Spar op til 50%

Salvimar Fluyd shorty

Super-stretch neoprens våddragt med nettet front for hurtigere tørring!

299,00 DKK Normalpris 599,00 DKK

En shorty våddragt, som er elastisk, funktionel og komfortabel.

Lynlåsen på denne 2,5mm våddragt, findes lodret ved ryggen og der er monteret en snor på, således at, man nemt kan åbne og lukke den selv. 

Ved hjælp af det anatomiske cut, som Salvimar har anvendt, sikrer man en våddragt, der sidder endnu tættere - uden at klemme for meget de forkerte steder. Herudover er indersiden af elastisk og kompakt stretch-nylon. Det betyder, at dragten er nem at komme i, og at dragten smyger sig om din krop - hvilket mindsker vandudskiftningen og derfor gør, at du kan holde varmen i længere tid.

Det "nettede" materiale man ser på fronten, er der for, at våddragten kan tørre langt hurtigere end normalt.

Flatlock:
Når det kommer til syningen af våddragter, er der naturligvis flere forskellige metoder dette kan gøres. Der bliver syet neopren ovenpå neopren - Salvimar har anvendt "flatlock"-metoden, hvilket er en stærk og fleksibel syningsteknik.

Specifikationer
SKU 000030, 000031
Brands Salvimar
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?