Dykkerkursus(4 varer)

pr. side
Faldende orden

Dykkerkursus - Lær at dykke med Kingfish

Oplev at trække vejret under overfladen for første gang og få certifikat til nye og spændende oplevelser i hele verden

Kom med på et prøvedyk

Går du rundt med en drøm om at komme tættere på naturen, livet og roen under vandet, så kan vi varmt anbefale at tage et dykkerkursus. Hvis du er i tvivl om dykning er noget for dig, kan du starte med et prøvedyk. På et prøvedyk bliver du introduceret til den basale dykkerteori, gennemgang af dykkerudstyret og slutter af med et prøvedyk, hvor du får din første oplevelse med at trække vejret under overfladen. 

Begynderkursus - Open Water Diver

Er du klar til at kaste dig rigtigt ud i dykningen fantastiske eventyr, er det et PADI Open Water Diver dykkerkursus du skal på. Her bliver du certificeret dykker, hvilket betyder at du på egen hånd kan tage ud og dykke ned til 18 meter. Kurset varer en uges tid, hvor vi både vil gennemgå teori og praktisk kunnen. Det er en helt igennem fantastisk oplevelse og læringskurven er super høj. At gå fra ingen ting at kunne, til pludselig at forstå hvad bouyancy, overfladeintervaller og BCD betyder, er en fed oplevelse.

Trænger du til et genopfriskningskursus?

Har du allerede et Open Water Diver dykkercertifikat, men trænger til en genopfriskning, kan du tage på et af vores hyggelige genopfriskningskurser. Et genopfriskningskursus kan også være en rigtig god ide, hvis du har taget dit Open Water Diver kursus i udlandet og gerne vil dykke i Danmark. Der kan være stor forskel på et tropisk dyk og et dyk i nordisk vand, så her kan det være en fordel at blive introduceret til nordiske forhold, af en uddannet instruktør. 

Se videoen fra et af vores Open Water Diver dykkerkurser

Læs vores kunders anmeldelser her


Hvad leder du efter?