Salvimar Carbo 151 Finner

Ekstremt let og smidig finne med høj fremdrift - Spar på kræfterne, når du vil ligge på lur efter havets flotteste ørred!

Finnerne anbefales af Morten Villadsen. Læs mere her.

3.299,00 DKK

Hold vejret længere med den helt rigtige finne til undervandsjagt!

Salvimar har begået endnu en genistreg! Med Carbo 151 finnen får du nemlig mere tid og ro til at udvælge dig den helt rigtige fisk. Carbon svømmefødder er det bedste du finder på markedet, og med de mange fordele ved en carbon finne, vil du føle dig som en haj i vandet, der kan skyde dig selv afsted på et split sekund, som var det ingenting. 

Få det optimale ud af hvert spark i vandet og hold vejret længere

Det særlige ved Salvimars nye design er den 151° vinkel mellem fodlomme og finneblad, som kombineret med den afrundede finnetip og den kevlarforstærkede fodlomme giver dig en optimal kraftoverførsel og accelerationshastighed på hvert enkelt finnespark. Ved at effektivisere dit spark sparer du på kræfterne og dine muskler arbejder ved et lavere iltforbrug = Du kan holde vejret længere!

Du får ekstrem smidighed og længere tid i vandet

Det lette kulfiberblad har en ekstrem smidighed og er særlig egnet til jagtteknikker, hvor du bruger meget tid på at ligge på lur på bunden. Med disse finner dykker du ubesværet ned til dit gemmested, og når fisken er på spyddet, accelererer du med fuld kraft mod dit bytte og videre mod overfladen. Det hele sker med et minimalt energiforbrug og vi lover, at det kommer til at føles som en leg!
 
Hvis du er mere til lange svømmeture langs havbunden eller overfladen, skulle du tage et kig på Salvimar Boomblast.

Specifikationer for Salvimar Carbo 151 finner:

  • Finneblad af en utrolig stærk Pre-Preg TW-K03 kulfiber
  • Fremstillet ved en særlig højtryks autoklaveproces
  • 151° mellem fodlomme og finneblad
  • Letvægtsfinner - 1,1kg/stk
  • Ekstremt smidig
  • Fodlomme af naturgummi forstærket med kevlar for øget energioverførsel til finneblad
  • OBS! Fodlomme-størrelsen er baseret på din egentligt fodstørrelse. Hvis du bruger neoprensokker, bør du gå en størrelse op.

Har du spørgsmål til Salvimar Carbo 151 finner?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid skrive en mail til: dyk@kingfish.dk
Specifikationer
SKU 600300X
Brands Salvimar
Product card image no_selection
Product upsell image no_selection
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?