Nyhed

Red Paddle Redningsvest – Personal Flotation Device PFD

Redningsvesten fra Red Paddle er gemt væk i en smart bæltetaske du har placeret rundt om livet.

Tasken fås i grå.

999,00 DKK

Red Paddles Redningsvest er forklædt som en bæltetaske og giver dig den lovpligtige sikkerhed når du står på Paddleboard

Red Paddles Personal Flotation Device (PFD) som de også kalder den, giver dig den vigtige og lovpligtige sikkerhed på vandet, når du står på Stand Up Paddleboard. Redningsvesten der er forklædt som en bæltetaske, er det oplagte valg til dig der er træt af en stor og ubekvem redningsvest og drømmer om mere frihed og komfort, men stadig ønsker redningsvestens sikkerhed.

Redningsvesten er hurtig og nem at udløse

For at skabe det bedst tænkelige produkt, har Red Paddle teamet op med redningsvesteksperterne fra Baltic, for at skabe en hofte baseret redningsvest, der er perfekt egnet til Stand Up Paddle.
På toppen af bæltetasken, sidder der et let håndgribeligt håndtag, du hiver redningsvesten ud af tasken med, når du falder i vandet. Efterfølgende fører du redningsvesten over hovedet og hiver i udløseren, der sidder nederst i højre side, hvorefter redningsvesten fyldes med luft. På venstre bryst finder du en fløjte og en manuel ventil du selv kan puste redningsvesten op med, hvis du vil give redningsvesten ekstra luft.

Redningsvestens bæltetaske har et ekstra opbevaringsrum til mindre genstand og kan selvfølgelig genoplades med en ny cylinder

Får du brug for at udløse redningsvesten, kan du selvfølgelig genoplade redningsvesten og bruge den igen. Det gør du med en 16g CO2 cylinder.
Derudover kan du via bæltetaskens ekstra opbevaringsrum medbringe penge, nøgler ekstra D-ringe osv.
Red Paddles Redningsvest – Personal Flotations Device PFD kommer med 5 års garanti.

Se her hvordan Red Paddles Redningsvest - Luftbælte fungerer

Specifikationer
SKU 5060345325171
Brands RED Paddle
Product card image /3/_/3_3.jpg
Product upsell image /3/_/3_3.jpg
Product travel image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?