Salvimar METAL komplet håndtag

Reservehåndtag til Salvimar METAL harpun.

399,00 DKK

Reservehåndtag til den populære harpun-serie Metal fra Salvimar

Komplet reservehåndtag til Salvimar METAL harpun med affyringsmekanisme og ergonomisk håndtag. Reservehåndtaget er let at udskifte og kan klares af alle med bare en smule håndelag. 

Næsten som at få en ny Salvimar Metal harpun

Vi går mere og mere op i vores miljø og bæredygtighed. I den forbindelse giver det rigtig god mening, at prøve at reparere det der går i stykker, før vi køber noget nyt. Så kan du fikse din harpun med et reservehåndtag, giver det rigtig god mening. Desuden er kvaliteten af Salvimars Metal reservehåndtag så god, at det vil føles som om du har fået en helt ny harpun i hånden. 

Har du brug for rådgvining eller en guide til påsætning af dit nye reservehåndtag?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København, eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du må selvfølgelig også gerne skrive en mail til os på: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU LVM0006
Brands Salvimar
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Hvad leder du efter?