Dykning ved Munkholmbroen

Munkholmbroen

Lagerstatus: Vælg dato...

199,00 DKK

Vi dykker under Munkholmbroen for at finde stenbidere m.m. Fyraftensdyk i vinterhalvåret betragtes som natdyk. Det er et krav at du har erfaring med koldt vand og natdyk.

* Påkrævede felter

199,00 DKK

Vi tager på et dyk hvor vi vil se et spændende undervandsliv ved bropillerne, og hvis heldet er med os vil vi opleve den store sagnomspundne Munkholm stenbider. Vi svømmer ud fra kysten og ud mod bropillerne, her er vegetationen meget flot og kulørt. 2 m under vandoverfladen er der nogle åbninger i bropillerne, flere af dem er så store at man kan svømme gennem dem.
 
Om foråret kan du være heldig at se store flotte Stenbiderhanner omkring pillerne og der er ofte god sigt. Hen mod efteråret kan sigten godt drille lidt, men det er så en god mulighed for at få øvet sin opdriftskontrol og kompasfærdigheder. Dykker du tæt på bunden vil du næsten altid finde natursvampen og søpungen. Pas på skibe i sejlrenden og planlæg dykket efter strømforholdene. Er vejrguderne ikke er med os kan vi blive nød til at ændre lokationen

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish, Scandiagade 15, KBH
 • Afstand fra Kingfish: 52 km 40 minutter
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver.
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Max dybde: 7 m.
 • Type: natur / bropiller / strøm
 • Mødetider
  - Kl. 16.45 hvis du har ALT udstyr (inkl. tank og bly)
  - Kl. 16.30 hvis du skal leje udstyr (også tank og bly)
  - Afgang kl. 17:00

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge.

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk