Begynderkursus - Lær at dykke

(2 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter

Begynderkursus - Lær at dykke

På et Open Water Diver dykkerkursus lærer du alt det du skal kunne, for at tage ud på dykkereventyr på egen hånd. Du bliver introduceret til en helt ny verden, der åbner op for nye fantastiske oplevelser og eventyr under overfladen, du ellers ikke ville have mulighed for at opleve. Et Open Water Dykkerkursus er det der svarer til et begynderkursus. Det er her du starter, når du som ny håbefuld dykkerkursist, drømmer om at dykke ned under havoverfladen.

Introduktion til dit dykkerkursus

Første dag på dit Open Water dykkerkursus, vil jeres dykkerinstruktører give jer en gennemgang af kursets struktur og gennemgå de dykkerfærdigheder og øvelser I skal igennem i løbet af ugen. Derefter vil I få en introduktion til jeres dykkerudstyr, hvordan det fungerer og hvordan I gør jeres dykkerflaske, BCD og regulator klar til dykning.

Før I er klar til at hoppe i udstyret og have jeres første oplevelse med dykning i åbent vand, skal I igennem teorien bag dykning. Dykning kan potentielt være farligt, hvis man ikke ved hvad man laver. Derfor er det vigtigt at forstå teorien bag dykning og vide, hvorfor det er vigtigt fx at lave et sikkerhedsstop på vej op af vandet eller hvordan man hjælper sin Buddy i en ”tør-for-luft” situation.

Her vil I også lære at planlægge et dyk. Ligge en rute, regne luftforbrug ud og detaljeret aftale, hvordan du og din Buddy vil gennemføre jeres dyk. I vil også blive introduceret til en dykkercomputer, der hjælper en med at holde styr på tid, dybde og sikkerhedsstop.

Dykkerkursets første dyk

Nu er I klar til at gear-up og komme i vandet for første gang. Første dyk er et simpelt dyk, hvor de første øvelser vil blive udført. Det handler mest af alt om at blive komfortabel med dykkerudstyret og få en god oplevelse.

Derefter vil jeres dykkerinstruktører bygge på med nye øvelser og efter 4 dage med dykning og en masse sjove og til tider udfordrende øvelser, skal I på jeres sidste dyk. Her skal I vise at I er i stand til at planlægge et dyk, følge jeres plan og komme tilbage til overfladen med en god oplevelse.

Dykkercertifikatet er nu i hus

Din Open Water Diver-certificering giver dig mulighed for at dykke ned til 18 meters dybde og dykke sammen med en makker, der ligesom dig, også har et Open Water dykkercertifikat eller mere end det. Du vil modtage et dykkerbevis på PADI’s app, som du kan bruge til at leje udstyr og tage på dykkerture, hvis du rejser ud på eventyr.

Husk altid kun at dykke til det du er certificeret til. Lad dig aldrig presse til at overskride dine egne grænser. Heller ikke selvom dem du dykker med en der er certificeret til mere end dig selv.

Bliv klogere på vores dykkerkursus i videoen

Hvad leder du efter?