Spar 20 %

Samlet UV-Jagtpakke Deluxe

Spar 20 %

Komplet deluxe uv-jagtpakke til undervandsjagt. 

Fra 6.476,80 DKK Normalpris 8.096,00 DKK

Bliv helt klar til undervandsjagten med vores Deluxe UV-jagtpakke til undervandsjagt

Vi har samlet en fantastisk jagtpakke, der gør dig helt klar til undervandsjagten. 

Jagtpakken består af nogle af vores bestsellers og gør dig helt klar til at hoppe i bølgen blå.

Jagtpakken Deluxe er udstyret med den super komfortable og fleksible Open-cell våddragt fra Jak Boeno

Jak Boenos Thermoskin våddragten, er dragten til undervandsjægeren der vil have det bedste. Våddragten er ekstrem komfortabel og fleksibel med ekstra stretch og en tykkelse på 7mm, der gør jagten i det kolde nordiske vand ekstra sjovt.

Det er vigtigt at du påklæder og afklæder dig en open-cell våddragt med omtanke. Læs mere om Open-cell her.

Jak Boeno har derudover sørget for at du tager et miljørigtigt valg, når du vælger denne dragt 

Våddragten er lavet af Yamamoto Limestone neopren. Et innovativt ikke-petroliums baseret materiale, der giver en langt bedre og mere grøn produktion. Derudover bruges der mindre vand og færre kemikalier og genbrugsmaterialer som gamle bildæk og plastikflasker er en del af produktionen af våddragten. Så har du et grønt hjerte, er denne dragt det rigtige valg.

Læs mere om Jak Boeno våddragten her. 

Med Salvimar Turn 151 får du en elastisk og robust plastfinne til undervandsjagt

Selvom Turn 151 er lavet af plastik, læner den sig utrolig tæt op af glas- og kulfiberfinnerne. Finnen er super elastisk og samtidig ganske robust, hvilket gør den ideel til den nye undervandsjæger. Jo blødere og mere fleksibel finnen er, jo større er sandsynligheden for at du undgår krampe og muskeltræthed i dine ben.

Pathos Laser Open harpunen er den ideelle harpun for både nye og erfarne undervandsjægere, med masse af kraft, præcise skud og den lette vægt 

Pathos Laser Open harpunen, er en harpun du ville ønske du havde i din jagtsamling, om du er ny eller erfaren jæger. Den lette vægt og det kraftfulde skud, gør harpunen yderst ønskværdig. Derudover har harpunen utrolig præcise skud, der selvfølgelig gør det lettere at få fiskene på spyddet.

Læs mere om harpunen her.

Opgrader til Pathos Laser Open Carbon Harpun 

Denne harpun er muligvis en af markedets bedste harpuner. Den perfekte harpun til den kompromisløse uv-jæger, der vil have enormt præcise og kraftfulde skud.

Læs mere om Pathos Laser Open Carbon 75 her.

Lækre bløde og super varme neoprenhandsker og sokker

Salvimars HT serie er måske et af markedets bedste, når det kommer til neoprenhandsker og sokker. Hanskerne og sokkerne har en tykkelse på 5mm og giver dig en sublim varme, samt stor fleksibilitet. Handskernes fleksibilitet er en stor fordel, når man skal betjene harpunen i vandet.

Bliv set af andre både og kajakker når du undervandsjæger med en torpedobøje fra Salvimar

Salvimars beklædte torpedobøje er yderst resistent overfor prikker, ridser og afskrabninger. Bøjen er super vigtig når du undervandsjager, fordi du ofte er under vandet og kan være svær at få øje på for en motorbåd og andre fartøjer, selv når du ligger i vandoverfladen. 

Læs mere om Salvimars beklædte torpedobøje her.

Opgrader fra en torpedbøje til Kingfish Spearfisher Flåde

Med en flåde til undervandsjagt, har du ikke bare øget din sikkerhed i vandet, men du får samtidig en følgesvend, der gør det muligt at medbringe ekstra udstyr, vand at drikke og måske lidt mad, hvis du er ude længe. Flåden er super tjekket og gør livet som undervandsjæger noget nemmere. 

Læs mere om den populære Kingfish Spearfisher flåde her. 

Specifikationer for den samlede UV-jagtpakke deluxe:

Husk at du som uv-jæger også skal have bly med på din jagt

Sættet indeholder alt hvad du behøver til dykning om sommeren. Dog mangler der bly. Vær opmærksom på at den fornødne mængde, er meget individuel. Som tommelfingerregel skal du bruge ét kg bly for hver 10kg kropsvægt du har. Vejer du således 70 kg, skal du altså regne med du har brug for 7 kg bly osv.

Har du spørgsmål til hvilken UV-jagtpakke der passer bedst til dine behov?

Hos Kingfish står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon : 33 13 83 83 eller skrive en mail til os: dyk@kingfish.dk.

Book en Rådgiver

Som noget nyt kan du nu booke en rådgiver og få hjælp og vejledning i valg af den rette uv-jagtpakke til dig og dine behov. Book din tid her og spring køen over i butikken. 

Specifikationer
SKU JAGTPAKKE4
Product upsell image no_selection
Product travel image no_selection
Product card image no_selection
Hvorfor handle hos Kingfish
 • Fri fragt ved køb over 500 kr.Fri fragt ved køb over 500 kr.
 • 1-2 dages levering1-2 dages levering
 • 90 dages returret90 dages returret
Lagerstatus:
Udsolgt

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Medium

  Fra 3.926,40 DKK Normalpris 4.908,00 DKK

 2. Spar 20 %
  Samlet UV-Jagtpakke Elite

  Fra 9.874,80 DKK Normalpris 12.343,50 DKK

 3. Udsolgt
  UV-Jagtpakke - Morten Villadsen anbefaler

  Fra 21.271,20 DKK Normalpris 26.589,00 DKK