Nyhed

Pathos Onyx 7mm Våddragt

Lækker 7mm våddragt til undervandsjagt med open-cell. 

1.999,00 DKK

Pathos Onyx Våddragten i 7mm er til dig der jager i køligt vand

Pathos Onyx er en komfortabel og fleksibel våddragt produceret i Sheiko Open-Cell neopren. Våddragten har en tykkelse på 7mm, der gør det brugbar stort set hele året. Ideel til dig der undervandsjager i Danmark eller norden.

Den to-delte 7mm våddragt i open-cell er den optimale tykkelse, hvis du ønsker en våddragt med god bevægelsesfrihed du kan bruge i Danmark stort set hele året. En 7mm våddragt kan både benyttes vinter og sommer.

Bliver det for koldt om vinteren, kan man have en ekstra neoprenvest under våddragten og om sommeren kan man med fordel lade være med at tage hætte på, for mere vandgennemstrømning.

Særlig forsegling ved hænder, ankler og omkring ansigtet giver mindre vandcirkulation i dragten

Som du kan se på billederne, er en af de store forskelle på EVO 2 og EVO 3, at der er lagt en ekstra forsegling ind ved hænder, ankler og ansigt. Det betyder at der kommer mindre vand ind i dragten og dermed optimere din evne til at holde varmen i vandet. Derudover har forseglingen den effekt, at du får en mere behagelig overgang fra dragt til ansigt, da syningen på andre dragter kan være til gene, særlig ved hagen.

Ladeplade på bryst/mave og ekstra beskyttelse på knæ

Som på de fleste andre våddragter til undervandsjagt, finder du på brystet en ladeplade, så du lettere og uden ubehag kan lade din harpun. På knæ og albuer er der ekstra beskyttelse, så du uden at ødelægge din våddragt, kan ligge på lur på klipper og sten og vente på torsken eller en flot havørred.

Specifikationer
SKU E20
Dragt til Unisex
Brands Pathos
Product upsell image no_selection
Product card image /p/a/pathos-onyx-1.jpg
Product travel image /p/a/pathos-onyx-1.jpg
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?