Emperor Voyager er en lækker liveaboard på Maldiverne Snorkel med hvalhajer på Maldiverne Liveaboard dykning på Maldiverne Fantastiske tropestrande Flotte koraller Liveaboard dykning på Maldiverne Masser af marine liv på dine dyk Maldiverne byder på mange forskellige ruter for liveaboards Vi kommer også til at dykke med revhajer Et flot fiskeliv Dykning med mantarokker BBQ på en lækker palmestrand Masser af små og store fisk Paradis for dykkere?

Maldivernes koraløer - drømmedestinationen for enhver dykker

Tag med til Maldiverne som er et sandt tropisk ø-paradis bestående af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller. Vi har hyret en lækker liveaboard til at give os de bedste oplevelser, når vi dykker ruten som kaldes "Best of the Maldives".

Best of the Maldives

På denne gruppe dykkerrejse til Maldiverne besøger vi flere forskellige områder: North Male & South Male Atoll, North Ari & South Ari Atoll og måske også Rasdhoo Atoll. Områderne er tilsammen kendt som "Best of the Maldives", da du får rigtig flot koraldykning og masser af fiskeliv blandet med den største chance for at se havets store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer.

Bedste sæson for mødet med hvalhajer og mantarokker!

Maldiverne er en drømmedestination for alle dykkere året rundt, og på denne dykkerrejse kan du se frem til fantastisk dykning kombineret med rigtig god chance for masser af mantarokker og hvalhajer. Vi rejser i sommeren, hvor vejret og sigtbarheden kan være svingende, men hvor vi derimod har størst chance for at støde på havets giganter - mantarokker og hvalhajer. Denne sæson giver os også den bedste chance for at få dykkerstederne helt for os selv, og så kan vi tilbyde rejsen til en endnu bedre pris!

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2: Ankomst til Maldiverne. Check-ind på båden i Male.
Dag 3 - Dag 8: ca 3 dyk/dag på ruten "Best of the Maldives" samt fiskeri & BBQ dinner på en øde ø
Dag 9: Check ud fra båden om morgenen. Udforsk Male by før hjemrejse mod Danmark sen aften.
Dag 10: Ankomst Danmark

Kom hjem med mange loggede dyk

På denne dykkerrejse til Maldiverne har vi 6 dage med 17 dyk i alt, og det er normalt, at vi laver ét natdyk i løbet af ugen (inkl. i de 17 dyk). Derudover kan du fiske undervejs fra bagenden af båden, og vi kommer også til at opleve en lækker BBQ dinner på en øde ø en af aftenerne.

Koralrev med masser af liv

Maldivernes flotte koralrev er hjemsted for en stor variation med alt fra et varieret makroliv med gobis, blennies, nøgensnegle og krabber til pigrokker, skildpadder, napoleon fisk, muræner og masser af tropiske fisk. På de ydre rev "Thila'erne" er der ofte møder med ørnerokker, barracudaer og kæmpe stimer jacks og trevallys, og det er også her hvidtippede- og grå revhajer såvel som hammerhajer patruljerer.

Uforglemmelige oplevelser med nogle af havets kæmper

Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Dejligt lunt vand, og varm luft

Vi rejser i sommeren, hvor vejret og sigtbarheden kan være svingende, men hvor vi derimod har størst chance for at støde på havet giganter - mantarokker og hvalhajer og samtidig har god chance for at få dykkerstederne helt for os selv! Gennemsnitlig vandtemperatur er 28-29 °C, og luften er ca. 28-30 °C.

Et par divesites vi planlægger at besøge..

Rasdhoo Madivaru

Dyk på et af de mest spektakulære revformationer der findes på Maldiverne. Grå revhajer og hvidtippede hajer, Napoleonfisk, ørnerokker, tun og meget mere kan ses på dette fantastiske dykkersted. Her kan også spottes hammerhajer - hvis du står tidligt op og har en smule held kan du se stimer cirkle i det blå.

Gangehi Kandu

Oplev en af de længste kanaler i Ari Atollen, og få et godt strømdyk, hvor dykkere kan drive med strømmen i op til 2,5 km. Dykkere støder ofte på grå revhajer, hvidtippede hajer, stingrays, ørnerokker, og selv hvalhajer og mantarokker. Kanalen er også kendt for sin bestand af leopard hajer.

Anbefalet erfaring

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt erfaring med strømdyk anbefales

Slap af på denne lækre liveaboard!

Vi har hyret den gode liveaboard Emperor Voyager til vores dykkerrejse.

Vi sover, spiser og slapper af ombord på Emperor Voyager og har så et lidt mindre dykkerskib - Dhoni'en - der eskorterer os hele vejen rundt i Maldiverne. Dhoni'en fungerer kun som dykkerskib og hvor bl.a. dykkertanke fyldes på behagelig afstand så vi kan nyde tropeparadiset bedst muligt.

Oplevelser du næsten ikke kan tro på - tæt på hajer, mantarokker og hvalhajer

Prisen på grupperejse

Inkluderet:

- Fly: Kastrup/Billund/Aalborg – Male t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 8 dage/7 nætters liveaboard
- 6 dages dykning med ialt 17 dyk
- 1 natdyk i løbet af ugen (inkl. i 17 dyk)
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- The/kaffe/drikkevand på liveaboard
- BBQ middag på øde ø
- Guidet Male City tur
- Fiskeri i løbet af turen
- Alle transfers
- Nitrox
- Green Tax (6USD/nat/person)
- Maldivisk turistskat GST (12%)
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. tillæg for fly fra Billund/Aalborg
- Forsikringer
- Uspecificerede måltider og drikkevarer
- Leje af dykkerudstyr & evt. 15L tank
- Drikkepenge
- Valg af dagspakker på Hulhule Hotel den sidste dag inden hjemrejse (ca. 15-100 USD)
- Evt. opgradering til kahyt på øvre dæk (kr 750,- pr. person)

Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Juli 2018

DKK 19.999,00
Lækker båd og god pris i skolernes sommerferie - her får du bedste chance for mantaer og hvalhajer og samtidig færre dykkere i vandet!
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 27. juli 2018
Varighed 10 dage
Sæson Bedste sæson for hvalhajer og mantarokker og for at undgå mange dykkere
Bemærkninger Lækker liveaboard i fantastisk ørige
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email