Emil Erichsen Raja Ampat Grupperejse Ondina Liveaboard Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Ondina Liveaboard fra masten Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse Raja Ampat Grupperejse

Tag på Liveaboard til Raja Ampat med Emil Erichsen - Skipper på Havana

Tag med Emil Erichsen og Kingfish til Raja Ampat hvor intet mindre end et vaskeægte dykkerparadis venter på at slå benene væk under dig. Dette afsidesliggende hjørne af Indonesien er et utroligt smukt og frodigt øhav med azurblåt vand og vilde ”mushroom” øer, og er anerkendt som verdens mest artsrige område. Vi får de bedste oplevelser med hjem ved at bo ombord på en liveaboard sejlbåd.

Emil Erichsen som rejseleder, kendt fra "Kurs mod Fjerne Kyster)

Emil Midé Erichsen er landskendt fra sine eventyr som skipper på sejlskibet Havana i TV2s programserie "Kurs mod fjerne kyster".

Han fik første gang en tank på ryggen som 8-årig, og har siden udnyttet alle chancer for at dykke. I 2011 blev han dykkerinstruktør, og har siden da undervist på forskellige dykkerskoler og ombord på Havana undervejs på deres jordomsejling som også bragte dem til Raja Ampat. Fra de nordlige Wajag øer til Misool i syd, loggede de 2-3 dyk om dagen og han kender derfor området godt.

Emil fortæller selv:

Vi tilbragte i alt tre måneder i Raja Ampat med Havana. Lige siden jeg første gang hørte om området, har jeg vidst, at skulle jeg en dag komme sejlende der til, så skulle vi have god tid. Hver eneste lille klippe udgør et fantastisk dykkerspot, og det er uden sammenligning noget af det absolut bedste dykning vi oplevede på vores rejse jorden rundt. Med sine ca. 1500 øer, er Raja Ampat et uudtømmeligt ørige af fantastisk dykkerspots. Jeg kan slet ikke vente med at komme tilbage og dele oplevelsen med gruppen.

Raja Ampat - et ægte dykkerparadis med verdensrekord i antal arter

Raja Ampats koralrev har slået verdensrekord i antallet af forskellige arter talt på bare ét dyk, og vi vil godt love dig at du på denne dykkerrejse kommer til at opleve jomfruelige koralrev og en overflod af undervandsliv, som ikke findes andre steder i verden. Dette er i sandhed "the final frontier", og det kan siges meget simpelt - tropisk dykning findes bare ikke bedre end Raja Ampat.

På din dykkerrejse til Raja Ampat forelsker du dig ikke kun i dykningen og i øhavets ufattelige skønhed, men også i den tidslomme som vil få dig til at sammenligne alle andre dykkerrejser med dengang du var ved Raja Ampat – stadig ét af de mest jomfruelige paradiser på vores jord.

Kom til foredrag med Emil i Kingfish den 20. marts.

Hør fantastiske fortællinger om livet som jordomsejler og det at lave "Kurs Mod Fjerne Kyster"

Book din plads på foredraget her.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Danmark.
Dag 2: Ankomst til Indonesien og videre med indenrigsfly til Sorong.
Dag 3: Ankomst til Sorong og kort transfer til vores liveaboard. Indkvartering og afslapning. Eftermiddags tjek-dyk og natsejlads ud i øhavet.
Dag 4 – 12: Fuldt program med op til 4dyk/dag samt landture med bl.a. paradisfugle og huler fyldt med flagermus.
Dag: 13: Efter en rolig morgen checker vi ud fra båden og begynder rejsen hjemad om eftermiddagen. Overnatning på hotel i Indonesien.
Dag 14: Tidlig morgenfly mod Danmark og hjemkomst samme aften.

Liveaboard med masser af dykning samt landture

På denne dykkerrejse til Raja Ampat bor vi på liveaboard og har hele 9 dages dykning med op til 4 dyk/dag. Vi besøger de bedste områder fra nord til syd og dykker de bedste dykkersteder undervejs. Undervejs er også inkluderet flere dagsture som bl.a. et trek efter paradis fugle, et flot udkigspunkt over øriget, flotte strande og et besøg til en drypstenshule med flagermus.

Verdens bedste tropiske dykning

Raja Ampats smukke koralrev er helt konkret bevist at have den største artsrigdom i verden, og det er meget tydeligt at se på de enorme mængder fisk og marineliv, der dominerer dykningen. Her finder du alt fra makro i absolut verdensklasse, enorme fiskestimer på tusindvis af rev- og pelagiske fisk, store mantarokker og de sundeste og flotteste koralrev. Dykningen ved Raja Ampat er i det hele taget et slaraffenland for UV-fotografer eller dykkere, der bare ønsker suveræn dykning!

Utallige arter og verdensrekord

I dette område dykker vi bogstavelig talt i en fiskesuppe med kæmpe stimer fisk som bl.a. sweetlips, store bumphead parrotfish, barracuda og trevally, alt imens revhajer patruljerer revkanterne i søgen efter deres næste måltid. Der er også mange wobbegong hajer, der gemmer sig mellem koralknoldene og så er der makroliv i verdensklasse med alt fra nøgensnegle, frogfish, ghost pipefish og sea moths til nye arter af pygmæ søheste,som for nylig er blevet opdaget i Raja Ampat.

Vi rejser i den bedste sæson

Vi har planlagt denne dykkerrejse i den bedste årstid for vejr og for dykning i Raja Ampat. Lufttemperaturen er ca. 30 grader, vandtemperaturen er 28-29 grader, og sigtbarheden ligger normalt mellem 15-30m.

Mantarokker

Vi får også muligheden for at dykke med mantarokker på flere dykkersteder, hvor de store yndefulde dyr søger ind på rensestationer for at blive renset for parasitter og dermed giver os mulighed for at komme helt tæt på dem. Dykning med mantarokker er intet mindre end en oplevelse for livet.

Flyvrag fra 2. verdenskrig

Vi kan også vælge at dykke et flyvrag fra 2. verdenskrig i Raja Ampat. På øen Wai ligger vraget af et P47D jægerfly fra 2. Verdenskrig som vi kan udforske hvis vi vil have lidt afveksling fra de flotte koralrev og blive berørt af historiens vingesus.

Nødvendig dykkererfaring

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) med ca 40 loggede dyk samt erfaring med strømdyk er nødvendigt på denne tur

Bo ombord på en stor sejlbåd i Raja Ampat

På denne dykkerrejse til Raja Ampat bor vi på den store flotte liveaboard SMY Ondina som giver os de helt rigtige rammer for at få de bedste oplevelser med hjem. Ondina er en stor sejlbåd lavet til dykkerferier, og af samme årsag sejler vi højst sandsynligt for motor under rejsen. Det er muligt at få massage ombord på denne grupperejse.

Store dyr og imponerende fiskeliv - der slår dine ben væk!

Inkluderet:

- Emil Erichsen som rejseleder
- Fly: København – Sorong t/r
- 10 nætter/11 dage ombord på liveaboard i delt kahyt
- 1 nat på hotel i Indonesien
- Fuldt program med dykning i Raja Ampat & op til 4 dyk/dag
- Landture mens på liveaboard
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- Morgenmad på hotel
- Vand/the/kaffe på liveaboard
- 1 sodavand til frokost & aftensmad på liveaboard
- Alle transfers i Indonesien
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 25 USD) 
- Marinepark & Havne gebyr (200 Euro - betales direkte til båden)
- Leje af udstyr
- Nitrox (100 euro/person - betales lokalt)
- Forsikringer & visum
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Ekstra bagage på fly
- Drikkepenge

Raja Ampat Grupperejse med Emil Erichsen - Jan 2020 UDSOLGT

DKK 39.999 (inkl. fly) - UDSOLGT!

Grupperejse på liveaboard til Raja Ampat med Emil Erichsen som rejseleder. Oplev verdens bedste tropiske dykning i selskab med Havanas skipper.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 25. januar 2020
Varighed 14 dage
Sæson Bedste sæson for vejr
Bemærkninger Emil Erichsen er rejseleder til verdens bedste tropiske dykning
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-16 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email