Spar 20%

Red Paddle Ride 10'6" SUP Paddleboard - Speciel Edition

Allround SUP Board fra Red Paddle i absolut verdensklasse.  

Komplet SUP Pakke.

Obs. Paddel og leash medfølger ikke. Kan tilvælges nedenfor. 

Special Price 5.995,00DKK Regular Price 7.495,00DKK

Her får du et sublimt SUP Paddleboard fra populære Red Paddle i en Speciel Edition

Leder du efter det bedste SUP Paddleboard på markedet? Så behøver du ikke lede meget længere. Red Paddles Allround 10’6” SUP Board er et prisvindende og deres bedst sælgende Stand Up Paddle Board.

Du får en overlegen stabilitet der kan klare alle forhold

Med Red Paddles Allround SUP Board kan du med en forbløffende lethed suse afsted på alle slags SUP eventyr. SUP Boardet har et overlegen stabilitet, der gør det let for alle at få det maksimale ud af deres SUP oplevelse. Faktisk er SUP Boardet så stabilt, at det kan klare relativt vilde forhold på vandet.

SUP Boardet er designet til at svæve elegant henover vandet i alle forhold. Så om du er til de sjove surf bølger eller til mere fladt vand, er Red Paddles Allround SUP Board klar til at lege med dig.

Tidløst design og fede detaljer

Red Paddles ikoniske design har fået en 2021 opdatering med et mere strømlinet look. Hvis du spørg os, får du her et vildt lækkert og stilfuldt SUP Board i en Speciel edition.
Det udvidede skridsikre dæk går nu hele vejen ned til halen på boardet og går længere til siderne, hvilket giver en forbedret komfort og et bedre greb. Den diamantskårede rear section giver dig endnu bedre stabilitet og skridsikkerhed når du laver step back turns eller rider på større surf bølger.

Flat Bungee Cargo System er unikt for Red Paddle SUP Boards

Du kan være sikker på at alle dine ting forbliver på boardet med de selvlukkende bungee-stroppper der er blevet endnu større. Alle Red Paddles SUP Board kommer med tre store bungees på fronten af boardet.

Twin Fins giver dig et strømlinet og hurtigt SUP Board

Alle Red Paddles SUP Board i deres Ride sortiment, kommer nu med to twin fins i stedet for 3. Det giver dig et mere strømlinet SUP Board, der samtidig har øget farten på boardet og gør det nemmere at pakke dit SUP Board sammen. Derudover får du et lækekrt ergonomisk håndtag.
Ny og forbedret Titan Pumpe gør det hurtigt og nemt at pumpe dit SUP Board op

Titan pumpen er inkluderet i alle Red Paddles SUP pakker og er nu både blevet nemmere og hurtigere at bruge. Den forbedrede version pumper nu både dit SUP Board op på den halve tid, men er også blevet mindre, så den fylder mindre i din taske. Total win-win.

Det fede ved det oppustelige SUP Board er at det er nemt at transportere i en taske

Det oppustelige SUP Board har den ene og altoverskyggende fordel. Du kan tage det med overalt og det er nemt. Red Paddles Terrain backpack gør det endnu nemmere at pakke dit SUP Board og sammen og transportere det med hen til nye og spændende SUP Spots.

Hvorfor skal du vælge Red Paddles SUP Board?

Du får fuld tilfredshed eller pengene tilbage, selvom vi er ret sikre på, at dit Red Paddleboard vil leve op til alle dine forventninger. Red Paddle har vundet et utal af priser for deres design og teknologi. Alle deres SUP Board bliver produceret på deres egen fabrik og gennemtestet inden de kommer ud på hylderne.

Specifikationer for Red Paddles 10’6” Speciel Edition SUP Board

• Længde: 10’6”
• Tykkelse: 12 cm
• Bredde: 81.3 cm
• Volumen: 245 L
• Vægt: 9.95 kg
• Taske størrelse: 96cm H, 39cm W, 36cm D
• Taske volumen 150 L
• Fins 2 Moulded IFin System

Specifikationer
SKU 5056291105790
Brands RED Paddle
Product travel image /1/0/10_6-ride-limited-edition-hovedbillede.jpg
Product upsell image no_selection
Product card image /1/0/10_6-ride-limited-edition-hovedbillede.jpg
Product Hide Countdown Ja
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?