Helsingør (Trykkerdammen)

Oplev masser af liv i det nordsjællandske! Fyraftensdyk i vinterhalvåret betragtes som natdyk. Det er et krav at du har erfaring med koldt vand og natdyk.

Fra 199,00 DKK

Naturdyk med masser af fisk

Efter vi har parkeret overfor Trykkerdammen, krydses strandvejen for at komme ned til vandet. Du kan gå i vandet ud fra stranden eller benytte dig af trappen på den nyetablerede badebro.

Ved et par meters dybde starter et bælte af ålegræs og strengetang der går parallelt med kyststrækning, her gemmer sig masser af liv i form af strandkrabber, bergylter, havkaruser og forskellige nålefisk. Herefter kommer en fin sandbund med masser af fladfisk og på omkring 10 meter starter bevoksningen af sukkertang. Det er muligt at lave et dyk til omkring 20 meters dybde, men det er noget af en svømmetur!

Trykkerdammen er kendt for vraget "Twin" (også kaldet PADI-vraget). Hvis du forventer Danmarks svar på Thistlegorm, så er du desværre sikker på at blive skuffet, Twin var en lille fiskekutter på ca 9,5 x 3,5 meter, der sank under ukendte omstændigheder i sommeren 1991. P.g.a. vejr og strøm er der næsten ikke mere tilbage af hende, men hvis du vil gøre forsøge at finde vragdelene skal du svømme stik øst ca. 150 meter ud fra kysten eller til du når en dybde på omkring 10,5 meter og så svømme mod nord.

Du kan afslutte dykket på lavt vand nord for bådudlejningen, her er der et stenrev med tangskove og masser af makroliv.

Detaljer:

 • Mødested: Kingfish, Scandiagade 15, KBH
 • Afstand fra Kingfish: 51 km / 51 minutter
 • Max dybde: 20m
 • Type: naturdyk / vrag
 • Certificeringsniveau: Open Water Diver
 • Årstid: Ved ture fra medium september til april er det et krav at du har en lygte og en fordel at du har erfaring med natdykning (lygte kan tilvælges til højre)
 • Mødetider
  - Kl. 16.45 hvis du har ALT udstyr (inkl. tank og bly)
  - Kl. 16.30 hvis du skal leje udstyr (også tank og bly)
  - Afgang kl. 17:00

Kører du i egen bil og transporterer andre dykkere til dykkerstedet betaler Kingfish benzinpenge.

Kommer du i bil og skal du parkere i længere tid end to timer, så anbefaler vi at du benytter dig af parkeringshuset lige ved siden af - se mere her.

Specifikationer
SKU padivraget
Product upsell image /h/e/helsing_r.jpg
Product card image /h/e/helsing_r.jpg
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Lillebælt
  Fra 599,00 DKK
 2. Lysekil Gullmarsfjorden
  Fra 2.199,00 DKK

Hvad leder du efter?