KingKlub St. Hans dyk 2017

Sankt Hans dyk - 23. juni 2019

Status: ledige pladser: 16

149,00 DKK

23. juni | kl. 17:00 
Gratis for KingKlub medlemmer, men ikke-medlemmer er også velkomne!

KingKlub arrangerer vanen tro vores egen bålfest og fejrer Sankt Hans d. 23. juni. Kom med til grill, dyk og røverhistorier på stranden.
Tag gerne ikke-dykkende partnere med – jo flere, des hyggeligere rundt om bålet.


Er du ikke medlem af KingKlub endnu, så bliv det lige her

* Påkrævede felter

149,00 DKK

Sankt Hans bliver ofte beskyldt for at være alt for våd. I KingKlub laver vi den absolut vådeste Sankt Hans-fejring, du nogensinde har prøvet!

Vi kører til stranden med brænde, grill og masser af guf i bilen og finder et godt sted til bål og heks. Vi starter aftenen med at hoppe i udstyret og en tur i bølgen blå. Når vi kommer op, fyrer vi op under bålet, får os en friskgrillet pølse med tilbehør og noget varmt at drikke, og så går det løs med røverhistorier om gyselige dyk. Hvad med historien om natdykket som afslørede en massiv grød af brandmænd – over hovedet – eller strømdykket som blev til en undervands-vindstyrke 12?

Hvis du har en god historie, så glæder vi os til at høre den!

Program

Kl. 17:00: Afgang fra Kingfish Dive & Travel. (Kom allersenest kl. 16:30 hvis du skal leje udstyr.)

Kl. ?? - Det kan godt blive sen hjemkomst.

Prisen er ekskl. evt. leje af udstyr. Er du medlem af KingKlub, så skal du være logget ind for at få turen gratis og halv pris på udlejning. Hvis du ikke er medlem, kan du hurtigt blive det her! Ellers betaler du fuld pris :)

Pølser, snobrød m.v. er inkluderet både for KingKlub-medlemmer og ikke-medlemmer. Ikke-dykkende partnere, børn m.v. får halv pris - Skriv i kommentarfeltet til sidst i bestillingen, så trækker vi halv pris for dem :)

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk