Salvimar 1,5mm Tactile neoprensokker

1,5mm Salvimar neoprensokker i fantastisk hyperstretch.

299,00DKK

Behagelige og alsidige neoprensokker fra Salvimar

Lækre tynde neoprensokker på kun 1,5mm! Perfekte til brug i fuldfods- eller hælrems-finner der gnaver lidt, til fridykning i pool eller på snorkelturen, så du ikke får vabler af finnerne og brændt tæerne på det varme sand.

Disse neoprenstrømper udmærker sig ved at have totalt lukkede lukninger. Hvor andre neoprensokker er syet sammen, er Tactile sokkerne svejset og smeltet sammen med en slags flydende elastisk tape. Dvs. der ingen vandgennemtrængning er gennem syninger, ingen termiske broer og ingen irriterende syninger som med tiden kan gå op.

Meget behagelige og former sig perfekt efter foden.

NB: Selvom kun én strømpe er afbilledet, er prisen naturligvis for et par.

Vil du passe ekstra godt på dine nye neoprensokker? Du kan forlænge deres levetid ved at bruge disse lette badetøfler, når du bevæger dig på grus, skarpe småsten og glatte overflader!

Specifikationer
SKU 200500HT
Brands Salvimar
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • Prismatch & 90 dages returretPrismatch & 90 dages returret
  • Fri retur ved ombytning af vareFri retur ved ombytning af vare
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?