Padi Junior Open Water Diver

Start din dykkerkarriere fra du er 12 år

Vælg en startdato i boksen herunder og tjek Kalenderen, for at se de præcis dage og tidspunkter for resten af dit kursus.

Vidste du at det er muligt at tage et dykkercertifikat allerede fra du er 12 år?

Med PADI Junior Diver kurserne, kan børn og unge der er fyldt 12 år lære at dykke. Kurserne er identiske med de for voksne og kravene er derfor de samme se dem her PADI Open Water Diver

OBS: PADI's standard for en Junior Open Water Diver er minimum 10 år, men da det er mere krævende at tage sit certifikat i Danmark end på en tropisk sandstrand, er minimumsalderen i Kingfish 12 år. Hvis du er 10 år er det mulig at tage teori på dansk og så tage resten på rejsen. Læs mere her 

Grænser for en PADI Junior Open Water Diver:

 • For 10 til 11 årige, er maxdybden 12 meter og dyk skal udføres med deres forældre/værge eller Professionel certificeret Padidykker.
 • For 12 til 14 årige, er maxdybden 18 meter og dyk skal udføres med en voksen dykker.
 • For 15 årige og op, er maxdybden 18 meter og dyk kan udføres på egen hånd med buddy.

Når en Junior Open Water Diver fylder 15 år, bliver dykkeren automatisk voksendykker. Konverteringen sker uden test eller prøver.

Forældre til børn og unge der gerne vil være dykkere, skal være opmærksomme på at kurset kræver noget lektiehjælp, der varierer, alt efter hvor gamle og selvstændige børnene er. Hvis kurset ikke beståes inden for den beregnede tid, vil vi altid kunne planlægge ekstra undervisning mod et gebyr, dette er helt det samme vi gør med de voksne kursister.

Kom videre efter dit Junior Open Water Kursus med et Advanced kursus når du bliver 12 år.

På et Advanced kursus får du 5 meget forskellige dyk der gør dig til en mere sikker og bedre dykker. Læs her, alt om PADI Advanced Open Water Diver kurset.

Grænser for en PADI Junior Advanced Open Water Diver:

 • For 12 til 14 årige, er maxdybden 21 meter og dyk skal udføres med en voksen dykker.
 • For 15 årige og op, er maxdybden 30 meter og dyk kan udføres på egen hånd med buddy.

Kravene er de samme som for voksne, se dem her PADI Advanced Open Water Diver

Når en Junior Advanced Open Water Diver fylder 15 år, bliver dykkeren automatisk voksendykker. Konverteringen sker uden test eller prøver.

Sygdomsforsikring:

Der kan tegnes en forsikring der koster 10% af kursets pris. 

Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.). Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads. Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Specifikationer
Organisation PADI
SKU PADI-JUNIOR-OPEN-WATER

Helbred og dykning:

Du skal have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form for at dykke og du skal derfor udfylde en PADI helbredserklæring før kursusstart. Kan du svare "JA" til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring,skal din læge godkende dig til dykning (side 2 af helbredserklæringen), før vi kan tage dig med i vandet. Du kan downloade PADI helbredserklæringen herunder:

PADI helbredserklæring (dansk)
PADI helbredserklæring (engelsk)

Ved tilmelding og bestilling af kursusmaterialer får du udleveret følgende:

 • Open Water Diver Manual
 • How to Use and Choose Dive Computeres Manual
 • DVD
 • Regler for sikker dykning
 • PADI Helbredserklæring
 • Erklæring om risiko
 • Logbog

Inden kursusstart, er det virkelig vigtigt at du:

 1. Har læst hele Open Water Diver Manualen og Brug af Dykkercomputere Manualen
 2. Har udfyldt Kundskabstest 1-3 i Open Water Diver Manualen
 3. Har udfyldt Kundskabstest 4-5 i How to Use and Choose Dive Computeres Manualen
 4. Har læst og underskrevet Regler for sikker dykning og Erklæringen om risiko, der afleveres til instruktøren, første dag på kurset.
 5. Har læst, udfyldt og underskrevet PADI Helbredserklæring, der afleveres til instruktøren første dag på kurset. Bemærk at hvis du til et eller flere af punkterne på Helbredserklæringen svarer "JA", skal du konsultere din læge, og lægen skal skriftlig godkende dig til dykning. Du kan downloade hele PADI Helbredserklæring, der inkluderer papirer til din læge, ovenfor 
 6. Set DVDen

SPAR DKK. 500,- PÅ DIT DYKKERKURSUS

En personlig maske, der passer til dit ansigt, og som ingen andre har spyttet i, giver markant bedre dyk. Kingfish vil gerne sikre dig de bedst mulige dykkeroplevelser, så hvis du vælger at købe det mest personlige udstyr – ABC udstyret – i Kingfishinden dit første dyk, tilbyder vi dig dit kursus kr. 500,- billigere end normalt.
Et ABC sæt koster fra 886,- og består af følgende:

Med ovenstående udstyr er du altid klar til en snorkeltur enten herhjemme eller på en fremtidig strandferie. Hvis du ønsker at investere i mere udstyr, har vi et bedre tilbud til dig:.

SPAR DKK. 1.000,- PÅ DIT DYKKERKURSUS

Der er intet som en dykkerdragt, der sidder perfekt; det er både langt varmere og mere komfortabelt. Du ved samtidig også, at ingen andre end dig selv har brugt dragten.
Vi giver dig DKK. 1.000,- i rabat på dit dykkerkursus, hvis du køber et ABC Deluxe Kit bestående af et ABC sæt, våddragt og handsker i Kingfish, inden dit første dyk.

Et ABC Deluxe Kit koster fra DKK. 2.513,- og består af følgende:

ADVANCED OPEN WATER TILBUD

Som dykker er det en god ide at videreuddanne sig for at få flere kompentencer, blive mere sikker og forbedre sin viden om dykning.
På et Advanced Open Water Diver kursus får du 5 dyk med en instruktør. På kurset bliver du introduceret til forskellige typer dyk eksempelvist dybere dykning, natdykning og du vil blive undervist i navigation under vand. Du har samtidig mulighed for at blive introduceret til særlige typer dykning, der passer til dine personlige interesser – eksempelvist tørdragtsdykning og peak performance bouyancy.

Både på rejser og herhjemme er dine dykkermuligheder langt større, når du har et Advanced kursus. Advanced kurset er beregnet for den helt nye dykker, som lige har fået sit dykker grundkursus.

Hvis du bestiller dit Advanced kursus i Kingfish senest 5 dage efter dit Open Water kursus slutter, giver vi dig et udstyrsgavekort på DKK. 500,-
Gavekortet udstedes når hele beløbet for kurset er betalt. Du behøver ikke at fastlægge dato ved samme lejlighed, men kan nøjes med at lægge et depositum på DKK. 500,- og så vælge en dato inden for det næste år. Se i Kalenderen.

Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!