Ocean Reef Aria Classic snorkelmaske

Snorkel-helmaske til begyndere eller dem, som vil på opdagelse i koldt vand.

999,00 DKK
Snorkling

Nu kan du vinke farvel til kæbetræthed, duggende masker og irriterende vand i snorklen, med den smarte fullface snorkelmaske Ocean Reef Aria!

Sig farvel til træthed i kæben, duggende masker og vand i snorklen! Aria snorkelmaske lader dig trække vejret gennem næsen og munden, mens dens dry top forhindrer vand i at komme ind gennem snorklen. Den automatiske ventil i bunden af masken sørger for at lukke evt. vand ud.

Du får en fullface dykkermaske udviklet efter alle kunstens regler

Aria er den originale snorkelmaske udviklet af Ocean Reef, som har næsten 60 års erfaring med fremstilling og udvikling af de såkaldte fullface-masker, som især anvendes til krævende dykning. Du kan altså vide dig sikker på, at denne maske er godt "dykker-kram"!

Masken bliver holdt på plads med hjælp af en behagelig strop i stof, i en orange farve. 

Snorkelmasken / fullface masken Ocean Reef Aria er perfekt til dig der snorkler i koldt vand eller bare ikke er den store vandhund

Skal du ud at snorkle i meget koldt vand eller er du bare ikke så meget for den traditionelle dykkermaske, er Aria masken helt sikkert noget for dig! Oplev det spændende liv under vandoverfladen med udsyn til det hele, takket være maskens lave volumen, som giver dig et kæmpe synsfelt. Ingen dug og ingen stress - Du trækker bare vejret normalt i den behagelige helmaske, og nyder udsigten. Du slipper altså for at bøvle med at trække vejret gennem en snorkel, og derfor er masken ideel til nybegyndere, og dig der ikke er den største vandhund i familien. 

Snorklen kan afmonteres for nem og kompakt transport og er utrolig nem at bruge.

OBS. Snorkelmasken fås i 4 størrelser. Vi vil anbefale at du altid skyller masken i ferskvand efter brug. Selve snorklen kan tages af og på, men vær opmærksom på at den nogle gange kan kræve, at du ligger lidt kræfter i.  

Se en guide til hvordan du bruger Ocean Reef Aria Fullface Snorkelmasken her:

Specifikationer
SKU OR0150XX
Brands Ocean Reef
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?