OrcaTorch D511 2200 lumen - Dykkerlygte

Nyhed fra OrcaTorch. D511 er nyeste skud på stammen.

OrcaTorchs D511 er den perfekte primære dykkerlygte med masser af lumen og en dybde rækkevide på 150m.  

1.999,00 DKK

Leder du efter den perfekte dykkerlygte som din primære lygte? Så er du havnet det helt rigtige sted

OrcaTorchs D511 er det nyeste skud på stammen og erstatter den voldsomt populære model D800. Dykkerlygten D511 er ideel som primær dykkerlygte med masser af lumen, stor dybde rækkevide og brændetid på op til 5 timer.

Dykkerlygten er produceret i det stærke "aircraft-grade" aluminium materiale

Dykkerlygten er af aller højeste kvalitet og produceret i et stærkt og hårdfør materiale. Et super simpelt design gør, at der ikke sidder udvendige knapper, men at dykkerlygten tændes og slukkes ved en simpel dreje bevægelse på lygtens hoved. Det simple design skaber endnu mere plads til ekstra lumen. 

Dykkerlygtens kan tåle at få "tæsk". Og lad os være ærlige. Det sker at vi en gang imellem i pressede eller stressende situationer får givet lygten et dask med harpunen eller får ramt en sten på bunden. Men skidt pyt, for lygten her kan tåle det. 

Dykkerlygten D511 fra OrcaTorch er ideel til dig der dykker dybt og eller når der er dårlig sigt

Dykkerlygten er den ideelle makker til dig, der elsker at dykke dybt eller bare ønsker en lygte, der virkelig kan lyse op. Med 2200 lumen får du masser af lys, selv når der er dårlig sigt. Med dykkerlygtens 8° spot lysstråle, får du rig mulighed for at fokusere skarpt, stille skarpt i en smal passage og nærstudere fisk og andet undervandsliv. 

Dykkerlygten er samtidig ideel til dig der elsker at gå på undervandsjagt

Elsker du at uv-jage? Så er OrcaTorch D511 helt sikkert også et ultimativt redskab, hvis du skal ledde efter fisk i huler, revner og på bunden. Dykkerlygten hjælper dig med at fokusere og finde de fisk, du måske ikke ville have fundet, uden en lygte. 

Dykkerlygten er nem at betjene, selv med handsker på

Størrelsen på OrcaTorchs D511 dykkerlygte er så tilpas stor, at den er virkelig nem at betjene, selv med tykke handsker. Du tænder lygten ved en hurtig og nem dreje bevægelse og du kan få et godt greb om lygten, uden at skulle anstrenge dig for meget. 

Specifikationer for OrcaTorch D511 2200 lumen - dykkerlygte

 • Bruger CREE LED, max 220 lumen
 • Dykkerlygten kan benyttes ved hjælp af 2 x 26650 batterier eller 3 x C batterier. Du får 3 timer og 10 min brændetid ved brug af 2 x 26650 batterier og lidt over 5 timers brændetid ved brug af 3 x C batterier.
 • 2 x 26650 batterier medfølger
 • 8° spot lysstråle
 • Intelligent overophednings funktion
 • Kan tåle at komme under 150m pres
 • Aircraft-grade aluminium materiale
 • Overopladnings funktion
 • Længde: 19,7 cm
 • Diameter ved håndtag: 34mm
 • Diameter ved hoved: 51mm
 • Vægt: 274 g.

OBS: Der medfølger følgende: D511 dykkerlygte, 2 x 26650 batterier, oplader, 2 ledninger til oplader, håndledsrem og en OrcaTorch æske. 

Specifikationer
SKU D511
Brands OrcaTorch
Product upsell image no_selection
Product card image /o/r/orcatorch-d511-1.jpg
Product travel image /o/r/orcatorch-d511-1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?