Udsolgt

Salvimar PredaTHOR harpun 40-75cm

PredaTHOR er ankommet! Den nye trykluftsharpun fra Salvimar.
NB! Harpunen leveres uden linehjul. Linehjulet kan tilvælges under Relaterede produkter (til højre).

Kvalitets harpun til den kvalitetsbevidste undervandsjæger

Generationer af undervandsjægere har efterhånden brugt harpuner med trykluft. Denne nye PredaTHOR harpun fra Salvimar fås i tre længder og viser hvordan Salvimar med fyrre års produktudvikling forstår at lave kvalitetsgrej til en fornuftig pris. 

Harpunen er perfekt til både nybegyndere og mere øvede undervandsjægere

PredaThor-harpunen har en masse kraft og gode egenskaber som gør den velegnet til brug af både garvede og begyndere. Gode materialer sikrer en harpun med lavt vedligehold, som kan holde til mange sæsoners jagt langs de danske kyster. Harpunen har et behageligt aftræk og leveres med alle nødvendige dele. Som bruger af en trykluftsharpun skal du forvente et øget vedligehold i forhold til en elastikharpun, og så skal den selvfølgelig pumpes med mellemrum.

Har du spørgsmål til Salvimar PredaThor harpunen?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge os i vores butik, eller ringe til os på telefon: +45 33 13 83 83 eller via vores mail: dyk@kingfish.dk

Specifikationer
SKU 306055, 306065, 306075
Brands Salvimar
Harpuntype Trykluft
Product Hide Countdown Nej
Hvorfor handle hos Kingfish
  • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
  • 1-2 dages levering1-2 dages levering
  • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?