Garmin

(10 varer)

pr. side
Faldende orden

Garmin Descent MK2 serien – Den ultimative følgesvend til alle slags dykkere, UV-Jagere og fridykkere

Garmins nyeste skud på stammen er den luksuriøse og elegante dykkercomputer Descent™ MK2s. Dykkercomputeren er i absolut verdensklasse, utrolig alsidige og er den ultimative følgesvend til alle der dyrker havet, både som dykkere, undervandsjagere, fridykkere, havsvømmere osv. Præcis ligesom sine søskende MK2 og MK2i. Den store forskel er størrelsen på den nye MK2s computer. Her får du nemlig en mindre urstørrelse (42 MM) frem for MK2 og MK2i's (52 MM). 

MK2s er ikke kompatibel med T1 transmitteren.

Garmin Descent™ MK2 og MK2s dykkercomputerne er ideelle til undervandsjagt og fridykning

Udforsk begge dine verdener, både over og under vand med Descent MK2 og MK2s dykkercomputeren i ur-størrelse. De har op til 6 dykkertilstande, et undervandskompas, overflade-GPS og fungerer samtidig som et førsteklasses multisport smartwatch, når du er aktiv på land. Descent MK2 og MK2s er ideel til undervandsjagt og fridykning.

Garmin Descent™ MK2i dykkercomputeren

Hold styr på din egen og din makkers vejrtrækning med Descent™ MK2i dykkercomputeren, der ligeledes med MK2 modellen kommer i urstørrelse. MK2i er udstyret med SubWave™ ekkolodsteknologi til integreret trykovervågning af op til fem tanke, når den parres med Descent T1 transmitteren.

Track hvert eneste åndedrag, direkte fra dit håndled med den spritnye Descent™ T1 transmitter

Med den nye Descent™ T1 transmitter, kan du registrere hvert eneste åndedrag, når du parrer Descent T1 med din Garmin Descent™ MK2i dykkercomputer. Det er gennem SubWave™ ekkolodsteknologien, at det bliver muligt at overvåge dit tanktryk, resterende lufttid, samt luftforbrug.

Enestående og alsidig – Garmins dykkercomputere Descent™ MK2, MK2s og MK2i er lidt udover det sædvanlige

Med Garmins dykkercomputere Descent™ MK2, MK2s og MK2i, får du mulighed for at udvide dine kompetencer og rykke dine grænser for, hvad der er muligt for dig. Uanset om du dykker med tank, fridykker, snorkler, svømmer, dyker Paddleboard, surfer, løber, spiller golf eller står på ski, er Garmin Descent™ MK2, MK2s og MK2i din bedste makker, til den aktive livsstil.

Garmin Descent™ MK2, MK2s og MK2i er designet til at give dig ro i kroppen, så du får det optimale ud af hvert eneste dyk

Dykkercomputerne giver dig alle de data du har brug for, både som rekreativ og teknisk dykker, samt mulighed for at planlægge dine dyk. Dykkercomputerne er viser både aktuel dybde, dykkertid, vandtemperatur, opstignings- og nedstigningspunkter, tid uden dekompression, oplysninger om dekompressionstid, batterilevetid og mere til.

Enestående og alsidig – Garmins dykkercomputere Descent™ MK2, MK2s og MK2i er lidt udover det sædvanlige

Med Garmins dykkercomputere Descent™ MK2, MK2s og MK2i, får du mulighed for at udvide dine kompetencer og rykke dine grænser for, hvad der er muligt for dig. Uanset om du dykker med tank, fridykker, snorkler, svømmer, løber, spiller golf eller står på ski, er Garmin Descent™ MK2, MK2s og MK2i din bedste makker, til den aktive livsstil.

Dykkercomputerne Descent™ MK2 og MK2i har et 36 % større display end den tidligere Descent™ MK1 model

Descent MK2 og MK2i modellerne har fået hele 36 % større display, hvilket gør det endnu lettere at aflæse din computer. Selve designet har et lækkert robust og stærkt udtryk, men har beholdt den klassiske ur-struktur, så du kan gå med det til daglig.

Opbevar og analysér data fra op til 200 dyk via Garmin Dive App

Download appen på din smartphone eller tablet, log og del dine dyk. Søg efter foretrukne dykkersteder eller find et nyt. Få flere detaljer og flere data fra hvert dyk. Par appen med dit Garmin Descent™ dykkerur og upload automatisk dine dyk. Du kan også altid logge dine dyk manuelt uden en Garmin Descent™ dykkercomputer.

Book en rådgiver og oplev de nye Garmin Descent™ Dykekrcomputere før din buddy

Spring køen over og bliv en af de første til at opleve de nye Garmin Descent dykkercomutere. Klik på billedet herunder og book din tid nu. 

Hvad leder du efter?