Kingklub

(1 varer)

pr. side
Faldende orden
Filtrer

Filtrer efter

Filtrer efter

Bliv medlem af Kingklub

KingKlub er en ikke-kommerciel dykkerklub, som i samarbejde med Kingfish arrangerer spændende dykkeraktiviteter året rundt. På grund af det tætte samarbejde med Kingfish, kan KingKlub få fordele og benytte faciliteter, som gør det attraktivt for både nye og erfarne dykkere at være klubmedlem.

Medlemsfordele

Eksklusive events kun for medlemmer gennem klubben. Følg med på Facebook for at tilmelde dig Kingklubs arrangementer.
Gratis ugentlig svømmehalstræning i vinterhalvåret
Kingfish Dive & Travel giver yderligere fordele til alle Kingklubmedlemmer:
Gratis luft ( max. 2 tanke dagligt til eget brug )
50% rabat på leje af dykkerudstyr
50% rabat på alle fyraftensdyk
10% rabat på heldagsture m. 2 dyk
10% rabat på alle weekend-ture

Fordelen er kun til eget brug, så du kan kun købe ture og leje udstyr med rabat til dig selv.

Klubarrangementer

Som Kingklubmedlem kan du deltage i de mange klubarrangementer som de tidligere år har budt på f.eks. Sankthans-turen med dyk og bål, krebsegilde eller workshops i opdrift og og leget med dykkergadgets til gearaften. Følg med på Facebook (LINK) for at se aktuelle klubarrangementer

Vintertræning i svømmehal

I vinterhalvåret har vi ugentlig træningstid i Vesterbro svømmehal (tirsdage fra kl. 20-22). Her kan du holde dine dykkerfærdigheder ved lige, forbedre din opdriftskontrol eller afprøve nyt udstyr i trygge rammer. Da der er et begrænset antal pladser i svømmehallen, skal du reservere plads på info@kingfish.dk Du sørger selv for transport til svømmehallen. Hvis du skal leje udstyr skal du forbi butikken og hente det og returnere det inden for åbningstiden. Ofte er der kursus og du så kan du får det transporteret t/r i Kingfish varebil, du skal dog stadig selv pakke udstyr og hænge det på plads bagefter.

Kontingent

Kontingent 1000,- for 12 mdr. Kingfish er ansat af Kingklub til at administrere betaling + afregning pr. medlem for brug af kompressor, leje af udstyr, bookning at ture etc. Kontingentet er tjent ind hvis du 4 gange på et år skal dykke og leje udstyr.

Kingklub på Facebook

Kingklub har sin egen side på facebook, som fungerer som klubbens opslagstavle. Her deler medlemmerne billeder og videoer, eller søger efter en makker til weekendens dykkertur.

Kingklubs bestyrelse

Kingklubs bestyrelse vælges på den årlige generalforsamlingen i marts. Bestyrelsen arbejder frivilligt for at arrangere spændende ture og aktiviteter for klubbens medlemmer både over og under vandet. Har du en god idé til et arrangement, så kontakt os endelig – vi er altid åben for input. Skriv til os på kingklubbestyrelse@gmail.com

 

Bliv medlem af Kingklub

 

Hvad leder du efter?