MV Virgo er en luksus liveaboard på Maldiverne Snorkel med hvalhajer på Maldiverne Liveaboard dykning på Maldiverne Fantastiske tropestrande Flotte koraller Liveaboard dykning på Maldiverne Masser af marine liv på dine dyk Maldiverne byder på mange forskellige ruter for liveaboards Liveaboard dykning på Maldiverne - kahyt på Virgo Vi kommer også til at dykke med revhajer Et flot fiskeliv Dykning med mantarokker BBQ på en lækker palmestrand Masser af små og store fisk

Tag med til Maldiverne som er et sandt tropisk ø-paradis bestående af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller. Vi rejser i den bedste vejrsæson og i den bedste dykkersæson og har hyret en lækker liveaboard til at give os de bedste oplevelser, når vi dykker ruten som kaldes "Best of the Maldives".

Best of the Maldives
På denne gruppe dykkerrejse til Maldiverne besøger vi flere forskellige områder: North Male & South Male Atoll, North Ari & South Ari Atoll og Rasdhoo Atoll. Områderne er tilsammen kendt som "Best of the Maldives", da du får rigtig flot koraldykning og masser af fiskeliv blandet med den største chance for at se havets store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer.

Maldiverne er en drømmedestination for alle dykkere, og på denne dykkerrejse kan du se frem til fantastisk dykning kombineret med masser af sol, sand og azurblåt hav.

Dagsprogram:
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Maldiverne. Check-ind på båden i Male.
Dag 3 - Dag 8: ca 3 dyk/dag på ruten "Best of the Maldives" samt fiskeri & BBQ dinner på en øde ø
Dag 9: Check ud fra båden om morgenen. Udforsk Male by før hjemrejse mod Danmark sen aften.
Dag 10: Ankomst Danmark

På denne dykkerrejse til Maldiverne har vi 6 dage med 17 dyk i alt, og det er normalt, at vi laver ét natdyk i løbet af ugen (inkl. i de 17 dyk). Derudover kan du fiske undervejs fra bagenden af båden, og vi kommer også til at opleve en lækker BBQ dinner på en øde ø en af aftenerne.

Koralrev & masser af liv
Maldivernes flotte koralrev er hjemsted for en stor variation med alt fra et varieret makroliv med gobis, blennies, nøgensnegle og krabber til pigrokker, skildpadder, napoleon fisk, muræner og masser af tropiske fisk. På de ydre rev "Thila'erne" er der ofte møder med ørnerokker, barracudaer og kæmpe stimer jacks og trevallys, og det er også her hvidtippede- og grå revhajer såvel som hammerhajer patruljerer.

Mantarokker & hvalhajer
Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Sæson
Vi rejser i vinteren, hvor sigtbarheden og vejret er bedst og, hvor vi også har god chance for at støde på havet giganter - mantarokker og hvalhajer. Gennemsnitlig vandtemperatur er 28-29 °C, og luften er ca. 28-30 °C.

Et par divesites vi planlægger at besøge..
Rasdhoo Madivaru er et af de mest spektakulære rev formationer der findes på Maldiverne. Grå revhajer og hvidtippede hajer, Napoleonfisk, ørnerokker, tun og meget mere kan ses på dette fantastiske dykkersted. Her kan også spottes hammerhajer - hvis du står tidligt op og har en smule held kan du se stimer cirkle i det blå.

Gangehi Kandu er en af de længste kanaler i Ari Atollen, og er et godt strømdyk, hvor dykkere kan drive med strømmen i op til 2,5 km. Dykkere støder ofte på grå revhajer, hvidtippede hajer, stingrays, ørnerokker, og selv hvalhajer og mantarokker. Kanalen er også kendt for sin bestand af leopard hajer.

Erfaring:
PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende), 30 loggede dyk samt erfaring med strømdyk anbefales

Vi har hyret den gode liveaboard Virgo til vores dykkerrejse til Maldiverne.

Vi sover, spiser og slapper af ombord på Virgo og har så et lidt mindre dykkerskib - Dhoni'en - der eskorterer os hele vejen rundt i Maldiverne. Dhoni'en fungerer kun som dykkerskib og hvor bl.a. dykkertanke fyldes på behagelig afstand så vi kan nyde tropeparadiset bedst muligt.

Inkluderet:
- Fly: Kastrup/Billund/Aalborg – Male t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 8 dage/7 nætters liveaboard
- 6 dages dykning med ialt 17 dyk
- 1 natdyk i løbet af ugen (inkl. i 17 dyk)
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- The/kaffe/drikkevand på liveaboard
- BBQ middag på øde ø
- Guidet Male City tur
- Fiskeri i løbet af turen
- Alle transfers
- Nitrox
- Green Tax (6USD/nat/person)
- Maldivisk turistskat GST (12%)
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. tillæg for fly fra Billund/Aalborg
- Forsikringer
- Uspecificerede måltider og drikkevarer
- Leje af dykkerudstyr & evt. 15L tank
- Drikkepenge
- Valg af dagspakker på Hulhule Hotel den sidste dag inden hjemrejse (ca. 15-90 USD)
- Evt. opgradering til mellem el øvre kahyt (hhv kr 999,- & kr 1.499,- pr. person)

Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Jan 2017

DKK 20.999,00 - UDSOLGT !
En drømmedestination for alle dykkere
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 21. januar 2017
Varighed 9 dage
Sæson Hvalhajer og mantarokker og bedste sæson for vejr og sigtbarhed
Bemærkninger Lækker liveaboard i fantastisk ørige
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: