Limhamn, Sverige - Queen of Spades

Kom med på fyraftensdyk i Sverige og dyk på vraget "Queen of Spades"

Queen of Spades

Kun 50min. fra København ligger Limhamn, hvor der bl.a. kan dykkes på et lille vrag!

Der er adgang til vandet fra trappe, og under overfladen findes der to plateauer på henholdsvis 3-4m med stenbund og 9-10m med alger og lerbund, der let rodes op og mindsker sigtbarheden markant. Man kan vælge at svømme til sydvest eller nordpå.

Mod sydvest (290 grader) ligger der et vrag af en gammel toldkrydser der blev kaldt "The Queen of Spades", der sank under bugsering. For at finde vraget, skal man ned til andet plateau og følge kanten i ca. 10 min (der er 130 meter fra trappen og ud til vraget), så kan man ikke undgå at finde det. Ca. halvvejs til vraget, vil man støde ind i nogle isskilte, der ligger på bunden. Vraget er ca. 15 meter langt og 4-5 meter bredt. Der ligger en afreven del ca. 5 meter nordvest for vraget, og inde i vraget ligger der en motor.

Svømmer du mod nord, vil du komme til kaj-pælene, som man kan svømme rundt om. Her er der oftest mange fisk. Husk på, at der kan være en risiko for at blive fanget i fiskesnøre eller tov hvis der er mange fiskere på kajen. Der ligger flere armeringsjern, mod nord. Flere har punkteret tørdragter her igennem tiden. Pas på og sørg for at du ikke er den næste.

Vi starter grillen op på stenmolen, og nyder maden med udsigt til Øresund.

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish, Scandiagade 15, KBH
 • Afstand fra Kingfish: 40 km / 45-50 minutter
 • Max dybde: 10-12m
 • Type: naturdyk / vrag
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Mødetider
  - Kl. 16.45 hvis du har ALT udstyr (inkl. tank og bly)
  - Kl. 16.30 hvis du skal leje udstyr (også tank og bly)
  - Afgang kl. 17:00
 • Husk pas!

Kører du i egen bil og fylder den op med andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge (og du får en brobizz udleveret).

Skal du parkere ved os i længere tid end to timer, så anbefaler vi at du benytter dig af parkeringshuset lige ved siden af - se mere her.

Specifikationer
SKU LIMHAMN
Product travel image no_selection
Product upsell image no_selection
Product card image no_selection
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Furesøen
  Fra 199,00 DKK
 2. Whisky Reef
  Fra 99,00 DKK