Helsingør (PADI-vraget)

Lagerstatus: ledige pladser: 0

199,00 DKK

Oplev masser af liv i det nordsjællandske!
OBS: Genopfriskning d. 3. juli er desværre udsolgt!

* Påkrævede felter

199,00 DKK

Lille vrag og naturdyk med masser af fisk.

Efter vi har parkeret overfor Trykkerdammen, krydset strandvejen for at komme ned til vandet via trappen, går ned på ca 4 meters dybde. Herefter forsætter vi ud til vi når en dybde på ca. 10,7 m i nordlig retning …og efter 5 minuter (ca 150 fra kysten) støder vi ind i vraget Twin. Hvis du forventer Danmarks svar på Thistlegorm, så er du desværre sikker på at blive skuffet, for Twin er en lille fiskekutter på ca 9,5 x 3,5 meter, højeste del rager ca 2 meter op fra bunden. Twin er sunket under ukendte omstændigheder i sommeren 1991.

De dage, hvor man ankommer til vraget som den første, kan man være heldig at møde et par torsk samt en masse bergylter og havkaruser. Der kan ofte være mange dykkere på vraget, og man skal derfor holde tæt kontakt til sin buddy.
Der er mulighed for stræk strøm, i et bælte omkring vraget. Strømmen er som oftest nordgående og svinger senere ud og væk fra kysten.

Det er muligt at lave et dyk til omkring 20 meters dybde, men det er noget af en svømmetur, og igen skal man være forsigtig med strømmen. Strømmen er kraftigst i overfladen, så dage med meget stærk strøm…hold dig til bunden og svøm retur mod kysten.

Du kan afslutte dykket på lavt vand ud for bådudlejningen, her er der et stenrev med tangskove og masser af småt liv, hvor du kan ligge og mediterer og genfinde roen efter et ”ekstremt” dyk på PADI vraget.

Vi starter grillen op på stenmolen, og nyder maden med udsigt til Sverige og færgerne.

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish Dive & Travel
 • Afstand fra Kingfish: 50 km / 45 minutter
 • Max dybde: 20m
 • Type: naturdyk / vrag
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Afgang fra Kingfish:  kl. 17:00
  - Ved leje af udstyr: Mindst 30 min før afgang
  - Hvis genopfriskningskursus: Mødetid kl. 15:30

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge.

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk