Sola Tech 600

Sola Tech 600

Varenr.: 850-0205

Status: Begrænset lager

3.499,00 DKK
Kraftigt dykkerlygte med smal spredning og god brændtid - velegnet til n unik kombination af fornuftig brændtid, kraftigt lys og lav vægt.
ELLER

En virkelig fin lygte til den tekniske dykker

Sola Tech 600 er Light and Motions bud på en lygte til teknisk dykning. Den tager alle de bedste kvaliteter fra Sola-sortimentet, såsom den lave vægt, li-ion batteriet og parrer dem med ønsket om en kraftig meget smal lyskegle (kun 8°), som tekdykkere ofte har. Så får du nærmest hvad svarer til en canister lygte - bare uden nogen ledning og en tung canister!

Tech 600 er en rigtig cool lygte, som med sin kraftige håndstrop aldrig er i vejen når du dykker

Tech 600 er en rigtig cool lygte, som med sin kraftige håndstrop aldrig er i vejen når du dykker. Med farvede indikationslys for tilbageværende batteritid ved du altid hvor meget lys du har at arbejde med og hvor længe.  Vandtæt til 90m.

Sola Tech 600 leveres som standard med det viste hånd-mount, men har ligesom de andre Sola lygter mange opsætningsmuligheder - se blot videoen.

Lumens:

8° lysspredning

  • High – 600
  • Med – 300
  • Low – 150

Brændtid:

  • High – 180 mins
  • Med – 360 mins
  • Low – 720 mins

Ladetid: 2,5 time.

Batteri: Li-ion

Vægt: 333 gram

 

Andre har også købt:

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk