Liveaboard

Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Jan 2022

Liveaboard til Maldivernes dykkerparadis. Vi rejser i den bedste sæson for vejr og sigtbarhed har stor chance for mantaer & hvalhajer og stimer af hajer.

Se video
Stop

Rejseperiode

15 - 24. januar 2022

Varighed

10 dage

Sæson

Bedste sæson for vejr og sigtbarhed på Maldiverne

Highlights

Unik liveaboard med plads til kun 12 dykkere som sikrer små grupper. Stor chance for hvalhajer, mantarokker og stimer af hajer.
22.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Jan 2022

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Grupperejse til det tropiske ørige Maldiverne

Tag med til Maldiverne som er et sandt tropisk dykker paradis bestående af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller. Vi rejser i en af de bedste dykkersæsoner og har hyret den gode liveaboard Emperor Atoll til at give os de bedste oplevelser, når vi dykker ruten som kaldes "Best of the Maldives".

Mantarokker og hvalhajer - Maldiverne er stedet at opleve dem!

Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Best of the Maldives - her får du dykning i verdensklasse

På denne gruppe dykkerrejse til Maldiverne besøger vi flere forskellige områder: North Male & South Male Atoll, North Ari & South Ari Atoll og Rasdhoo Atoll. Områderne er tilsammen kendt som "Best of the Maldives", da du får rigtig flot koraldykning og masser af fiskeliv blandet med den største chance for at se havets store dyr som hajer, mantarokker og hvalhajer.

Maldiverne er en drømmedestination for alle dykkere, og på denne dykkerrejse kan du se frem til fantastisk dykning kombineret med masser af sol, sand og azurblåt hav.

Dyk ned under overfladen og oplev alle de fantastiske dyr som Maldiverne byder på:

Vil du vide mere om Maldiverne Liveaboarden?

Vores fantastiske rejsebureau sidder klar ved telefonerne og vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende en mail til: rejser@kingfish.dk

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse fra Danmark
 • Dag 2
  • Ankomst til Maldiverne. Check-ind på båden i Male.
 • Dag 3 - 8
  • I alt 17dyk inkl. natdyk på ruten "Best of the Maldives" samt linefiskeri & BBQ dinner på en øde ø. Sidste dag dykkes morgendyk og eftermiddagen er til at at udforske Male by.
 • Dag 9
  • Check ud fra båden om morgenen. Dagen til fri afbenyttelse og mulighed for at slappe af ved pool hotel inden hjemrejse om aftenen.
 • Dag 10
  • Ankomst Danmark om morgenen.

Få masser af enestående dyk

På denne dykkerrejse til Maldiverne har vi 6 dage med 17 dyk i alt, og det er normalt, at vi laver ét natdyk i løbet af ugen (inkl. i de 17 dyk). Derudover kan du fiske undervejs fra bagenden af båden, og vi kommer også til at opleve en lækker BBQ dinner på en øde ø en af aftenerne.

Koralrev med masser af liv

Maldivernes flotte koralrev er hjemsted for en stor variation med alt fra et varieret makroliv med gobis, blennies, nøgensnegle og krabber til pigrokker, skildpadder, napoleon fisk, muræner og masser af tropiske fisk. På de ydre rev "Thila'erne" er der ofte møder med ørnerokker, barracudaer og kæmpe stimer jacks og trevallys, og det er også her hvidtippede- og grå revhajer såvel som hammerhajer patruljerer.

Mantarokker og hvalhajer - Maldiverne er stedet at opleve dem!

Ø-riget i det Indiske Ocean er ét af de bedste steder i verden at møde havets kæmper - de smukke mantarokker og de store yndefulde hvalhajer. På denne dykkerrejse til Maldiverne dykker vi bl.a. på flere rensestationer, hvor vi kan finde mantarokker, og vi besøger også området omkring den sydlige Ari Atoll, som måske er det bedste sted at at se hvalhajer på Maldiverne. Om aftenen er der projektører bag båden, og det er ikke ualmindeligt at have mantarokker, der spiser ved overfladen i lyset fra båden.

Sæson for havets kæmper og dejligt, varmt vand

Vi rejser i efteråret hvor sigtbarheden kan være svingende, men hvor vi derimod har endnu større chance for at støde på havet giganter - mantarokker og hvalhajer. Gennemsnitlig vandtemperatur er 28-29 °C, og luften er ca. 28-30 °C.

Et par divesites vi planlægger at besøge..

Rasdhoo Madivaru

Dyk på et af de mest spektakulære revformationer, der findes på Maldiverne. Grå revhajer og hvidtippede hajer, Napoleonfisk, ørnerokker, tun og meget mere kan ses på dette fantastiske dykkersted. Her kan også spottes hammerhajer - hvis du står tidligt op og har en smule held kan du se stimer cirkle i det blå.

Gangehi Kandu

Oplev en af de længste kanaler i Ari Atollen, og få et godt strømdyk, hvor dykkere kan drive med strømmen i op til 2,5 km. Dykkere støder ofte på grå revhajer, hvidtippede hajer, stingrays, ørnerokker, og selv hvalhajer og mantarokker. Kanalen er også kendt for sin bestand af leopard hajer.

Anbefalet dykkererfaring

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt erfaring med strømdyk anbefales

Vild dykning - tæt på hajer, mantarokker og hvalhajer

Kort

Sejl rundt midt ude i Maldivernes ørige

Vi har hyret den gode liveaboard Emperor Atoll til vores dykkerrejse.

Vi sover, spiser og slapper af ombord på båden. Denne liveaboard er perfekt til mindre grupper og vi har plads til max 12 dykker og 2 lokale dykkerguider med ombord som sikrer os små dykkergrupper..

Glæd dig også til ultimativ afslapning på soldækket, hvor du f.eks. kan nyde den skønne udsigt over Det Indiske Ocean imellem dykkene. Al dykning foregår fra den separate dykker dhoni og altid med to dykkerguider ombord. 

Pris på din dykkertur

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Male t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 7 nætter på ovenstående liveaboard
- 17 dyk inkl. 1 natdyk
- Alle måltider på liveaboard
- The/kaffe/drikkevand på liveaboard
- Et glas vin til middag på liveaboarden
- Lufthavnstransfer fra Male
- BBQ middag på øde ø (hvis vejret tillader)
- Guidet Male City tur
- Fiskeri i løbet af turen
- Nitrox
- Green Tax (6USD/nat/person)
- Maldivisk turistskat GST (12%)
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Evt. tillæg for fly fra Billund/Aalborg
- Visum & forsikringer
- Uspecificerede måltider og drikkevarer
- Leje af dykkerudstyr & evt. 15L tank
- Drikkepenge
- Evt. senere tilkommen fuel surcharge/gebyr/taxes
- Evt. ophold på pool dagshotel i Male ved hjemrejse

 

Vild dykning - tæt på hajer, mantarokker og hvalhajer

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2022 - aflyst
  31. januar - 11. februar 2022
  39.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Egypten - Shagra - Grupperejse 13. Aug 2022
  13. - 20. august 2022
  9.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?