikkerhed. Kurset består af både teoretisk undervisning og praktisk dykkertræning i havet. Når du er færdig med dykkerkurset vil du have de nødvendige færdigheder og viden til at dykke sikkert ned til en dybde på 18 meter, helt uden en instruktør ved hånden. Hvor sejt er det lige?

Bliv en bedre dykker med et PADI Advanced Dykkerkursus

For den mere erfarne dykker tilbyder vi PADI Advanced Open Water kurser, der tager dig et stykke videre i forhold til dine dykkertekniske færdigheder.
Kurset består ligesom med Open Water kurset af en teoretisk del og en praktisk del. Du tager teori online via et e-learning kursus, hvorefter du og dine medkursister skal igennem en række forskellige dyk, hvor dykkerfærdigheder inden for forskellige specialområder gennemgås. Det kan fx være dybde-, nat-, strøm-, navigation- og rescuedyk. Efter endt kursus vil du være i stand til at dykke ned til en dybde på 30 meter.

Dykkerkursus i forskellige specialer

Hos Kingfish tilbyder vi også dykkerkurser i forskellige specialer, hvor vi fordyber os i et område inden for dykning. Det kunne fx være et tørdragtskursus, Sidemount, natdyk, navigation, Deep Diver kursus, vragdykning, Nitrox eller Peak Performance.

På et PADI Nitrox-kursus lærer du at at dykke med iltberiget luft, hvilket øger dykkertiden og reducerer risikoen for nitrogenforgiftning. På vores PADI Deep Diver kursus lærer du at dykke ned til en dybde på 40 meter, og vores populære tørdragtskursus klæder dig ordentligt på til at dykke med tørdragt der kan være en nødvendighed, hvis du drømmer om at dykke om vinteren i Danmark eller Norden.

Sikkerheden før alt andet

Sikkerhed før alt andet. Derfor underviser vi også i førstehjælp og redningsteknikker i forbindelse med dykning, så du kan reagere hurtigt og effektivt, hvis der skulle opstå en nødsituation under et dyk. Vi sørger for, at det udstyr vi tilbyder vores kursister er ordentlig og fungerer. Det gælder både alt fra neoprenstøvlerne og din våddragt til din BCD og regulator.


Læs vores kunders anmeldelser her


Hvad leder du efter?