NAT-NET i aluminium 50/165 cm

NAT-NET til undervandsjagt om natten. Det originale NAT-NET i robust materiale. Læs mere om det smarte net, du lovligt kan jage med om natten. 

2.499,00 DKK

Det originale og funktionelle NAT-NET gør det muligt at undervandsjage om natten

Det originale NAT-NET i aluminium er bygget til at blive brugt. Det er robust og samtidig super funktionelt. NAT-NETtet her, er produceret i 28mm aluminium og betyder, at nettet er lettere at svømme med. 

Sådan fungerer NAT-NETtet

Når du har luret fisken ind i nettet, trykker du på aftrækkeren (som ved en almindelig harpun). I det du trykker på aftrækkerne, lukker nettet til i toppen, og fisken er fanget i dit net.

Catch and Release funktion

Er fisken for lille eller vil du af andre grunde slippe fisken fri, er netposen i bunden udstyret med en lukning, for alternativ frisætning af fisken. Nettet er super bæredygtigt, da det ikke slår fisken ihjel og kan sætte den fri i naturen.  

Kloge valg, har gjort NAT-NETtet super anvendeligt og virkelig praktisk

Overfladen er belagt med kraftigt, mat sort, limet polyolifin, der beskytter overfladen for slag, hindrer lysrefleksioner og giver et super godt greb under vandet. 

For at få nettet til at have neutral opdrift, er rørerne enten forseglet eller fyldt ud med polyethylenskum med lukkede celler.

Nettet er mindre synligt for fiskene, det bevæger sig naturligt i vandet og giver mindre modstand når man svømmer 

Selve netposen er 120 cm land og produceret i sort 50x50 milimeter masker. De forholdsvis tynde tråde og den særlige vævning gør det sværere for fiskene at få øje på nettet, får netposen til at bevæge sig mere naturligt i vandet og giver samtidig mindre modstand når man svømmer. 

Totallængden af det originale NAT-NET er 165 cm og kan adskilles i 2 dele for nemmere transport. Det leveres også adskilt. 

Specifikationer
SKU NAT-NET
Brands NRC
Product upsell image no_selection
Product travel image no_selection
Product card image /n/a/nat-net.jpg
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!