PADI Open Water Diver Kursus Fyn/Jylland

Bliv certificeret dykker på Fyn eller i Jylland
Vælg en startdato i boksen herunder og tjek Kalenderen for at se de præcis dage og tidspunkter for resten af dit kursus.

Fra 2.999,00 DKK

Tag dit OWD-kursus på Fyn eller i Jylland

Det kan du med dit dykkercertifikat

Når du først har bestået din grunduddannelse som dykker, kan du med dit internationale PADI dykkercertifikat leje udstyr og deltage på dykkerture til en max dybde på 18m over hele verden. Du har også mulighed for at videreuddanne dig til at blive en mere erfaren og sikker dykker. Og hvem ved - måske kan du en dag leve af din hobby som PADI dykkerinstruktør.

Et PADI Open Water Diver dykkerkursus består af

 • 5 Teori moduler
 • 5 Confined Water (pool) dyk
 • 4 Havdyk
 • Teori, pool og havdyk foregår fordelt på 4-5 dage (2 weekender) med alt udstyr inkluderet!

Se de nøjagtige kursusdatoer og mødetider for netop dit kursus i vores Kalender.

Pris for et dykkerkursus

 • Dykkerkursus: 2.999,- kr. -
 • Manual/crewpack (pris 599,-), al undervisning, alt udstyr og certificering)

Prisen for dit dykkerkursus er inkl. alt undervisning, alt udstyr og certificering.
Prisen for dit dykkerkursus er ekskl. manual/crewpack, transport, sygdomsforsikring og evt. mad og drikke.

FÅ RABAT! - gå til fanen 'Få rabat'

Hvis du køber udstyr, inden du starter på dit kursus hos Kingfish, er der gode rabatter at hente - Se under fanen 'Få rabat' lige ovenfor.

Spørgsmål til instruktør Asbjørn Lausten (ægte Fynbo!) Ring direkte på 31 78 96 43

Hvis du gerne vil have en lille snak med os inden du booker, så hold dig ikke tilbage. Asbjørn Lausten er vores instruktør og rådgiver på Fyn og han bor der faktisk, hvor han også holder styr på de indfødte instruktører der kommer til at undervise dig på kurset.

Krav for at starte på dit Open Water Diver Kursus

 • Du skal være fyldt 10 år, MEN da det er mere krævende at tage sit certifikat i DK end på en tropisk sandstrand, er minimumsalderen i Kingfish 12 år
 • Du skal kunne træde vande i 10 min.
 • Du skal kunne svømme 200m (ikke på tid)
 • Du er glad for vand og har ikke vandskræk

Sikkerheden er i højsædet på dykkerkurser hos Kingfish

For at højne sikkerheden og give dig den bedst mulige uddannelse, kører vi i Kingfish altid små hold på vores dykkerkurser. På Open Water Kurset er der max. 5 elever pr. instruktør (max. 4 elever pr. instruktør på vinterkurser i tørdragt)! Da vi i Norden har nogle noget andre forhold at dykke under end de har længere mod syd, fx "lidt" koldere og knapt så klart vand, er du med et dykkercertifikat fra Kingfish sikker på, at du kan dykke i hele verden.

HUSK at du køber et dykkerkursus - selve certifikatet skal du gøre dig fortjent til ved at bestå ;-)

Sygdomsforsikring

Der kan tegnes en forsikring, der koster 10% af kursets pris. Forsikringen gælder, hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.). Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads. Forsikringen er kun gyldig, såfremt den er tegnet samtidig med, at du tilmelder dig dykkerkurset.

Se i øvrigt mere info under handelsbetingelser.

Specifikationer
Kursustype Begynderkursus
Organisation PADI
SKU OWDDKVESTKAM
Product card image /p/a/padi-open-water-diver-kursus-fyn-jylland_1.jpg

Helbred og dykning:

Du skal have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form for at dykke og du skal derfor udfylde en PADI helbredserklæring før kursusstart. Kan du svare "JA" til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende dig til dykning (side 2 af helbredserklæringen), før vi kan tage dig med i vandet. Du kan downloade PADI helbredserklæringen herunder:

PADI helbredserklæring (dansk)
PADI helbredserklæring (engelsk)

Ved tilmelding og bestilling af kursusmaterialer får du tilsendt følgende:

 • Open Water Diver-manual
 • DVD
 • Regler for sikker dykning
 • PADI Helbredserklæring
 • Erklæring om risiko
 • Logbog

Inden kursusstart, er det virkelig vigtigt at du:

 • Har læst hele Open Water Diver-manualen
 • Har udfyldt Kundskabstest 1-5 i Open Water Diver-manualen
 • Set DVDen
 • Har læst og underskrevet Regler for sikker dykning og Erklæringen om risiko, der afleveres til instruktøren, første dag på kurset.
 • Har læst, udfyldt og underskrevet PADI Helbredserklæring, der afleveres til instruktøren første dag på kurset. Bemærk at hvis du til et eller flere af punkterne på Helbredserklæringen svarer "JA", skal du konsultere din læge, og lægen skal skriftlig godkende dig til dykning. Du kan downloade hele PADI Helbredserklæring, der inkluderer papirer til din læge, ovenfor 

FÅ DKK 200,- RABAT PÅ DIT DYKKERUDSTYR!

En personlig maske, der passer til dit ansigt, og som ingen andre har spyttet i, giver markant bedre dyk. Kingfish vil gerne sikre dig de bedst mulige dykkeroplevelser, så hvis du vælger at købe det mest personlige udstyr – ABC udstyret – i Kingfish inden dit første dyk, trækker vi DKK 200,- fra den samlede pris.
Et ABC sæt koster fra kr. 1.146,- og skal bestå af følgende dele:

Med ovenstående udstyr er du altid klar til en snorkeltur enten herhjemme eller på en fremtidig strandferie. Hvis du ønsker at investere i mere udstyr, har vi et bedre tilbud til dig:

FÅ DKK 1.000,- RABAT PÅ DIT DYKKERUDSTYR!

Der er intet som en dykkerdragt, der sidder perfekt; det er både langt varmere og mere komfortabelt. Du ved samtidig også, at ingen andre end dig selv har brugt dragten. (ja der bliver tisset i en våddragt :))
Så hvis du vælger at købe dit ABC Deluxe Kit, bestående af et ABC sæt + 7mm dragtsæt og handsker i Kingfish, inden dit første dyk. trækker vi DKK 1.000,- fra den samlede pris.

Et ABC Deluxe Kit koster fra kr. 2.943,- og skal bestå af følgende dele:

GAVEKORT PÅ DKK 500,- ADVANCED OPEN WATER TILBUD INDEN 5 DAGE!

Som dykker er det en god idé at videreuddanne sig for at få flere kompentencer, blive en mere sikker dykker og forbedre sin viden om dykning.
På et Advanced Open Water Diver kursus får du 5 dyk med en instruktør. På kurset bliver du introduceret til forskellige typer dyk eksempelvist dybere dykning, natdykning og du vil blive undervist i navigation under vand. Du har samtidig mulighed for at blive introduceret til særlige typer dykning, der passer til dine personlige interesser – eksempelvist tørdragtsdykning og peak performance bouyancy.

Hvis du bestiller dit Advanced kursus i Kingfish senest 5 dage efter dit Open Water kursus slutter, giver vi dig et udstyrsgavekort på DKK. 500,-
Gavekortet udstedes når hele beløbet for kurset er betalt. Du behøver ikke at fastlægge dato ved samme lejlighed, men kan nøjes med at lægge et depositum på DKK. 500,- og så vælge en dato inden for det næste år. Se i Kalenderen.

Både på rejser og herhjemme er dine dykkermuligheder langt større, når du har et Advanced-kursus. Advanced-kurset er beregnet for den helt nye dykker, som lige har færdiggjort grundkurset PADI Open Water.

Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?