Snorkel eller dyk med hvalhajer på Maldiverne Natdyk med mantarokker på Maldiverne Masser af marine liv på dine dyk Emperor Voyager fra vandet Dykkerferie med glade mennesker Liveaboard dykning på Maldiverne Masser af små og store fisk Emperor Voyager fra vandet Dykning med mantarokker Maldiverne byder på mange forskellige ruter for liveaboards BBQ på en lækker palmestrand Emperor Voyager lounge Flotte koraller Fantastiske tropestrande Vi kommer også til at dykke med revhajer Maldiverne strand og azurblåt vand Emperor Voyager kahyt Emperor Voyager kahyt Et flot fiskeliv Emperor Voyager dinning deck

Grupperejse til det tropiske ørige Maldiverne

Tag med til Maldiverne som er et sandt tropisk dykker paradis bestående af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller. Vi rejser i en af de bedste dykkersæsoner og har hyret den gode liveaboard Emperor Voyager til at give os de bedste oplevelser, når vi dykker ruten som kaldes "Best of the Maldives".

Mantarokker og hvalhajer - Maldiverne er stedet at opleve dem!

Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Best of the Maldives - her får du dykning i verdensklasse

På denne gruppe dykkerrejse til Maldiverne besøger vi flere forskellige områder: North Male & South Male Atoll, North Ari & South Ari Atoll og Rasdhoo Atoll. Områderne er tilsammen kendt som "Best of the Maldives", da du får rigtig flot koraldykning og masser af fiskeliv blandet med den største chance for at se havets store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer.

Maldiverne er en drømmedestination for alle dykkere, og på denne dykkerrejse kan du se frem til fantastisk dykning kombineret med masser af sol, sand og azurblåt hav.

Sådan ser dagsprogrammet ud for Maldiverne Liveaboard Grupperejsen:

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Maldiverne. Check-ind på båden i Male.
Dag 3 - Dag 8: Ialt 17dyk inkl. natdyk på ruten "Best of the Maldives" samt linefiskeri & BBQ dinner på en øde ø. Sidste dag dykkes morgendyk og eftermiddagen er til at at udforske Male by.
Dag 9: Check ud fra båden om morgenen og hjemrejse formiddag. Ankomst Danmark aften.

Dyk ned under overfladen og oplev alle de fantastiske dyr som Maldiverne byder på:

Vil du vide mere om Maldiverne Liveaboarden?

Vores fantastiske rejsebureau sidder klar ved telefonerne og vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende en mail til: rejser@kingfish.dk

Få masser af enestående dyk

På denne dykkerrejse til Maldiverne har vi 6 dage med 17 dyk i alt, og det er normalt, at vi laver ét natdyk i løbet af ugen (inkl. i de 17 dyk). Derudover kan du fiske undervejs fra bagenden af båden, og vi kommer også til at opleve en lækker BBQ dinner på en øde ø en af aftenerne.

Koralrev med masser af liv

Maldivernes flotte koralrev er hjemsted for en stor variation med alt fra et varieret makroliv med gobis, blennies, nøgensnegle og krabber til pigrokker, skildpadder, napoleon fisk, muræner og masser af tropiske fisk. På de ydre rev "Thila'erne" er der ofte møder med ørnerokker, barracudaer og kæmpe stimer jacks og trevallys, og det er også her hvidtippede- og grå revhajer såvel som hammerhajer patruljerer.

Mantarokker og hvalhajer - Maldiverne er stedet at opleve dem!

Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Sæson for havets kæmper og dejligt, varmt vand

Vi rejser i efteråret hvor sigtbarheden kan være svingende, men hvor vi derimod har endnu større chance for at støde på havet giganter - mantarokker og hvalhajer. Gennemsnitlig vandtemperatur er 28-29 °C, og luften er ca. 28-30 °C.

Et par divesites vi planlægger at besøge..

Rasdhoo Madivaru

Dyk på et af de mest spektakulære revformationer, der findes på Maldiverne. Grå revhajer og hvidtippede hajer, Napoleonfisk, ørnerokker, tun og meget mere kan ses på dette fantastiske dykkersted. Her kan også spottes hammerhajer - hvis du står tidligt op og har en smule held kan du se stimer cirkle i det blå.

Gangehi Kandu

Oplev en af de længste kanaler i Ari Atollen, og få et godt strømdyk, hvor dykkere kan drive med strømmen i op til 2,5 km. Dykkere støder ofte på grå revhajer, hvidtippede hajer, stingrays, ørnerokker, og selv hvalhajer og mantarokker. Kanalen er også kendt for sin bestand af leopard hajer.

Anbefalet erfaring

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt erfaring med strømdyk anbefales

Sejl rundt midt ude i Maldivernes ørige

Vi har hyret den gode liveaboard Emperor Voyager til vores dykkerrejse.

Vi sover, spiser og slapper af ombord på båden. Denne liveaboard byder på den ultimative afslapning på soldækket, hvor du f.eks. kan nyde den skønne udsigt over Det Indiske Ocean i en hængekøje mellem dykkene. Al dykning foregår fra den store dykker dhoni på næsten 20m længde og altid med to dykkerguider ombord. 

Vild dykning - tæt på hajer, mantarokker og hvalhajer

Maldiverne Liveaboard - Kingfish grupperejse Okt 2018

Pris på din dykkertur

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Male t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 8 dage/7 nætters liveaboard
- 6 dages dykning med ialt 17 dyk
- 1 natdyk i løbet af ugen (inkl. i 17 dyk)
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- The/kaffe/drikkevand på liveaboard
- BBQ middag på øde ø
- Guidet Male City tur
- Fiskeri i løbet af turen
- Alle transfers
- Nitrox
- Green Tax (6USD/nat/person)
- Maldivisk turistskat GST (12%)
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Evt. tillæg for fly fra Billund/Aalborg
- Forsikringer
- Uspecificerede måltider og drikkevarer
- Leje af dykkerudstyr & evt. 15L tank
- Drikkepenge
- Evt. valg af dagspakke på Hulhule Hotel den sidste dag inden hjemrejse (ca. 55-100 USD)
- Evt. opgradering til kahyt på øvre/mellemste dæk (kr 750,-/person)

Når du har købt din dykkerrejse hos Kingfish Dive & Travel tilbyder Friluftsland (samt North Face stores) dig 10% rabat på de fleste varer. Læs mere om tilbuddet her

Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Okt 2020

DKK 20.999 (inkl. fly)

God liveaboard til Maldivernes dykkerparadis. Vi rejser i den bedste sæson for mantaer & hvalhajer.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 23. oktober 2020
Varighed 9 dage
Sæson Bedste sæson for hvalhajer og mantarokker
Bemærkninger Lækker liveaboard i fantastisk ørige
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email